בית פורומים שידוכי חרדים

הוד מעלתה מבקשת/רוצה שקודם כל אדבר עם הרב שלה..

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/5/2014 00:26 לינק ישיר 
הוד מעלתה מבקשת/רוצה שקודם כל אדבר עם הרב שלה..

זה היה אחרי שביררה עלי שבועיים ימים.. ועד עצם היום הזה לא זכיתי לראות את קצה חוטמה ה ה ה.. ולא נפגשנו כלל. מנסיון המועט שלי בנושא, רבנים הרי מגוננים על צאן מרעיתם, ומקלקלים למי שנפגש אתם, ואולי זה לטובה.. בכלל, הבחורה הזאת לא באה לי בטוב.. עניתי לה שאני צריך לחשוב.. יצא לכם לדבר עם הרב של.. ?.. מה דעתכם בנושא ?..... תודה

תוקן על ידי רציף ב- 28/05/2014 00:30:24

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2014 22:56 לינק ישיר 

המבט אחר והקור חודר...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2014 22:49 לינק ישיר 

הכל עניין של מבט...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2014 22:10 לינק ישיר 

סוג של תשובה שלילית אין קשר לפסימיות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2014 21:05 לינק ישיר 

אין פסימי ממני

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2014 23:26 לינק ישיר 

מאיר פסימי אחד....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2014 23:11 לינק ישיר 

היא מחפשת איך להפטר ממך... ברור כשמש

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2014 18:52 לינק ישיר 

זה נשמע כאילו יש לה סיבה / שהיא מחפשת בנרות על מה להוריד...
אני חושבת שזה יותר מידיי (בקשתה) לפעמים הראשונות עוד
בהצחלה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/5/2014 15:46 לינק ישיר 
תודה על האיחולים :) זה מחמם את הלב :)

riki_m כתב:
איפה בדיוק הבעיה רציף?! 

כמו שיש הורים שרוצים לפגוש את הבחור לפני שהם מוסרים את בתם לשעת שיחה עם הבחור, אז אולי ההורים שלה לא מפסיק בשבילה במקום הזה אז היא רוצה שתדבר עם הרב שיתרשם ממך 

תפסיקו להוריד על שטויות !!! 
מנסיון שלי, להפגש עם רב זה לא נעים, והם יודעים לקלקל. ב) בחורה בת למעלה מ 30 שמבקשת שאדבר עם הרב שלה ואחרי שהיא חשבה שבועיים, נשמע שהיא לא רצינית. העיקר, אפגש, אפשר להבין את זה. ריקי. חודש טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2014 12:23 לינק ישיר 

נ.ב.
קראתי את ההודעה עכשיו שכתבת שאתה כבר משוכנע,
אז יופי אני שמחה בשבילך ושיהיה לכם מלאנתה הצלחות !!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/5/2014 12:22 לינק ישיר 

איפה בדיוק הבעיה רציף?! 

כמו שיש הורים שרוצים לפגוש את הבחור לפני שהם מוסרים את בתם לשעת שיחה עם הבחור, אז אולי ההורים שלה לא מפסיק בשבילה במקום הזה אז היא רוצה שתדבר עם הרב שיתרשם ממך 

תפסיקו להוריד על שטויות !!! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/5/2014 11:27 לינק ישיר 

חציון כתב:
בהצלחה רציף :)

נשלח מהאנדרואיד שלי

מצטרפת לאיחולים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2014 11:49 לינק ישיר 

בהצלחה רציף :)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2014 11:42 לינק ישיר 
שכנעתם אותי

יתכן שהיו לה כל מיני הצעות דפוקות בעבר, הגיוני שהיא תסנן בצורה זאת או אחרת. חוץ מזה שאין לי מה להתבייש עם הנתונים שלי, אם הם רוצים להוריד אז בכיף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2014 14:59 לינק ישיר 

והרוח_תשוב כתב:
לדעתי אין בכך פסול חוץ מהעניין עצמו.
כלומר, דרישה כזו מלמדת שהשפעת אותו רב על חיי המועמדת גדולה ביותר, מה שאומר שגם בהמשך החיים תמיד יוטל צילו של אותו רב על כל החלטה בחיים, ובעוד שנים כשתרצה לשלוח את הילדים לבי"ס X או לעבור דירה לשכונה P, אתה תזומן שוב אל הרב כדי שיביע דעתו.

ומצב זה, יש שידרשוהו לשבח, ויגדירוהו כחיים על פי דעת תורה. ויש שידרשו לגנאי את הימצאותו של גורם זר בתוך הווית הנישואין של בני זוג, מעבר לכך יש כאן איבוד אינדבידואל, ואולי פשוט הבחור איהו מחזיק מרב זה ומעדיף רב אחר.

זה נכון והכל טוב ויפה אבל... אם היא באמת שומעת לרבנים היא צכה ללכת אחרי החתונה לפי הרב של בעלה ולא לפי הרב שלה..ואם היא לא הולכת לפי הרב של בעלה זה לא לפי דעת תורה...וכן צריך לבדוק אם זה לא אובססיבי - יש כאלה שעל כל פיפס קטן הולכים לשאול רב.. אין להם טיפת דיעה אישית ופחד מהחלטות..צריך לדעת על מה לשאול...ויכול להיות שהכל איתה מצוין והיא באמת צדיקה, קיצר צריך לבדוק תעניין,כל מקרה לגופו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2014 14:12 לינק ישיר 

לדעתי אין בכך פסול חוץ מהעניין עצמו.
כלומר, דרישה כזו מלמדת שהשפעת אותו רב על חיי המועמדת גדולה ביותר, מה שאומר שגם בהמשך החיים תמיד יוטל צילו של אותו רב על כל החלטה בחיים, ובעוד שנים כשתרצה לשלוח את הילדים לבי"ס X או לעבור דירה לשכונה P, אתה תזומן שוב אל הרב כדי שיביע דעתו.

ומצב זה, יש שידרשוהו לשבח, ויגדירוהו כחיים על פי דעת תורה. ויש שידרשו לגנאי את הימצאותו של גורם זר בתוך הווית הנישואין של בני זוג, מעבר לכך יש כאן איבוד אינדבידואל, ואולי פשוט הבחור איהו מחזיק מרב זה ומעדיף רב אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הוד מעלתה מבקשת/רוצה שקודם כל אדבר עם הרב שלה..
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext