| נשלח ב-3/6/2014 00:44 |
|
| |
התיזמור המושחת
טוב, אולי לקח לי הרבה זמן להבין זאת, אבל אינפלציית הקונצרטים בימים האחרונים איננה תולדה של התחדשות הענף. כן, קונצרטים זה דבר טוב, אפילו טוב מאד. אבל אם הם באים לעולם רק בשביל לשרת מלחמה כלשהי בין שני אנשים -זה רע. רע מאד. נכון, בשל המלחמה הזאת הרווחנו כמה קונצרטים טובים (אם כי, אחידים מדי בקצב, בסגנון ובמבצעים), אבל אנחנו עוד 'נשלם' על כך ביוקר. משום שמחר, כששמריהו הרמן יחליט שהוא ניצח את המלחמה הזאת, הוא עלול לסגור לעד את הברזים לחזנות. ברגע שאנו מאפשרים לפקיד לעשות בכספי ציבור כרצונו, גם אם היום אנו מרוויחים מזה - מחר אנו עלולים להיות בצד המפסיד. אם לא ננסה לבלום את השחיתות כשהיא על מפתןנו של השכן, היא תגיע גם לביתינו.
למען הסר ספק: נהגתי בעבר, לא אחת ולא שתיים, 'להכנס' בסובול על הדיקטטורה והמונופול שלו. היום סובול חווה על בשרו את מה שאחרים חוו אז. אך אם לא נחזיר את השפיות לענף, הוא יסחב איתו את העץ כולו. (כדאי גם להזכיר לשלושת המוסקטרים, שהמעשה שלהם הוא אנטי קולגיאלי).
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2014 21:29 |
|
| |
אפילו לא טרחתי לקרוא את הדיון, פשוט נמאס לי מהפוליטיקה רק שאלה קטנה האם יש סיכוי שיום יבוא ושלום ישרור בעולם החזנות? או שזאת תקוות שוא... ימים יגידו
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2014 14:07 |
|
| |
לכולם שלום, אני מציע להכריז על סיום האשכול
חג שמח,
אלכס,
כאן מושבת הקודש, ז"י
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2014 13:00 |
|
| |
האם בסדרת הקונצרטים של אלי יפה משתתף /ישתתפו חזנים צעירים?????,,,,,להלן הציטוטים של נח50+"הרוח הגבית"של רוממות: לסיום אצטט את נח50: "לצערי לא שולב אף חזן נוסף בקונצרט חזן צעיר שיכול היה לקבל חשיפה".
ובכן, לצערי לא שותף שום חזן, לא צעיר, גם לא מבוגר.,,,,,,,,,,תמהני -הרי החזנים הצעירים אבריימי קירשנבוים+אליעזר ברוק נתנו -2-יצירות,למרות שבפלאקטים של הקונצרט הם לא הוזכרו (דבר מקובל -ע"מ לשמור גם הפתעות).אם זכרונכם "אבד" /לא ראיתם בפורום זה את היצירה להלן הקישור:1)בני ביתך-שטרן-www.youtube.com/watch?v=AyFJMmLFnDo&feature=youtu.be,,,,,,,,,,,,,,2)ירושלים של זהב-www.youtube.com/watch?v=AyFJMmLFnDo&feature=youtu.beלמגיבים לעיל-אם תטענו שזמני בידי "לראות הכל" טעות בידכם,במקרה הנדון הייתי בניכר ובהצצה חטופה על הקונצרט הנדון קלטתי והתרשמתי בנדון.לכן,לא אתפלא אם פותח האשכול הוא אינטרסנט מובהק ואף חידש לי על "סכסוך" בין שמריהו הרמן וד"ר סובול -עליו לא ידעתי
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 03/06/2014 13:47:26
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2014 12:51 |
|
| |
רוממות היקר,ניכר בדבריך שזו תחושה אישית שלך וליגטימית בעינך. מציע לך לבדוק ויש בידך לבדוק שאותם שלושת מוסקטרים בחרו הם בעצמם שלא להופיע עם המאן דהוא. מציע לך בנוסף לבדוק גם את הנסיבות של אותם "מוסקטרים" שבמקרה הם וחבריהם הוזמנו אחר כבוד לחקירות ברשות המיסים עם מידע מדויק להפליא (כולל תאריכים וסכומים מדויקים) שכולם הגיעו ממקור/מלשינון אחד (לזה קוראים דיקטטורה!) נכון,המלחמה הזו לא בריאה לאף גורם ובמלחמות כולם מפסידים!
תוקן על ידי נח50 ב- 03/06/2014 13:32:59
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2014 12:04 |
|
| |
רגע אחרי ששרגא פייבל דורש ממני לערוך ליבון לשוני (לחומרא) כדי לטהר אותה מחטא הוצאת שם רע על אדם שלא עירב מעולם אינטרס אישי בעבודתו הציבורית, נחלץ שרגא פייבל להגן גם על שלושת החזנים בנימוק ש"לגבי חלק מהם קיימים עניינים כספיים / מקצועיים שטרם נפתרו". תרגום למתקשים בהבנה: לשלושת החזנים עניין לא פתור עם מאן דהו. במקביל, וללא שום קשר, מאן דהו אחר המסוכסך עם המאן דהו הראשון, בחר בהם כמתאימים ביותר להופיע בסדרת קונצרטים שהוא עורך. ממש במקרה, הוא בחר רק בהם ורק בהם. לא נבחר שום חזן נוסף שאין לו סכסוך עם המאן דהו הראשון. שרגא פייבל, לשון הרע מפואר שכזה אף אני לא העליתי להעלות על דל לשוני. ואם צריכה לשוני ליבון על חטאיה כלפי מר הרמן – אלו סדרי טהרה תצטרך לשונך לחוות? טוב, אולי לא השתמשתי בטיעון שלך רק בגלל ש"מוחי הטעון" (כלשונך הטהורה והמפרגנת לכל) לא היה מסוגל להעלות טיעון נפתל כ"כ כטיעונך המיוחד. לעצם העניין, סדרת חזנות כ"כ צפופה ואינטנסיבית, שישה קונצרטים יום אחר יום, עם אותם החזנים, לא זכורה גם לחובב חזנות ותיק כמו שרגא פייבל. אני מפנה אותך לרמזיו העבים כפיל של ליבסון באשכול אחר. http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3050104&whichpage=1&forum_id=14617 (משם, אגב, למדתי על הסיפור שמאחרי הסדרות הללו). מה שעוד למדתי בינתיים הוא שלמריבה בין סובול להרמן, גורר האחרון את כל החזנים. מי שלא הופיע העונה עם סובול, הוזמן. מי שהופיע, אלו העובדות, לא הוזמן. הכל מקרי כנראה... נח50 נחלץ גם הוא להגן על הרמן. הוא הפנה את תשומת ליבי לקיומן של מס' סדרות מקבילות, באחת מנצח ביטון, בשניה רוטנר ובשלישית אלי יפה. אגב, מדובר גם בתזמורות שונות. נכון ויפה. רק ש.. הגיוון הזה לא הגיע גם לעמדת המבצעים. שם, בכל הסדרות, מופיעים אותם חזנים.
לסיום אצטט את נח50: "לצערי לא שולב אף חזן נוסף בקונצרט חזן צעיר שיכול היה לקבל חשיפה". ובכן, לצערי לא שותף שום חזן, לא צעיר, גם לא מבוגר.
תוקן על ידי רוממות ב- 03/06/2014 12:08:22
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2014 10:43 |
|
| |
קשה לי להבין באיזה דיקטטורה מדובר ולמה התכוון המשורר.
1.ממה שאני רואה הקהל בנתניה זוכה לקונצרט, הקהל בחיפה והקריות זוכה לקונצרט,הקהל,בראשון לציון ורחובות זוכה לקונצרט בחולון,הקהל בירושלים זוכה לקונצרט משלו כמו גם הקהל בגוש דן שזוכה לקונצרט ברמת גן 2. הקונצרטים האלה נעשים לרגל חודש המורשת היהודית של האגף לתרבות תורנית כמו גם אירועים אחרים של אברהם פריד משפחת בנאי ,מועצת השירה ואמנים נוספים. 3.קונצרטים אלו נעשו בעבר והקהל הגיע בהמוניו ומילא את האולם ככה שטענות שזה נעשה מתוך יריבות מסוימת מגוכחות! רפי ביטון עושה סדרה בראשון לציון,יובל עושה קונצרטים בהיכל התרבות,אבי ברק עשה קונצרט בפתח תקוה ואלי יפה מקיים סדרת קונצרטים בירושלים ותל אביב ככה שיש מקום לכולם כך שטענה על מונופול אינה נכונה! 4.נקודה נוספת שאליה לא התייחסו הוא הכסף! בסדרה של 5 קונצרטים בכל הארץ הוזלת העליות נמוכה יותר מאשר קונצרט בודד . כל גוף שמקבל עבודה בין אם זה תזמורת חזן הגברה תאורה מנחה וכו' לחמישה ימים מוזיל עליות באופן משמעותי ומבוקר לקופת המדינה. 5. שמריהו הרמן אוהב חזנות וזה לא סוד וקהל החזנות חב לו שקידם בצורה משמועתית את החזנות בעיקר בפירפריה! כמו גם את המוסיקה החסידית 6.לצערי לא שולב אף חזן נוסף בקונצרט חזן צעיר שיכול היה לקבל חשיפה ועל זה אכזבתי.
תוקן על ידי נח50 ב- 03/06/2014 10:44:27
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2014 07:40 |
|
| |
רוממות-באשכול זה שימך מקיים,תרתי משמע "וחרב פיפיות בידם" כפי שכתבת:"הוא עלול לסגור לעד את הברזים לחזנות ,ברגע שמאפשרים לפקיד לעשות בכספי ציבור כרצונו",,,,,,,,או,,"אם לא נבלום את השחיתות כשהיא על מפתנו של השכן",,,,,,,לדעתי,נסחפת במילים בוטות של לשון הרע כלפי אדם יקר ועליך ,לפחות-לטבול לשונך -7-פעמים כדי שתטהר והמחמירים אף יאמרו שלשונך טעונה ליבון.,,,,,אישית,אני בעד -2-האישים שהזכרת-איני יודע כיצד העניינים מתנהלים אבל שער בנפשך -2-סיטואציות כדלקמן:1)בכל שנה מתקיימים בתקופה זו 4-5 קונצרטים "בערי הלויין",מעבר לקונצרטים של "יובל" כאשר בעבר ד"ר סובול היה המוביל באותם קונצרטים והשנה,,,,,ההובלה עברה לאלי יפה מאחר ו,,,,,הוא זכה במכרז.,,2)כידוע ,"יובל" עברה / עוברת חקירה בגין כל השמועות /הכתבות שהיו בעניינה (אישית וכאחד שיודע לקרוא מאזנים -אין שמץ של אמת בכל ההאשמות שנכתבו כאן / בעיתונות בעניינה)ובמידה "ועינויי -הדין"טרם הסתיימו אינה רשאית לקבל תמיכה מכספי ציבור ולכן שמריהו הרמן,שהחשדת אותו באבק של שחיתות-אינו רשאי לשתפה בקבלת כספים מהקופה הציבורית,,,,,,,,,ולגבי -3-"המוסקטרים" שאינם שומרים על קולגליות -האם העלית במוחך "הטעון" שלגבי חלק מהם קיימים עניינים כספיים / מקצועיים שטרם נפתרו
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 03/06/2014 08:36:28
 |
|
|
|
|
|