נדבן אחד הקדיש דירה שתיועד במיוחד לענייני שידוכים, נראה אתכם מייעצים מה לפעול במקום
ככה מספר לי שדכן נמרץ אחד. איפה שהדירה תהיה נשמור בסוד בינתיים. השדכן הוא איש פיקח, חוזר בתשובה, שלא נרתע משינויים, הוא חושב על פגישות מהירות של 20 בנים עם 20 בנות מתאימות.. 5 דקות כל פגישה.. לא התלהבתי מהמהלך.. חח אמרתי לו שהרבה גברים יבחרו ביפהפיה שבחבורה.. אז השדכן התחיל לספר לי שעד שנפגשים ועד שמשו זז, ולבסוף אין מציאת חן.. הבנתי ממנו שכדאי שהבחור יגיד מראש מי נראית לו מתוך קבוצה של בנות, ככה העניינים יתקדמו הרבה יותר מהר. השדכן צירף אותי לוועדת ההיגוי של המקום, ואני מצרף אתכם :)
אולי יש למישו רעיון מה לעשות בדירה שהוקדשה לשידוכים?... אולי שהגברים יגיעו לשיעור תורה, והבנות שיציצו מלמעלה?... מה אפשר לעשות כדי לזרז הכרויות במחנינו?... לי נראה ככה, שישכירו את הדירה, ומדמי השכירות שפשוט יממנו חונכים ויועצים למבוגרים שבינינו שצריכים את זה.
(מי שמכיר אותי יודע שלא באתי לעבוד עליכם)
תודה
נשלח ב-4/12/2014 17:49
שמח_תמיד כתב:
מי מפה היה שם?
שמח, אולי לא שמת לב שההמלצה שלי השתנתה.
אני ממליץ על המסלול של תשלום מראש עבור 2 פגישות (עם 2 בחורות שונות) בסך 148 ש"ח, ואלף דולר והיה והשדכן ישדך אותך, וזה לא כולל כניסה לאירועים.
לא תמיד יש הצעות מתאימות באירועים האלה. אם כי, האירועים האלה נפלאים, השיעורים מרתקים, וזה סוג של התרעננות.
יש עוד מסלול פחות מומלץ שגם כולל כניסה לאירועים, והצעות שידוך, אלא שהמחיר הוא איפשהו מופרז בסך 40 דולר לחודש, השדכן טוען כי זה המצב בינתיים, היות והוא לא עומד בקצב, אז מי שמתאמץ ומשלם, אז הוא גם מתאמץ.
שוב, השדכן הוא רציני ומסור, ויש הצעות, בשונה משדכנים אחרים שהמצב יבש. וכדאי להצטרף למסלול של 148 ש"ח כנ"ל. בהצלחה לכולם
הערב במרכז אלול, יתקיים הרצאתו של הרב יהודה אוונשטיין שליט"א בנושא ; סוד ההתחדשות. ההרשמה למצטרפים חדשים ; בשבע וחצי ההרצאה ; בשעה 8
כיבוד עשיר, ואווירה נחמדה, מפגשים מותאמים בין הבאים.
המחיר לכיסוי ההוצאות ; 25 ש"ח בלבד.
ברוכים הבאים !
יש כמה מסלולים במרכז אלול, ההמלצה שלי לבחור במסלול של 148 ש"ח ל 2 מפגשים, ולתאם את העניין עם הרב משה מאורי דרך הטלפון, יש לו מאגר ענק, ודי מהר נפגשים. השדכן רציני ומסור, ועם ראש על הכתפיים.
מטבע הדברים, ההתאמה זה עניין סבוך, אז יש לכם אפשרות לברר, ויש אפשרות מסתבר לדבר עם המיועד/ת דרך הטלפון,
שימו לב שההמלצה הגורפת שלי היא לא לאירועים בערבים שאני מפרסם כאן, אלא על תיאום מפגש מסודר דרך הטלפון.
האירועים בערבים שאני מפרסם זה עוד דרך לצאת להנות ולרכוש חכמה ואולי גם להכיר.
הערב במרכז אלול, לכל הגילאים, שיעור מרתק בנושא ; בנין עדי עד, ירצה הרב איתמר יוסף שליט"א
הרשמה לחדשים, בשעה 7.30 ההרצאה בשעה 8
כבוד עשיר ואווירה נעימה.
מחיר הכניסה 25 ש"ח לכיסוי ההוצאות.
הכניסה לגברים, מרחוב נבון 14 הכניסה לנשים, מרחוב שד"ל 9 מול שוק מחנה יהודה, ירושלים.
ברוכים הבאים !
להזכירכם, שבנוסף למפגשים המותאמים במקום, יש גם שירותי שדכנות במחיר סביר, משלמים על כל פגישה 75 ש"ח, ודמי שידוך ; אלף דולר בלבד. ב"ה יש לנו מבחר הצעות ענק. שירות אדיב ומסור.
אם יש תיקשורת טובה אז אפשר לדון בנחת בנושא טעון זה,מצד אחד להבין את האישה שיש לה צורך לקנות בגדים ודברים יפים לבית, וכל פעם כשהיא יוצאת מהבית היא חוזרת עם שללה בידה..מצד שני יש את המשכורת שאף פעם לא מספיקה
חחחחח.... ברור שמשתפים פעולה...יושבים ביחד ודנים על ההוצ' אבל הגבר צריך להיות לארג' כלפי אישתו...במיוחד אם היא עבדה לפני חתונה והתרגלה לקנות בשפע.... ודבר שני,חשוב שלכל אחד יהיה סכום מוקצב שיקבע מראש(דמי כיס) שבזה הוא עושה מה שבא לו בלי ליידע את השני מה בדיוק הוא עושה בזה...
נשלח ב-17/11/2014 11:30
חייכנית770 כתבה:
בס"ד
אממ אמממ כסף?זה כבר נושא בפני עצמותן לי בדבר אחד קצת "ליפול" אל תהייה כזה נוקשה....
זה מה שעלה לי כנושא הכי חשוב אצל גברים, לשתף פעולה ולהתחשב בענייני כספים.
והנושא הכי חשוב אצל נשים לשתף פעולה ולהתחשב בענייני הבית.
מדובר בשותפות אמיצה, ולא צריך להזכיר את הנ"ל כל הזמן. ובכלל, יש דברים שלא צריך להזכיר.
מספרים על מישהי שטענה לבעלה ; אוף, משה ! איזה בעל אתה ! מזמן לא אמרת לי מילה חמה !