|
|
| נשלח ב-26/6/2014 10:48 |
|
| |
התגלות מהי,הודעת גזירת המעגל?
בוקר טוב,
בהמשך לאשכלות שכתבתי,חשבתי להבהיר מהי ההתגלות.
התגלות,הינה הודעת הגזירה.
הודעת הגזירה הן למתנבא והן לכלל,הן לשקר והן לאמת.
אז ככה: כפי שכתבתי על דטרמיניזים סינכרוני: שהוא כמו גן נעול גל נעול כמו עץ שתול ,אשר לא נע ממקומו,הכל חתום וסגור,בו שם השם הוא הנקרא עליו.
אז כיצד האדם יכול להטיב עם חייו עם במעגלותיו אם הכל חתום?
בטרם האדם נכנס לנעילה,אני חושב שישנה דרך לינארית אולי אומר מקדימה לנעילה.
אמנם תיתכן מעגלות מחוברין זה בזה מעין שרשרת המחברת יחדיו.
אם כן,מהי הדרך?
כיצד אם כן,האדם יכול להטיב עם עצמו במעגלותיו,אם הכל חתום.
בתורה במיוחד בתהילים מדובר על מעגלות.
אם כן,מהי הדרך וכניסה למעגל נעים יותר.
ובכן,אני חושב לעניות דעתי שמדובר בדרך לינארית בטרם כנסיה למעגל ובו היא ההכנה בו האדם עושה כביכול או לכאורה את בחירותיו בטרם נכנס לנעילה.
ובכן כיצד האדם יודע מתי הוא נכנס למעגל ולנעילה?
בתהילים וגם בשיר השירים כתוב על מעגלות.
כיצד אם כן ,אולי למישהו יש רעיון,אולי הוא בקיא יותר בפרטים בחקר המקרא אולי חז"ל אינני שולל את האפשרות.
ובכן,ישנם מעגלות השנה מעגלות חודשיים מעגלות החיים מעגל העבודה מעגל הנישואין
הייתי שמח לברר עם חברי הפורום,לגבי הנושאים האלה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2014 18:09 |
|
| |
סוף הפעילות בפורום עצכ"ח של בחדרי חרדים
תחי הדמוקרטיה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2014 02:43 |
|
| |
אז מספר תהיות שוב השאלות שמתעוררות האם יש לכפות על האדם תכנים באשר הם דתיים או חילונים או אחרים?
יסוד היסודות שאנו ראשית לכל דמוקרטים - אנו במדינה דמוקרטית.
מהי מהות הדמוקרטיה?
אפתח אשכול חדש בו נדבר מהי מהות הדמוקרטיה.(אם תרצו)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2014 23:42 |
|
| |
אנחנו יודעים שמחצית מהעולם עוד סוף המאה יהיו חולים במחלות מוח,כגון פרקינסון סכיזופרניה ועוד ועוד.(לא חסר) אז ככה,כיצד אם כן,ניתן לשלב את חקר המוח עם היהדות. נוירוביולוגיה,נוירופסיכיארטיה,נוירופסיכולוגיה,במה היהדות יכולה לתת מענה לחקר המוח ולמחלות מעין אלו?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2014 23:00 |
|
| |
אז ננסה להתקדם קצת עם הדברים אז ככה: השכלנו להבין מעט על דטרמיניזים סינכרוני שהמתנבא עובר ,והבנו שזה קשור לדטרמיניזים לינארי שבו מערכות הטבע יוצרות גל סינכרוני למערכת לינארית עד יציאה מן הגל.
אז ברשותכם מספר תהיות ראשית,הבנו שאורך הגל יכול להארך מספר שנים,כלומר שאינו קשור בהכרח למשנה סדורה,כלומר שאינו נתון לשובע חודש או מעגלי השנה.
אז מה ניתן לשאול בהתאם למה שנתון כרגע כיצד אם כן,יכול האדם ליצור גל סינכרוני בהתאם לימות השנה שבו האדם קובע,האם זה נתון לבחירתו בכלל או שנבואה כפויה על האדם.
אז אנחנו יודעים למשל ביהדות שאנו בני האדם קובעים את ימות השנה החגים וכל המועדים, אם כן,כיצד הטבע הכפוי על האדם יכול להתאים למערכות דתיות,כלומר לעבור סינכרון בהתאם לזמנים שהאדם קובע.
אם כן,נניח שהאדם אמור לעבור סינכרון בהתאם לימות השנה שהדת קובעת,למשל בראש השנה, האם האדם יכול לכפות על עצמו סינכרון שנתי?
אז אם כן,שאלות לי אל חברי הפורום מה בין דת למערכות הטבע? כיצד ניתן להבין דברים אלו
תוקן על ידי איש_הזיפים ב- 01/07/2014 23:16:24
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2014 15:03 |
|
| |
זיפלה, מתי יגיעו המלים הגסות?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2014 13:29 |
|
| |
תגידו לי מה אתם עושים צדיקים שכמותכם משיחי ממש מלובביצים חרדים מחבתים ושאר בשין אתם צדיקים גמורים שאתם יודעים את מי להחזיר בתשובה?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2014 08:07 |
|
| |
איש הזיפים
העלית נושא חשוב מאד.
לעתים נמסר לאדם שיש גזירה ואין ממנה מנוס.
וכנגד זה אמרו חז"ל שאפשר לקרוע גזר דין על ידי תשובה ותפילה ומעשים טובים וצדקה.
ואף סיפרו במדרש על חזקיהו המלך שהיה חולה, ובא אליו ישעיהו הנביא ואמר לו: צוה לביתך כי מת אתה. וחזקיהו גירש את הנביא! ואמר לו שאין להתייאש מן הרחמים. ואף התפלל וה' הוסיף לו על שנותיו כהנה וכהנה.
לפיכך, עם כל חשיבותה של נבואה כדי לעורר לתשובה, יש לדעת כי ה' נותן לאדם הזדמנויות וגדולה תשובה היא קורעת כל גזר דין ומאפשרת חיים חדשים.
ומהי תשובה זו? חרטה על העבר וקבלה לעתיד ושינוי דרך כדי שאותם הרגלים גרועים של פעם לא יפריעו לנו להיות טובים יותר.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|