בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

השף-חזן בן-ציון מילר- היום יציג ממטעמיו בפסטיבל קראקוב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/7/2014 07:52 לינק ישיר 
השף-חזן בן-ציון מילר- היום יציג ממטעמיו בפסטיבל קראקוב

בפסטיבל היהודי בקראקוב-היום השף-חזן בן-ציון מילר יציג ממטעמיו בהרצאה בשעה 16,00 (הטיסה מלוד יוצאת בעוד,,,,).למי שלא מאמין -נודע לי כי החזן בן-ציון מילר,בפסטיבל קראקוב "אחראי-על" במטבח המלון בו שוהים שומרי-הכשרות-להלן הקישור לאירוע:http://www.jewishfestival.pl/miller-s-family-recipes,1041,event-program,en.html ,,,,,,,,,,,,,ולמתקשים "בהבנת הנקרא" -להלן תרגום בנוסח ר' גוגל : קהל הפסטיבל יודע בן ציון מילר כחזן בולט שהופיע בפעמים רבות טמפל בית הכנסת והפעלת סדנאות מציגה בפניך את העולם של שירים חסידיים. אבל האם ידעת שאחד מהחזנים המפורסמים ביותר בעולם הוא גם טבח גדול? במהלך הפגישה המיוחדת והייחודית הזה, בן ציון מילר מדבר על מסורות קולינריות, הטעמים של משפחתו ומנות של ילדותו שהם חלק מההיסטוריה של המשפחה החסידית שלו. הוא יגרום לפנקייק כלומר chremslach למשל מבושל תפוחי אדמה ו... המבורגרים מאוסף המתכון של אמא שלו! תהנה סיפור אינטימי ואישי של המטבח האשכנזי וטעימות של מאכלים מסורתיים נעשו על ידי בנציון מילר במיוחד עבורכם,,,,,,,,,,,,,,ועד תחילת ההרצאה תוכלו לשמוע פנינים מקולות המטבח:www.youtube.com/watch?v=ItNTfIhuKMQ

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 06/07/2014 08:13:07

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2014 23:30 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2014 12:05 לינק ישיר 

משה,להלן מסיפורי הקוגל:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, נשלח ב-15/1/2011 20:09 צטט הודעה לינק ישיר הקוגל של מילר אומנם עברו חלפו להם כבר כמה ימים מהקונצרט, אבל אני עדיין מסתובב לא שקט ואכול ספיקות, מה באמת קרה שם, בביתו של מילר בניו-יורק. ד"ר סובול! לא יעלה על הדעת שדוקא את הקטע החשוב ביותר והמרתק ביותר שנשמע במהלך הערב השארת לוט בערפל, ולא הסברת את הדברים בצורה ברורה שאינה משתמעת לשתי פנים. שוחחתי בעניין גם עם כמה מחברי שנכחו באולם, הקשיבו לכל מילה מסיפורך, ו... לא כולם הבינו אותו דבר. יש אומרים שאכן מילר הזמין אותך לביתו לארוחת ערב, וכך היה - כשנכנסת לביתו צעק מילר: מרדכי, שב בסלון, אני תיכף מגיע... שאלת: בן ציון, מה אתה עושה במטבח? מילר ענה: מכין לך קוגל, חבל על הזמן... לפי הבנה זו בסיפור אכן זכית לטעום ממנו, בעצם לא רק לטעום אלא ממש לאכל ואפילו כדי שביעה... אולם יש אחרים (ואני בתוכם) שהבינו את הסיטואציה אחרת לחלוטין. אתה נקלעת לביתו של מילר בחמישי בערב, כאשר מילר עזר לגב' מילר בהכנות לשבת... כשנכנסת לביתו צעק מילר: מרדכי, שב בסלון, אני תיכף מגיע... שאלת: בן ציון, מה אתה עושה במטבח? מילר ענה: מכין קוגל לשבת, חבל על הזמן... לפי הבנה זו בסיפור אומנם ריחו של הקוגל עלה באפך, אבל כלל לא זכית לאכל ממנו... אז, ר' מרדכי, מה האמת? האם תוכל לרמוז, אולי בתוכניתך הקרובה ברדיו קול חי, מה באמת קרה שם? האם אי פעם נדע את האמת?.... שבוע טוב ושמח לכל החברים, רוני מקוה שכולם מבינים שמדובר בקטע הומוריסטי, לא כמו הקרקר המיובש שמגיב בהמשך.. תוקן על ידי rophir ב- 15/01/2011 20:56:25 דדווח על תוכן פוגעני rophiר מנותק נשלח ב-15/1/2011 20:42 צטט הודעה לינק ישיר מדוע אתה לועג ומנסה להשפיל ? אתה לא איש טוב נקודה. דדווח על תוכן פוגעני marshal מחובר נשלח ב-15/1/2011 20:58 צטט הודעה לינק ישיר רוני , ע"מ שתוכל גם להנות ( ולא רק להתענות ) להלן המתכון : אצלנו מתענגים על המאפה הזה בשבת בבוקר. מומלץ בחום. המתכון של אהרוני. 500 גרם אטריות ביצים מבושלות לפי הוראות היצרן ומסוננות 4 ביצים רבע כוס שמן מלח, והמון פלפל שחור, חצי כוס צימוקים... אני לא שמתי חצי כוס קרמל.... מופיע בהוראות הכנה. אופן ההכנה 1. מחממים את התנור לחום נמוך (100 מעלות) 2. מכינים את הקרמל: מניחים במחבת מעל להבה נמוכה חצי כוס סוכר ושתי כפות מים, בוחשים ללא הפסקה עד שהסוכר נמס ומקבל גוון כתום או חום בהיר מרגע שהצבע נשתנה מסירים מהאש. מהרגע שהסוכר משחים ועד שהוא נשרף עוברות שניות מספר, לכן, חשוב לא להפסיק לבחוש, לשים לב לרגע בו הצבע משתנה ומיד להסיר מהאש. הקרמל מתקשה מהר מאוד לכן מכינים אותו רק כששאר החומרים כבר מוכנים וכל מה שנדרש זה להוסיפו. 3. טורפים את הביצים עם המלח והפלפל טורפים פנימה את הקרמל (לא כשהוא רותח אחרת הוא יבשל את הביצים). 4. לתערובת הביצים והקרמל מוסיפים את האטריות ומערבבים היטב. מוסיפים את הצימוקים ומערבבים שוב. 5. מכניסים לסיר משומן שיכול להיכנס לתנור ומהדקים מעט כלפי מטה. מכסים את הסיר בנייר כסף ואופים במשך הלילה. ,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2014 10:32 לינק ישיר 

הקוגל המפורסם שהכין בן ציון מילר ללחן של זיידל רובנר

מי זוכר את הקונצרט עם סיפורו של הד"ר?

בעזרת השם

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > השף-חזן בן-ציון מילר- היום יציג ממטעמיו בפסטיבל קראקוב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext