אל תמנע טוב מבעליו -אודות המקובל הרב טחובר
אל תמנע טוב מבעליו
לפני מספר שבועות פרסמתי אודות החוויה המיוחדת שהייתה לי בביקורי אצל הרב שמואל טחובר, הביקור החל "מסקרנות" שלי כמי שהגיע מעולם ה"הסרוגים האקדמאיים" ובעקבות פוסט שסיפר על הרב כמי שברכותיו פועלות ישועות. את האמת שמאז שכתבתי כבר הספקתי להיות אצלו פעם נוספת בשל התלבטות בהצעת עבודה משמעותית שהייתה לי ולא ידעתי להכריע בה,נדהמתי שהרב לא השתכנע מהנימוקים שהצגתי בפניו לגבי הכדאיות שבהצעה, אציין כי ההצעה כללה מעבר מגורים לעיר גדולה לעומת סיום תקופת עבודה שצפויה הייתה להיות ממש בקרוב בשל סיום חוזה, בבהירות ובחדות הורה לי הרב שלא לחתום על העבודה החדשה וכלשונו.. עד הפעם הבאה שתגיע אתה תקבל הצעה טובה יותר ולא תצטרך להעביר את משפחתך למקום לימודים חדש ולשנות את כל הסביבה שלך, הדבר היה נראה לי דמיוני שכן לא שלחתי אפילו קורות חיים למקום אחר ולא הצעתי עצמי לשום מקום עבודה אפשרי, בשבוע שעבר אני מקבל טלפון מחברה גדולה אליה שלחתי קורות חיים לפני שהתקבלתי לעבודתי הנוכחית ובפיהם השאלה אם עדיין רלוונטי שאעבוד אצלם, ברגע ראשון קצת התבלבלתי אך מיד נזכרתי שהרב אמר שאקבל הצעה טובה יותר מזו ששאלתי עליה ולכן הסברתי באדיבות כי אני אהיה מוכן לשקול פנייתם בחיוב אם יסכימו לתנאים שאני מבקש, נקבעה לי פגישה עם מנכ"ל החברה בה הודיע לי המנכ"ל כי ישמח אם אתחיל לעבוד כבר בחודש הבא בהתאם לתנאים שביקשתי ואף עם בונוס עליו כלל לא דיברתי. יכולתי לשמוח יחד עם אשתי וילדי, יכולתי לברך על הרגע שקראתי את הכתבה כאן בפורום והחלטתי לנסות , אבל אני מרגיש שאני מונע הרבה טוב מאחרים נוספים שזקוקים לברכת הדרך והכרעה בענייני היום ועל כן קיבלתי רשות לפרסם את הסיפור שלי ומספר טלפון בו ניתן לקבוע תור אצל הרב טחובר המקבל בפתח תקווה מדי יום רביעי אחר הצהריים, 054-2387387
 |
|
|