נניח שאתם נמצאים בפגישה, השיחה קולחת ומעניינת.(לפחות לצד אחד של השיחה) הפרטנר/ית נחמד/ה אליכם. ובכל זאת, השיחה לא יכולה להתקיים עד הזריחה ומעבר לכך, אין שום אפשרות לדעת האם הנחמדות באה כתוצאה מהעובדה שגם הצד השני שותף לתחושה או שזה סתם משחק של פגישה.
ובכן, שאלתי היא: מתי לדעתכם יש לסיים את הפגישה? האם זה תלוי בזמן או בסיטואציה? ובכלל, איך אתם ממליצים לסיים את הפגישה? בכל פגישותיי עד היום ניצלתי רגע של שקט כדי להציע להזמין חשבון, אולם משום מה אני מרגיש שזו דרך לא כל כך מקורית ולא כל כך נימוסית לסיים פגישה.
נשלח ב-4/8/2014 12:39
בס"ד
לא יודעת מה סיפרו לך...אבל אני לא הולכת לפי הכללים המוזרים האלה אלא לפי איך שאני מרגישה. אם אצטרך 15פגישות אעשה אותן....עד שארגיש שלמה עם ההחלטה שלי.
נשלח ב-4/8/2014 12:11
חייכנית.. שמעתי (מחבדניקית) שאחרי פגישה שלישית סוגרים.. את רוצה לומר לי שכל פגישה לפחות 3 שעות?!
נשלח ב-4/8/2014 11:30
בס"ד
חחח אני צריכה גבר-גבר רק בקטע של הפרנסה אני לא רוצה להיות הגבר בבית-ולא רוצה שבעלי יהיה ה-גבר בבית.אלא ששנינו נחייה כמו חברים טובים שלא מנסים למשול אחד בשני.
נשלח ב-4/8/2014 11:19
חייכנית770 כתבה:
בס"ד
לא משנה עכשיו הוא כבר נשוי...עם חברה שלילא מקנא בה.חמות קרציה וגבר לא גבר.
רגע, את מחפשת גבר גבר ?.... נשמע שאת תהיי הגבר בבית !
אולי היה נשמע ממני שכאילו הוא "חייב" ללוות אותי.אפילו שאמרתי בצורה עדינה... מבחינתי זה חובה בסיסית של גבר.זה שאימו שוביניסטית שחושבת שגבר לא חייב שום דבר לבחורה-זה בעייתה.
הגיוני גם שאת חוששת, אז הגיוני שהתבטאת בצורה לא הכי נאותה, יתכן שהאמא רק שוחחה על זה, ורצתה להבין מה היה, ולא ביקרה אותך בכלל. בכלל, אין מה לדון על סיפורים של שדכנית מבובלבלת אחת..
אולי היה נשמע ממני שכאילו הוא "חייב" ללוות אותי.אפילו שאמרתי בצורה עדינה... מבחינתי זה חובה בסיסית של גבר.זה שאימו שוביניסטית שחושבת שגבר לא חייב שום דבר לבחורה-זה בעייתה.
זה רעיון לב שופך,תעשה מה שאמרתי ואל תתייחס לתותי.כך בחור טוב מתנהג.דואג לבחורה ומאידך לא נדבק.אם הבחורה מסרבת באמת-אז ללוות אותה עד איפה שהיא רוצה ולהרפות.(למרות שאני חושבת שיש בחורות שחשות גיבורות ולא מבינות את הסכנות..והן בבחינת ילד קטן וטיפש.) אבל מה שלא יהיה צריך לסיים "בהייתי מאד שמח להמשיך לדבר אבל...." ולא ב"טוב בוא נזמין חשבון"
החבדניקים בקושי משלמים על המים...ואף פעם לא סוכם עם השדכנית מה יהיה בסוף הפגישה... בקושי הן עונות לטלפון...
את מדברת על צעירים שלא יודעים מחיים שלהם. אולי זה קצת קשור לחבדניקים ששקועים בעולם משלהם, והם לא מתעמקים מה שנהוג, הם אף פעם לא שמעו שעל הבחור מוטל החובה לדאוג לבחורה איך היא מגיעה הביתה בשלום. הרבה צעירים הם ככה