| נשלח ב-25/7/2014 10:17 |
|
| |
"ועתה כתבו לכם את השירה"
לכל אחד ישנם שירים שעושים לו את זה לפעמים זה הביצוע לפעמים הלחן אבל בסוף המילים הם הם שמדברות
איזה שורה או משפט משיר עושה לכם את זה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2014 17:22 |
|
| |
| brurya560 כתבה: |  |
עוד נדע ימים טובים מאלה, עוד נדע ימים טובים פי אלף שורשינו יעמיקו סלע כמו ארזים בהר.
עוד נדע ימים טובים מאלה, עוד נמתיק מימיו של ים המלח, כשדה ירוק אחר השלף כאשד בלב מדבר.
יחד - כל הדרך, יחד - לא אחרת, יד ביד נושיט לטוב שעוד יבוא, בוא יבוא. יחד - כל הדרך, יחד - לא אחרת, יחד איש אל איש יפתח את לבבו.
רק אם נאמין בעוז הרוח, רק אם נאמין ולא ננוח מן המיצרים אל ים פתוח כמים רבים נסער.
רק אם נאמין ודאי נצליח, רק אם נאמין ודאי נגיע בימים של סער ברקיע כאש התמיד נבער.
יחד - כל הדרך....
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2014 17:08 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2014 14:05 |
|
| |
לא נשאר לנו אלא לחבק את הצער להגיד אתמול היה טוב ויהיה גם מחר
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2014 13:56 |
|
| |
עוד נדע ימים טובים מאלה, עוד נדע ימים טובים פי אלף שורשינו יעמיקו סלע כמו ארזים בהר. עוד נדע ימים טובים מאלה, עוד נמתיק מימיו של ים המלח, כשדה ירוק אחר השלף כאשד בלב מדבר. יחד - כל הדרך, יחד - לא אחרת, יד ביד נושיט לטוב שעוד יבוא, בוא יבוא. יחד - כל הדרך, יחד - לא אחרת, יחד איש אל איש יפתח את לבבו. רק אם נאמין בעוז הרוח, רק אם נאמין ולא ננוח מן המיצרים אל ים פתוח כמים רבים נסער. רק אם נאמין ודאי נצליח, רק אם נאמין ודאי נגיע בימים של סער ברקיע כאש התמיד נבער. יחד - כל הדרך.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2014 12:06 |
|
| |
קוראים לשיר חלב ודבש של שמרית אור חפש בגוגל לויודעת למה זה לא נותן לי להעתיק לפה..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2014 11:39 |
|
| |
אין, אין על השיר יחד, כל הדרך, יחד כל הדרך... לא אחרת... יד ביד... מישו יכול להביא את המילים של השיר ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2014 10:40 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2014 10:21 |
|
| |
אני למשל אוהב מאוד את השיר אני גיטרה{ של נעומי שמר} מצד אחד היא אומרת בשיר אני סימן אני עדות לידידות ולבדידות והיא חותמת אותו: לא התייאשתי מיימי כי מה שלא קרה במאי יקרה בעזרת ה וודאי ביוני יולי
|
|
|
|
|