לשמוע ולא להאמין, ה' אתנו. יש במלחמה הזאת ניסים על גבי ניסים, ניסים ונפלאות, וזה מחזק.
כואב הלב על אחינו הנופלים הי"ד, שה' יחזק ינחם וירפא את המשפחות האבלות, כואב הלב על אחינו הפצועים, שיזכו לרפואה שלימה במהרה.
יחד עם זאת, אנחנו זוכים לחזות בהשגחה פרטית פלאית, יש אין ספור חסדים ניסים ונפלאות בתוך ההסתר, אשר יש בהם נחמה לנפשינו האבילה, היות ואנחנו חשים כאילו בורא עולם מציץ עלינו מלמעלה ומכריז ישראל אשר בך אתפאר, בנים אהובים שלי, יש מטרה לכל הבאלגן הזה, יש שליט לעסק.
נתמקד בטוב, ונמשוך את הטוב. הטוב, כי לא כלו רחמיך, והמרחם, כי לא תמו חסדיך, כי מעולם קיוונו לך. שנזכה, להראנו ה' חסדך, ונראה חסדים גלויים בכל יום תמיד, שנזכה לגאולת הכלל והפרט, אמן
נראה שבעוד יום יומיים יסתיים הטיפול במנהרות בעזה, ישראל תמשיך לתקוף בעיקר מהאויר, ובכניסות קרקעיות נקודתיות כפי הצורך. אפשר להניח שלא ירחק היום וראשי החמאס יחוסלו, בקרוב, אמן נמשיך להעתיר בתפילה
אבי המאמין וגידעון האתאיסט התווכחו ביניהם שעות רבות, וכל אחד נשאר בשלו, לקראת סוף הויכוח אומר גידעון לאבי, אתה יודע מה, קבלתי צו 8, קוראים לי להלחם בעזה, גידעון הרים עיניו כלפי מעלה והפטיר, אינשאללה, כשאחזור מעזה נמשיך בוויכוח.. לעג עליו אבי, יפה לך, אתה מזכיר את שם ה' ! וככה התווכחו עוד כמה שעות.. כשהם היו עייפים וסחוטים מהויכוח שלא נגמר, התעצבן גידעון שלא הצליח במשימתו לשכנע את אבי, ועוד אבי בשלו, ואבי עוד טוען שהוא ניצח בויכוח.. מרוב עצבים הרביץ גידעון לעבר אבי קללה נמרצת, שאלוקים ישרוף אותך ! :)
החמאס נרתע
כי הוא שמע שהקבינט הורה לצהל לתת לנשים לעלות על הטנקים ולשעוט לעזה בשביל לחפש שם חנייה
חחחח טוב
נשלח ב-31/7/2014 23:58
החמאס נרתע כי הוא שמע שהקבינט הורה לצהל לתת לנשים לעלות על הטנקים ולשעוט לעזה בשביל לחפש שם חנייה
נשלח ב-31/7/2014 18:43
אבו שוקרי, אפנדי מעזה, מתקשר לבית מלון מפואר בעזה, הפקידה פאטמה הנאווה נמצאת על הקו. ואז אבו שוקרי אומר לה, וואלה פאטמה, אפשר להזמין חדר בבית מלון ?... וואלה הלך הדירה שלי, וואלה הלכה הכלבה, וואלה הלכה האישה וואלה, וואלה הלכה המשפחה, וואלה אני לא מוצא את הנעלי בית שלי..
ופאטמה עונה לאבו שוקרי באדיבות, וואלה אבו שוקרי, תקשיב אבו שוקרי, וואלה אין מקום, כל החדרים מפוצצים ! :)