בית פורומים שידוכי חרדים

בית נאמן ופמיניסטי בישראל?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/8/2014 10:53 לינק ישיר 
בית נאמן ופמיניסטי בישראל?

עקב מצב דורנו הנמוך והמעוך מבחינה רוחנית
נכנסים למחוזותינו כל מיני השקפות ודעות למינהם
שלא לרוח ישראל סבא לעיתים
ברעיון הגדול וצריך להבהיר זאת כאן
הצורה שבה ברחוב משתמשים בפמיניזם היא לא רק שנגד התורה אלא נגד האישה
ולא ארחיב כאן למה ומה אפשר לראות בספרו של הרב נויגרשל והשבות אל לבבך מקורות והרחבה
אבל דבר אחד ברור שלתורה יש את הדרך הנכונה לכך שהאישה היא לא פחותה מהגבר
אשמח שתשתפו דעתכם בצורה מנומקת עם מקורות
על פמיניזם במובן של כבוד האישה ביהדות

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2014 00:53 לינק ישיר 

שכל אחד יחיה איך שטוב לשניהם. זה מה שחשוב. אם יש כבוד הדדי אהבה  והסכמה הדדית , יש הכל. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2014 00:31 לינק ישיר 

אופק100 כתב:
-
אישה שנוהגת- זה לא דבר נדיר.
מפתחת לעצמה קריירה,
מתפתחת מקצועית... תארים, דוקטורט...
ועוד...

..

נו טוב, לא לשכוח שעליה לפרנס אברך, לקחת אותו לכוילל וכדו'.

תוקן על ידי האלכסנדרה ב- 31/08/2014 00:33:22

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/8/2014 01:44 לינק ישיר 

ככלל יש פמניזם טוב ויש פמניזם רע.  והעיקר שכל אחד צריך לדעת את מקומו. ולא לדחוף נשים בכח למקומות שלא מתאימים להן. אמנם התנועה הפמניסטית כיום היא תנועה כפרנית לכל דבר וענין שההלכה נחשבת בעיניה כקליפת השום. 
דוגמא טובה היא ההתנפלות על חיילים דתיים שסירבו לשמוע שירת נשים, וכן הלאה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2014 18:59 לינק ישיר 

אני כאן, 
ומגיב כשיש על מה. (אפשר לעקוב אחרי היסטורית ההודעות שלי בפרופיל שלי):

ערוץ היוטיוב שלי. מומלץ להיכנס: 
הבלוג שלי. כדאי להיכנס ולקרוא:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/8/2014 18:49 לינק ישיר 

ליטאי,ניוטרל..תגידו מאיפה צצתם????

שניםםםם (לא הייתי כותבת אבל הייתי עוקבת..)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2014 16:46 לינק ישיר 

אני לא בעד פמיניזם. אני כן בעד שכל בחור וכל בחורה יתחילו ללמוד וליישם את מה שכבר נאמר על נישואים וזוגיות בתורה וכו. אני בעד עבודת המידות בין לאישה בין לבעל. זו הדרך לבנות בית נאמן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/8/2014 16:43 לינק ישיר 

אמא שלי דיברה מספר פעמים על גברים והריון. 
אמרתי לה אם בורא עולם היה רוצה שהגברים יולידו 
אזי הוא היה נותן להם את הכוחות לזה (בדיוק כפי שהוא נותן לנשים):

ערוץ היוטיוב שלי. מומלץ להיכנס: 
הבלוג שלי. כדאי להיכנס ולקרוא:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/8/2014 15:21 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
כל העניין של הפנימיזם פותח זה כדי שלנשים שעובדות יהיה לגיטימציה לקבל יותר ממון, או יותר השפעה כמו להצביע בבחירות, לנהוג וכו'.
ביום שנראה שים מתעקשות לשלם בדייט, או לעשות 3 שנים צבא במקום שנתיים, נתחיל לקחת אותם ברצינות.
עד אז העניין יכונה "סחטניזם".
ולגופו של עניין, לנשים יש את מקומן, והן יודעות אותו. יש כאלה במטבח, ויש כאלה בקניון. אבל לא צריך להתחיל לנסות לפתח כל מיני תאוריות ודעות למה הן כמו גברים, כי הן לא. הן שונות, וטוב שכך.

מסכים לכל מילה וזה מה שהתכוונתי שכתבתי בפתיח לדיון שהפמיניזם פוגע באישה עצמה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2014 15:11 לינק ישיר 

אם ככה חייכנית, אני רגועה..
סימן שירדת לסוף דעתי, הגם שלא היתה מאד עמוקה..
כי ליטאי ניסה להבין את הלוגיקה במשפטים שנאמרו.. האם הם לא היו ברורים מספיק??

תשאל כל גבר, רוצה להיות בהריון חודש, או לעשות צבא.. מה נראה לך הוא יענה?
וחלילה מלהכליל.... כל הנשים סחטניות ונצלניות??? ממש לא... 
כתבתי שלא חסר...
אני אישית לא מכירה כאלה.. חברותי, מדהימות ומתחשבות... רק מסיפורים שסיפרו לי בעקר מפיהם של גברברים מסוימים...

וחייכנית, אם אני בראש שלך... אז בראש שלך לשחק שש בש??

(סתם בדיחה גרועה על כורדים, שראשם מרובע כמשטח שש בש..).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2014 14:19 לינק ישיר 

אופק100 כתב:
אנחנו לא רוצות לסרס את הגברים.. גבר נהנה לשלם על האישה, אוהב לקחת פיקוד ולנהוג.. ועוד כהנה פעולות גבריות שהוא נהנה אף להכריז על כך: " זוזי, אני אתקין, אתלה, אבנה, אסדר לך את זה..."
אז ניתן לו את זה..
אבל הכל לא ישווה ל- 9 ירחי לידה.. נראה אותך ליטאי חודש אחד מחזיק מעמד עם עובר בתוכך...

תאמין לי שאתה מעדיף 3 שנים צבא...

אז בא נשאיר את זה ככה.. ואל תהיה ממורמר עם מישהי סחטה אותך, ובסוף זה נגמר ביניכם.. כי ת'אמת לא חסר נשים סחטניות ונצלניות.. אבל זה כבר לא קשור לפמיניזם....

תוקן על ידי אופק100 ב- 06/08/2014 03:31:42

בס"ד

אין עלייך אופקממש בראש שלי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/8/2014 12:07 לינק ישיר 

לא הבנתי תבעייה פה...נשים וגברים זה ראש אחר ואין עניין להשוות ביניהם..כל אחד והדברים החזקים והחלשים אצלו...מעריכים כל אחד לפי יכולותיו....אין עניין להקניט,להניף,להשוות,להתגאות וכדו' במין אחד כי זה משהו אחר...

מעריכים את כולם,כל אחד ויכולותיו,כל אחד ומעשיו,כל אחד וחשיבותו....מה העניין להרים מין אחד על השני??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2014 04:15 לינק ישיר 

אופק100 כתב:
אנחנו לא רוצות לסרס את הגברים.. גבר נהנה לשלם על האישה, אוהב לקחת פיקוד ולנהוג.. ועוד כהנה פעולות גבריות שהוא נהנה אף להכריז על כך: " זוזי, אני אתקין, אתלה, אבנה, אסדר לך את זה..."
אז ניתן לו את זה..
אבל הכל לא ישווה ל- 9 ירחי לידה.. נראה אותך ליטאי חודש אחד מחזיק מעמד עם עובר בתוכך...

אז בא נשאיר את זה ככה.. ואל תהיה ממורמר עם מישהי סחטה אותך, ובסוף זה נגמר ביניכם.. כי ת'אמת לא חסר נשים סחטניות ונצלניות.. אבל זה כבר לא קשור לפמיניזם....

קראתי פעם, פעמיים, ושלוש. ניסיתי להוציא משהו לוגי מהמשפטים המבריקים "תהיה חודש בהריון" "אתה מעדיף 3 שנים צבא" לא ירדתי לעומק הלוגיקה של הטיעונים ומה את מנסה לומר ביניהם, אך מסכים איתך ב"לא חסרות נשים סחטניות ונצלניות". גם גברים נצלניים וסחטנים לא חסר, לא יודע למה את ככה מכלילה את כל ציבור הנשים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2014 03:56 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
כל העניין של הפנימיזם פותח זה כדי שלנשים שעובדות יהיה לגיטימציה לקבל יותר ממון, או יותר השפעה כמו להצביע בבחירות, לנהוג וכו'.
ביום שנראה שים מתעקשות לשלם בדייט, או לעשות 3 שנים צבא במקום שנתיים, נתחיל לקחת אותם ברצינות.
ולגופו של עניין, לנשים יש את מקומן, והן יודעות אותו. יש כאלה במטבח, ויש כאלה בקניון. אבל לא צריך להתחיל לנסות לפתח כל מיני תאוריות ודעות למה הן כמו גברים, כי הן לא. הן שונות, וטוב שכך.

נשים לא מתעקשות לשלם בדייט כי זה מוציא את הגבר לא ג'נטלמן בעליל...
זה כמו שאני אף פעם לא יציע לבחור בסוף דייט לקחת אותו ברכב שלי,גם אם אני מאד רוצה....

ובהחלט אני חושבת שיש תפקידים שנשים מנסות להיכנס אליהם ,וזה פשוט לא מתאים,ולפעמיים נראה מגוחך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2014 03:29 לינק ישיר 

אז ניתן לו את זה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2014 02:48 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בית נאמן ופמיניסטי בישראל?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext