בית פורומים בחדרי חרדים בני ברק

בני ברק: קיבל דו"ח בשבת כי פיצח גרעינים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/8/2014 18:48 לינק ישיר 
בני ברק: קיבל דו"ח בשבת כי פיצח גרעינים

צעיר שטייל בבני ברק בליל שבת, נעצר על ידי ניידת שיטור עירוני ונדרש להתלוות לפקח לתחנת המשטרה בגלל שלא נשא בגופו תעודת זהות. בשיחה ל"כל הזמן" הוא מספר: "למרות שהייתי עם ציצית וכיפה וראה שאני דתי ושומר שבת, בכל זאת דרש ממני להתלוות אליו, תוך חילול שבת גמור"

ניידת שיטור עירוני שסיירה באזור בני ברק בליל שבת האחרון, עצרה צעיר שטייל ברחוב השומר בעיר לאחר שלטענתה החזיק בידו בקבוק בירה לאחר השעה המותרת בחוק. לאחר ויכוח שהתפתח במקום, הסכים הצעיר לשפוך את המשקה ופנה להמשיך לדרכו. אך אז טען הפקח, כי הצעיר עבר על החוק בכך ש'פיצח גרעינים' והשליכם ברחובה של עיר.

לטענתו, בגין עבירה זו הצעיר צריך לקבל קנס של 250 שקלים. בלית ברירה הוכרח הצעיר למסור את פרטיו לפקח כדי שירשום את הדו"ח, אך הופתע לגלות כי הפקח דורש ממנו להתלוות אליו לתחנת המשטרה, מכיוון שלא החזיק על גופו תעודת זהות.

בשלב זה, התעקש הצעיר שלא לחלל את השבת וסרב להיכנס לניידת השיטור, כבקשתו של הפקח. לאחר שניסה הפקח לגרום לצעיר להיכנס לניידת, הזמין תגבורת ממשטרת רמת גן. שוטר שהגיע למקום צידד בעמדתו של הצעיר ומילא את הנתונים כפי שהופיעו במחשבו, בלא להכריח את הצעיר להתלוות אליו ולחלל בכך את השבת.

בשיחה עם "כל הזמן" מספר ישע א. תושב בני ברק שקיבל את הדו"ח הנ"ל: "הלכתי עם בקבוק בירה ברחוב השומר ועצר לידי פקח ממרכז שיטור בבני ברק ודרש לשפוך את המשקה, אחרי ששפכתי ביקש ממני הפקח מספר זהות וטען שמגיע לי דו"ח בגלל שפיצחתי גרעינים על הרצפה. התווכחתי איתו, ואז הוא אמר לי, אתה עצור לצורך זיהוי שזה באמת אתה, כי לא הבאת לי שום מסמך".

"הבהרתי לו", ממשיך לספר. "שמכיוון ששבת היום, אני לא נכנס לניידת ואני מוכן ללכת ברגל לתחנה שיזהו אותי. הפקח ניסה להכניס אותי בכוח, לאחר שהתנגדתי, הזמין עוד ניידת לתגבורת, השוטרים שהגיעו, ראו את הפרטים שלי במסוף ולאחר שזיהו את תמונתי אחד השוטרים רשם לי את הדו"ח תוך חילול שבת גמור והלך לדרכו".

"למרות שאמרתי לו שאני דתי ואינני יכול להתלוות אליו", סיכם הצעיר. "ולמרות שהייתי עם ציצית וכיפה וראה שאני דתי ושומר שבת, בכל זאת דרש ממני להתלוות אליו, למזלי השוטרים שהגיעו לאחר מכן הבינו לליבי והלכו לדרכם לאחר בירור זהותי".

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2014 08:01 לינק ישיר 

יש הרבה פרחחים שמסתובבים שם 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2014 19:14 לינק ישיר 

הזוי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2014 17:56 לינק ישיר 

לכן תמוה בעיני הטענה שהוא היה אברך או בחור משלנו שלא מבין על מה ולמה נעצר .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2014 00:27 לינק ישיר 

לא ראיתי אף פעם אברך שמסתובב בשבת עם בקבוק בירה ופיצוחים.

נקודה למחשבה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2014 21:56 לינק ישיר 

מעניין לשמוע את שני הצדדים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2014 13:08 לינק ישיר 

מדי פעם שומעים על סיפורים כאלו. השאלה אם אפשר היה למנוע את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2014 11:34 לינק ישיר 

מעניין למה לא זיהו עליו שהוא חרדי ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2014 18:48 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים בני ברק > בני ברק: קיבל דו"ח בשבת כי פיצח גרעינים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext