| נשלח ב-25/8/2014 01:12 |
|
| |
הכי גלוי שיש
שאלה שלא הכי נעים לשאול, אבל לי היא מציקה בראש אחת לכמה זמן..... אז פשוט אשאל אותה גלוי.
יש כל כך הרבה בנות טובות, יפות, מוכשרות וכו' וכו'....... מכל הצבעים ומכל הסוגים. (רק שבפגישות הן לא מופיעות אבל בכל זאת)
איך אפשר להסתפק באחת כל החיים???!!!!
*ברור לכם שאני רואה את עצמי כאדם מאד אמין ונאמן והכל. ואני בטוח ויודע מנסיון שכשאוהבים מישהי באמת אז לא אכפת לך מאף אחת אחרת.... אבל עדיין זאת שאלה. מעניין אם היא עוברת גם אצלכם..
**ודי ברור שאצל בנות זה פחות אבל גם
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2014 09:59 |
|
| |
מח נשי מעוות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2014 09:00 |
|
| |
| אני_הקטנה כתבה: |  | למה היא צריכה לשאול אותך אם היא שמנה?
אישה שפויה לא שואלת את בעלה כזה דבר! אם יש ביניכם אמון, היא בטוחה שאת בטוח שהיא האישה היפה בעולם! P= |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2014 22:50 |
|
| |
| riki_m כתבה: |  |
| רציף כתב: |  |
נ. ב. כולנו יש לנו מחשבות ורגשות אפלות, ככה זה. אהבתי מה שאדם כתב.. כן, בבסיס, בא לנו להתחתן עם כל הנשים בעולם שבא לנו עליהם, לגוון, לחגוג, ולהתפרע ללא הפסקה.
בתור רווקים רעבים, אנחנו מרגישים מצוקה ותשוקה מכל מי שזזה,
בתור נשוי ושבע, ההתמודדות תהיה קלה הרבה יותר, ויש הרבה מה לגוון בבית, וזה רצוי וחשוב.
יש אנשים שהם יותר שמים לב /מתרגשים מכל מי שזזה מסביב, יש שמסתכלים פחות, ושלווים יותר, ובמיוחד אחרי הנישואין..
|
|
פלרטטנים ופוזלים נשארים ככה לנצח וגבר שרוצה כמה נשים לפני החתונה ירצה גם אח"כ במיוחד שזה שהאישה נהפכת להרגל ומכירים כל חלקה טובה בגוף ונוסיף את העבודה שהגוף משתנה דינמית אחרי הלידות, המ אז........
וגברים שלוקחים את זה למקום בעיקר של מילוי יצרים זה פשוט דוחה.....
|
|
נכון מאוד ! רווק שרגיל להשתולל, ולחפש ריגושים, יתכן שהוא ימשיך לעשות זאת הלאה. מה שטוב וחשוב הוא, שנכיר את עצמינו, ושלא נתבלבל מהמחשבות האפלות שיש לנו. "יצר לב האדם רע מנעוריו" מאידך, "אלוקים עשה את האדם ישר" ויש לנו שאיפה חזקה לטוב לנאמנות ולשקט. להשתולל ולחפש ריגושים זו סטיה שהפכה איפשהוא לנורמה אצל פורקי העול. בבסיס "גם לחם וחמאה, משביע" לא חייבים פיצה איטלקית, וגם לא מחפשים את זה. והאישה יש לה בהחלט מה להציע בכל מקרה, הצורך באהבה אמיתית זה עיקר הסיפור, כל השאר זה זניח יחסית, ובמיוחד שמתבגרים קצת וכו' אנחנו מדברים על המחשבות המטרידות האלה שיש לכל גבר בריא, ובמיוחד רווק. גם לנשים יש את החולשות שלהם, ואין כאן המקום לפרטם, כי רבים המה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2014 21:26 |
|
| |
| riki_m כתבה: |  |
נ. ב. כולנו יש לנו מחשבות ורגשות אפלות, ככה זה. אהבתי מה שאדם כתב.. כן, בבסיס, בא לנו להתחתן עם כל הנשים בעולם שבא לנו עליהם, לגוון, לחגוג, ולהתפרע ללא הפסקה.
בתור נשוי ושבע, ההתמודדות תהיה קלה הרבה יותר, ויש הרבה מה לגוון בבית, וזה רצוי וחשוב.
יש אנשים שהם יותר שמים לב /מתרגשים מכל מי שזזה מסביב, יש שמסתכלים פחות, ושלווים יותר, ובמיוחד אחרי הנישואין..
|
|
פלרטטנים ופוזלים נשארים ככה לנצח וגבר שרוצה כמה נשים לפני החתונה ירצה גם אח"כ במיוחד שזה שהאישה נהפכת להרגל ומכירים כל חלקה טובה בגוף ונוסיף את העבודה שהגוף משתנה דינמית אחרי הלידות, המ אז........
וגברים שלוקחים את זה למקום בעיקר של מילוי יצרים זה פשוט דוחה.....
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2014 21:05 |
|
| |
|
|
פלרטטנים ופוזלים נשארים ככה לנצח וגבר שרוצה כמה נשים לפני החתונה ירצה גם אח"כ במיוחד שזה שהאישה נהפכת להרגל ומכירים כל חלקה טובה בגוף ונוסיף את העבודה שהגוף משתנה דינמית אחרי הלידות, המ אז........ וגברים שלוקחים את זה למקום בעיקר של מילוי יצרים זה פשוט דוחה..... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2014 13:16 |
|
| |
| ה_ספרדי כתב: |  | זה מה שקורה שרואים דרדסים בגיל 30 |
|
מה נסגר איתך? מה כל היציאות הטפשיות האלו? אדם הטריד אותך בניק הנקבי שלך? אז כמה ניקים עוד יש לך? כי אני מכירה רק את רועי והספרדי... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2014 13:13 |
|
| |
| ה_ספרדי כתב: |  | | זה מה שקורה שרואים דרדסים בגיל 30 |
|
כן, באמת כדאי שתחליף ערוץ מדי פעם...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2014 13:03 |
|
| |
זה מה שקורה שרואים דרדסים בגיל 30
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2014 12:56 |
|
| |
אויי ויי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2014 12:55 |
|
| |
קיצר, 2 חר****...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2014 12:41 |
|
| |
סוף סוף מישהו שמדבר לעניין, סיכמתי כל מה שרציתי להגיד בהודעה אחת. וכתבתי שכנראה זהו רגש של בנים, ובנות אולי אין להם אותו ולכן הם לא יבינו לעולם.. לייק
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2014 12:18 |
|
| |
נ. ב. כולנו יש לנו מחשבות ורגשות אפלות, ככה זה. אהבתי מה שאדם כתב.. כן, בבסיס, בא לנו להתחתן עם כל הנשים בעולם שבא לנו עליהם, לגוון, לחגוג, ולהתפרע ללא הפסקה. בתור רווקים רעבים, אנחנו מרגישים מצוקה ותשוקה מכל מי שזזה, בתור נשוי ושבע, ההתמודדות תהיה קלה הרבה יותר, ויש הרבה מה לגוון בבית, וזה רצוי וחשוב. יש אנשים שהם יותר שמים לב /מתרגשים מכל מי שזזה מסביב, יש שמסתכלים פחות, ושלווים יותר, ובמיוחד אחרי הנישואין.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2014 11:43 |
|
| |
אתה מדבר מתי שאין אהבה ?
| ה_ספרדי כתב: |  | טוב לא הייתי כאן מהבוקר והאשכול בנתיים התמלא, אז כמובן שאני לא יגיב לכולם.
אמממ מה שבאתי לומר, נראה לי שמתבטא בעיקר לפני החתונה, עוד בשלב של הגישושים.
אני די בטוח שאלו מחשבות שעוברות אצל רוב רובם של הבחורים. ובעיקר אצל אלו שלא ממש אכפת להם מראה מסויים בדוקא. ויש לי חברים כאלו. שהם מצהירים גלויות שהם חייבים לקחת רק "אשה יפה" ופחות מזה לא בא בחשבון..... אני לא סולד ממה שהם אומרים כי כל אחד והצרכים שלו. אבל הבעייתיות (מה שציינתי בתחילת האשכול) מתחילה כשלא אכפת לך אם זו בלונדה, שחומה לבנה, או מה שלא יהיה... אתה פשוט אוהב את כל הסוגים ואת כל הצבעים, כל יופי באשר הוא. במקרה כזה בן אדם לפעמים חושב שהוא חייב "לטעום" מהכל.... זה לא כמו אחד שמעדיף בדוקא מראה מסויים, ונניח שגם התחתן עם אחת כזאת. אז סביר להניח שלא יהיו לו את אותן מחשבות כי כבר יש לו את מה שהוא רוצה.
וברור לי שכשיש אהבה הכל משתנה ולא מענייתותנו אף אחת אחרת... (בשביל הבנות שנלחצו פה ) ואנא מכם, תוציאו מראשכם כל מחשבה עלי, כי מה שאני כותב פה לא בהכרח משקף את דעותיי, רק העליתי נושא. |
|
אז חייבים ליצור אהבה, ובדרך כלל זה אפשרי. ומתי שיש אהבה, זה ככה. אם תרגיש מצוקה, תתיעץ עם מישו חכם. זה נראה לי העיצה הכי טובה בשבילך. בגדול, נראה שזה לא יציק לך ביום יום, כי אתה שבע וטוב לך. אולי היום זה מציק לך, ובצדק ! וכולנו, אין לנו את כל המעדנים שבעולם, וזה לא מציק לנו. אלא אם כי יש לך את הפיתוי בעבודה מול העיינים, יום יום.. וחשוב באמת לקחת מישהי עם נתונים גופניים מספקים. היא לא חייבת להיות יפה. אפשר חמודה, שעושה לך את זה. והכלל, תלך אחרי הלב שלך. זה טוב שאתה אוהב כל מיני.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2014 10:35 |
|
| |
| ה_ספרדי כתב: |  | הוא בטוח יחשוב רק עלייך.
כל עוד לא תעקצי אותו... שאזי תהיה לו נטייה לסלוד ממך כמו כל הטיפוסים האלה |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2014 10:22 |
|
| |
הוא בטוח יחשוב רק עלייך.
כל עוד לא תעקצי אותו... שאזי תהיה לו נטייה לסלוד ממך כמו כל הטיפוסים האלה