אני קראתי למההלאל בשם שנולד איתו מיכאל,
אם אתן רוצות אתן יכולות לדמיון שכתוב שם מההלאל.
מיכאל בדרגת מפקד חטיבה בסיפורינו.
ואחרי כל ההקדמות לסיפור:
רעואל בן הארבע עמד ליד החלון בכניסה הוא ראה את המרכבה שנכנסה לחצר של ארמונם 'מעניין למי היא שייכת, אולי זאת המרכבה של מיכאל?' חשב לעצמו, הוא ראה את המרכבה נפתחת וממנה יוצא בחור בגילו של אחיו לאחר כמה רגעים היה בטוח אחיו הגדול מיכאל הגיע, הוא רץ במהירות המרבית שיכל לרוץ במדרגות היורדות לכניסה בדרך ניתקל במשרת שהתבקש ע"י אמו להביא כיבוד למיכאל הוא חייך לעצמו שראה את זה היא הסכימה לקבל את מיכאל בחום למשפחתם.
הוא הגיע לשולחן שלידו ישב אחיו הגדול מיכאל שראה אותו יש קם לחבק את אחיו הקטן. "מה שלומך מיכאל?" שאל רעואל בקולו הילדותי "ברוך ה' טוב מאוד יש לי חיילים מצויינים" השיב לו מיכאל ורעואל ביקש "ספר לי על אחד מסיפוריך המעניינים על היער האבא הגדול והרב של הכבשים או על האבא הקטן והסבתא הטובה" רעואל ניצל כל רגע לסיפור כי ידע שאחיו הגדול עסוק מאוד בלימוד או בעיקר בצבא הוא כל הזמן לא נמצא בבית בגלל שהוא כל הזמן באימונים.
לאחר שני סיפורים קצרים על אליהו ועל היער הגיע משרת שביקש ממיכאל ללכת לאביהם למסירת דוח על הפלוגה שהוא כבר מפקד עליה כמו כל המפקדים הוא היה צריך למסור דוח על מצב חייליו אבל בגלל שהוא הבן של שר הצבא ובגלל שהתחיל את הצבא מאוחר אביו רוצה להעלותו דרגה בהקדם האפשרי אז מיכאל הלך לאביהם ורעואל הלך למקום אחר...