בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

אמר רבי אלעזר-שלושת הטנורים הגדולים:הלפגוט,מוצן ודודו (במופע בחו"ל)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/9/2014 07:47 לינק ישיר 
אמר רבי אלעזר-שלושת הטנורים הגדולים:הלפגוט,מוצן ודודו (במופע בחו"ל)

www.youtube.com/watch?v=nT6TbkKI9P8

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2014 22:44 לינק ישיר 

בסוף המשנה (עוקצים ג' י"ב) כתוב "לא מצא הקב"ה כלי מחזיק ברכה לישראל אלא השלום. שלום זה דבר גדול מאוד, לא משנה מאיזה כיוון מסתכלים על זה. זה גם אחד מהמות של הקב"ה.
הצורה ששלושת הטנורים הגדולים עושים צחוק מה"שלום" בסוף הקטע ממש נראה לי לא לענין. זה לא חזנות, זה סטנד אפ קומדי, וזה לא נראה לי ראוי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2014 21:46 לינק ישיר 

דגם- לבקשתך:ואף הוא היה מתכוון ,רוזנבלט -בביצוע החזנים יצחק מאיר הלפגוט ויעקב מוצן (תיעוד והסרטה-חברנו י.ע.פ):www.youtube.com/watch?v=fwygtyNTDx0

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2014 20:43 לינק ישיר 

אגב באותו ערב בצעו מוצן והלפגוט דואט מדהים ל״ואף הוא היה מתכון״, מי שיוכל להעלות תעוד יבורך. נדמה לי שכבר היה כאן בפורום תעוד לביצוע זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2014 14:04 לינק ישיר 

המופע היה ביום חמישי ולא במוצאי שבת. באופן כללי היה מופע מוצלח חוץ מההגברה שלא הגיעה לצדדי האולם וחוץ מהקטע הזה שהיה לעניות דעתי די מביש והיה החלק החלש של הערב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2014 10:35 לינק ישיר 
שלשת הטנורים

ביצוע מרענן של יצירה מוכרת וחביבה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2014 10:13 לינק ישיר 

תיקון שקיבלתי במייל :המופע היה במוצ"ש בתחילת השנה במלון רמדה בירושלים ( אני רשמתי בחו"ל -מאחר ודודו מתבטא בסלנג שנשמע לי כיידיש במבטא גרמני)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > אמר רבי אלעזר-שלושת הטנורים הגדולים:הלפגוט,מוצן ודודו (במופע בחו"ל)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext