בית פורומים תמיכה טכנית

המשך הדיון לשרתי פר*קסי באינטרנט אתרוג

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/9/2014 15:45 לינק ישיר 
המשך הדיון לשרתי פר*קסי באינטרנט אתרוג

לצערי אתרוג החכם לא נותן להכנס לאשכול שמוזכרת בו המילה הגסה פר*קסי, אז אני נאלץ לפתוח את האשכול החדש הנוכחי.
ראיתי את התשובות שם (דרך השרת פר*קסי).
לצערי זה לא עובד כי מדובר בשרת של אוניברסיטה, כך שהוא לא חסום באתרוג אפילו שהוא בעצם שרת פר*קסי, והגם שאפשר לחסום אותו באופן טוטלי על ידי חסימת הכתובת, אבל אז אשתי לא תוכל להיכנס כלל לשרת לצורך הלימודים שלה.
אני רוצה שהסינון של אתרוג או K9 יעבוד על השרת באותה מידה שהוא עובד על שאר האינטרנט.

נ.ב.
נא להשתדל שלא להזכיר את המילה הגסה הנ"ל באיות המלא כדי שאוכל לראות את התשובות.

תוקן על ידי בלקול ב- 08/09/2014 15:46:32

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2014 00:07 לינק ישיר 

אישו ויצחק,
אני לא לגמרי מבין ברמה הזו, לכן הדיון הטכני לא יעזור לי.
בפועל ה-K9 לא מסנן את שרת הפרוקס כלל.
אין לי דרך להתקין סינון על השרת כי מדובר בשרת של אוניברסיטה.
השאלה אם יש דרך להגדיר ל-K9 לסנן את הנתונים שהוא מקבל גם אם הם עוברים דרך שרת אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2014 22:43 לינק ישיר 

אישו כתב:

יצחק, אין דבר כזה סינון ברמת DNS, וגם לא יכול להיות (DNS הוא שרת שמחבר בין כתובת נומרית (מספרית - IP שרת) לכתובת אלפאבתית (אותיות). החסימה של רימון - אתרוג אם אינני טועה, פועלת בשיטת trminal deta. (בתימצות, הגלישה שלך עוברת דרך השרתים שלהם, בשרת שלהם מסונן החוצה תוכן בעייתי {לא נכנס כעת כיצד} ומה שנשאר מקוטרג). נתיב פועל בצורת client כמו K9.
שמח שהסתכמת ללמד אותי מה זה שרת DNS :) אך שם מבצעים רוב חברות הסינון בעולם את הסינון. גם לרימון יש סינון בDNS (במקביל לעוד סינונים).
זה הסיבה העיקרית לכך שגוגל פתחו שרתי DNS..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2014 16:19 לינק ישיר 

אז ככה,
כמו שאברהם העברי ענה לך, K9 פועל על המחשב, ולא משנה כיצד הוא מקבל את הנתונים הוא מסנן אותם במחשב עצמו בהתאם לכללים שקבעת.

יצחק, אין דבר כזה סינון ברמת DNS, וגם לא יכול להיות (DNS הוא שרת שמחבר בין כתובת נומרית (מספרית - IP שרת) לכתובת אלפאבתית (אותיות). החסימה של רימון - אתרוג אם אינני טועה, פועלת בשיטת trminal deta. (בתימצות, הגלישה שלך עוברת דרך השרתים שלהם, בשרת שלהם מסונן החוצה תוכן בעייתי {לא נכנס כעת כיצד} ומה שנשאר מקוטרג). נתיב פועל בצורת client כמו K9.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2014 19:51 לינק ישיר 

לכאורה, אין דרך בו סינון ברמת bns יעבוד על שרת שמופנה לפרוקס אמיתי.. אתה יכול להגדיר בפרוקס עצמו סינון...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2014 14:44 לינק ישיר 

דרך אגב

אני באתרוג ואני רואה את המילה פר*קסי בשלמותה ונכנס לאשכול המקורי בלי שום בעיות.

תדבר עם אתרוג (אם יש לך סבלנות לחכות חצי שעה בהמתנה טלפונית..)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אינטרנט ומחשבים > תמיכה טכנית > המשך הדיון לשרתי פר*קסי באינטרנט אתרוג
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext