| נשלח ב-9/9/2014 01:50 |
|
| |
אכזבה על תחילת הפגישה
מכירים את זה שאתם באים מלאים ציפיות לפגישה, עקב הבירורים והנתונים ששמעתם על הבחורה, מגיעים לפגישה עם הרגשה של "אולי הפעם", וכשהבחורה מתקרבת אתם כבר שמים לב שזה לא זה.. אבל בכל זאת נותנים הזדמנות, משוחחים שעה וחצי ורואים שהאינסטינקט הראשוני לא הטעה אתכם? זה מה שקרה לי הערב.... מבאס!  זהו, פרקתי..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2014 00:33 |
|
| |
חח רציף את זה עוד לא שאלו אותי.... אם אני אוהבת חורף או קיץ...:)
הייתה לי פגישה אחת הכי קצרה שהייתה לי בחיים 35 דקות!! וגם זה בחסד מצד שתינו....היה זוועה!!
ולעניין האשכול..זה מוכר וזה מבאס...כי כשיש לך כבר משו בראש קשה לתת לזה צאנס אמיתי...כמו שאומרים אין הזדמנות שניה לרושם ראשוני... ולמרות שבנינו ,לא יודעת מה עם גברים אבל לנשים בדכ התחושות בטן שלהם מעולות..אז אולי אצלהן זה יותר נכון..מממ לויודעת...מה אומרים?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 17:06 |
|
| |
במצב כזה לוקחים איזה נושא, נגיד, המקצוע שלה, ומשוחחים על זה. וכן על זה הדרך. במקום לשאול שאלות בנאליות, כמו ; כמה אתם בבית, איפה למדת, והאם את אוהבת קיץ או חורף נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 15:31 |
|
| |
בס"ד
טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 15:25 |
|
| |
אני לא עף ובטח לא משוויץ שאחת הר אדם התלהבה ממני שאלות כאלה לא שואלים בפגישה ראשונה וגם אם כן לא בהתחלה וחוץ מזה את אמרת שאין נושא שיחה אז ככה שלא היה נושא כי היא הייתה מקובעת באיזה פוזה אז ככה שכמה שיותר מהר יותר טוב בתור פמיניסטית זה לא אומר שאת צריכה להגן על נשים בכל מצב 
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 15:22 |
|
| |
בס"ד
מה קשור לפעמים סתם שואלים את השאלה הזו כי אין נושא שיחה... אל תעוף על עצמך מהר מדי...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 15:21 |
|
| |
ציינתי שלא רק בממדים אלא היחה עצמה זרמה על הפנים כי היא בפני עצמה הייתה לא לעניין היא הייתה בטוחה שאני דלוק עליה ואחרי רבע שעה של פגישה היא שואלת אותי איפה תרצה לגור
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 15:18 |
|
| |
בס"ד
נו ונגיד שהיא כפול שתיים ממך.ואז?ואולי היא כפול ממך במידות טובות??למה לא להכיר את הנפש שלה קצת?? חסר נשים שהתחתנו עם גבר כפול שתיים מהן?? למה בדיוק?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 15:17 |
|
| |
תלוי אם זו אחת כמו שציינתי שהביאו לי קונטנר שכל השיחה הייתה על הפנים אז אני חותך כמה שיותר מהר וכן כל דקה פחות יותר טוב לי אם מדובר באחת שאני יודע שזה לא זה אבל היא נורמלית אז אני אנהל את הפגישה ביותר נינוחות
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 15:11 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
משנה ועוד איך כל דקה נוספת זה סיוט |
|
חחחחח הצחקת אותי... רבע שעה של ביטול תורה ... על הגב שלך? אבל זה לא קשור להלבנת פנים... מדברים מדברים... אם אין עוד מה לדבר? דברים מתנגשים ולא ככ מהר אני מוכנה להתפשר... ופגישה ראשונה לא מולידה חתונה יום למחרת... אז מסיימים יפה וזהו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 15:06 |
|
| |
פשששש איזה בקיאות תלמידה חכמה יש כאן אפשר להפנות שאלות בהלכה 
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 15:04 |
|
| |
בס"ד
אמרו חז"ל ג' פעמים בש"ס, ברכות (מ"ג ע"ב), ב"מ (נ"ט ע"א), וסוטה (דף י' ע"ב), "נח לו לאדם שיפיל את עצמו לכבשן האש ואל ילבין פני חבירו ברבים",
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 14:59 |
|
| |
משנה ועוד איך כל דקה נוספת זה סיוט
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 14:57 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | לגבי הנימוסי של חייכנית... למה לשנינו להעביר זמן רב בשביל משנו שלא ילך?! 45 דק זה גם מספיק. לעניין האשכול - אפס ציפיות-אפס אכזבות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
מה יעזור לך 15 דק' פחות??
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 14:37 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | בד"כ אני אדיב, נעים וכו', אבל בפגישה ראשונה לא לומדים כ"כ דברים חדשים והידיעות שלך לא מתרחבות מי-יודע-מה. אלא אתה מצפה שתהיה לפחות מציאת חן, ושזה לא קורה אז..
כשאני נפגש עם מישהי פעם ראשונה אני תמיד רואה את זה כמו תרגול רגשי. איך אני יכול למתוח את עצמי לוודא שהחוויה תהיה טובה לשנינו. במשך כל הפגישה אני כל הזמן מחפש איך אפשר ללמוד, להכיר דברים חדשים, לגרום לרוח טובה אפילו אם המצב הוא לא אידיאלי, וכיוצא. בסוף הערב אפילו אם לא תהיה פגישה שניה, אני עדיין עם תחושת סיפוק שעשיתי את הכי טוב שלי, ושהתגברתי על האתגר. |
|
אני לא חושב שהפגישה היתה גרועה, השיחה זרמה והיה בסדר. אני בטוח שהשתדלתי לעשות את הכי טוב שלי, אבל ביאס אותי שעל ההתחלה אתה כבר יודע שזה לא ימשיך [כנראה], וציפית למשהו אחר. תכלס, באמת עדיף לא לצפות. (אבל כמו שרשמתי קודם, משום מה היתה לי הרגשה טובה לפני, לא יודע למה)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 14:28 |
|
| |
הייתה משחק אותה אילם או חרש או דיסלקט והיא תוך עשרים דקות הייתה מודה לך שסיימת את הפגישה
|
|
|
|
|