ובפרט שהחגים מזמינים מעצם טבעם חומר אקטואלי (סוכות, ד' מינים וכד'), כך שבהחלט כדאי לשמור את תחרות האתגרים לזמני היובש של תחילת החורף (....)
נשלח ב-13/9/2014 21:29
בוודאי שבקצב המשתתפים כרגע, אמליץ להמתין עד 'אחרי החגים'.. עם האתגר החדש.
נשלח ב-12/9/2014 18:41
פווווווווו כתבה:
אני חושבת שנתינת אתגר (וגם אני 'חטאתי' בזה) שאפשרית רק במצלמות SLR מצמצמת את מספר המשתתפים. יש כאן הרבה צלמים חובבים שמשתמשים במצלמה קומפקטית רגילה ולא יכולים להגיע לביצועים כמו חשיפה ארוכה וכו'.
אני דוקא אוהבת את התאגר אבל הוא באמת גווע קצת בגלל כל הלחימה שהיתה והחזרה לשגרה ועכשיו עם החגים.. אני מציעה שאחרי שיסגר האתגר הנוכחי, האחד הבא יפתח רק אחרי סוכות, כך כולנו נחזור במרץ מחודש.
לא חושב שסוג המצלמה משפיע כל כך. לדוגמא התמונה שהעליתי בתחרות השבוע, לכבוד ידידנו מניו יורק צולמה דוקא בקומפקטית פשוטה...
לגבי לקיחת הפסקה של כמה שבועות זה נשמע רעיון טוב, נשמע מה יש לציבור לומר ונקבל החלטה.
נשלח ב-12/9/2014 17:32
אני חושבת שנתינת אתגר (וגם אני 'חטאתי' בזה) שאפשרית רק במצלמות SLR מצמצמת את מספר המשתתפים. יש כאן הרבה צלמים חובבים שמשתמשים במצלמה קומפקטית רגילה ולא יכולים להגיע לביצועים כמו חשיפה ארוכה וכו'.
אני דוקא אוהבת את התאגר אבל הוא באמת גווע קצת בגלל כל הלחימה שהיתה והחזרה לשגרה ועכשיו עם החגים.. אני מציעה שאחרי שיסגר האתגר הנוכחי, האחד הבא יפתח רק אחרי סוכות, כך כולנו נחזור במרץ מחודש.