היתה לנו שנה מרובת עניין! בתחילת שנה עוד הופיעו מקס הרשקוביץ וחייא אברמוביץ וחבורתם (זוכרים?), בהמשך התוודענו יותר "לילדים החדשים"(שלמען האמת כבר קיימים כשנה וחצי במקהלה) ואפי' זכינו לראות את הפרחים בישראל! ורק הדיסק החדש בושש מלבוא... סיכום שנתי.
את השנה האחרונה ידענו לחזות מה יהיה בתחילתה אבל ההמשך לא היה צפוי בכלל!
כמו תמיד השנה נפתחה עם הופעות הרגילות של חול המועד סוכות (קישור) עם כמה שירים חדשים"עם לבדד" - (באנגלית) ו"חי חי". כולנו ידענו שהפרחים המתבגרים עומדים לעזוב אותנו. הנה ציטוט מתוך הסיקורשל אלי: "דיברתי עם האבא של רחמים עסיס הוא סיפר שזה ההופעה אחרון שלו". מה שעשה את ההופעה הזאת לבלתי נשכחת היתה העובדה שנרקחה שם הפתעה! לראשונה התקיים ראיון ספיישל עם ירחמיאל ביגן לפורום! בראיון בן ה-2 הדקות ירחמיאל הדגיש "שמוזיקה יהודית צריכה לבוא מתוך יסודות התורה".
בחנוכה הופתענו מהתעוררותה של מיאמי מזרח לרגל חג החנוכה. היתה זו ההופעההיחידה שלהם והידועה לנו השנה.
אנחנו כל העת מתפלאים עוד כמה זמן יצא לאור האלבום "אט אט". יש כאן מישהו שזוכר שהיה אמור לצאת DVD בחנוכה? מה איתו?(הפרסום על הDVD בקצה השמאלי של המודעה).
לאחר תרדמת חורף מתזומנת הכ"כ מוכרת(לא של הפורם כמובן), הפציע לפתע הבשורה המשמחת על השקת מופע "אט אט". לא פחות מ 5 הופעותנערכו בפסח(חלקם הופעות קצרות). למעשה ההופעה שאלי סיקר לנו אותה, היתה ההופעה של השנה. מכל הבחינות! הילדים החדשים, השירים, הריקודים, והתזמורת גרמו לה להיות אחת ההופעות הגדולות בשנים האחרונות!!! (שיר מתוך ההופעה). לראשונה בהיסטוריית פרחי מיאמי הושרו לראשונה מחרוזת שירים וואקלים(לפחות אח"כ היה מה לשמוע בספירה:-) )
מיאמוש ובתשכה חרפו את נפשם כדי לחלק כרטסי ביקור בין היתר לדוד פרלמן ואביגדור בלוך. אידי ועידודוחילקו לשלמה גרוס ושלמה גורי.
סולן השנה: שנה זו בשונה משנים קודמות מאוד קשה לבחור את פרח השנה כמו את פספוס השנה וכדו' וזאת משום:
יש כ"כ הרבה סולנים מוצלחים עם קולות מעולים! והבחירה מאוד קשה(בהקשר לכך קראו שוב את תרגום ראיון הרדיו בחו"ל של ירחמיאל ביגן, שמשוררששיער טרח לתרגם אותו עבורנו. קישור).
עדיין לא מספיק מכירים אותם!
ובכל זאת פטור בלא כלום אי אפשר ומבחנתי סולן השנה(שלא הגיע לארץ)עם הקול הנהדר והמשובח ואף יש לו הופעת במה מעולה הוא"שמי יצחקוב"! אני "הלכתי" עליו החל מפסח וממשיך איתו גם לאחר ההופעה שהתקיימה בארץ וממשיך איתו לאורך כל הדרך. מצורפת לכם תמונתו (ותודה לאלי מונסי על הסכמתו לצילום מסך).
הפתעת השנה-מבחינתי: דוד פרלמן! כן הוא הפתעה! מי האמין שהקול שלו, עדיין יהיה בשיא ויחזיק מעמד לאורך כל השנה.
אכזבת השנה- מקהלת מיאמי מזרח. כל מילה נוספת מיותרת.
כלל חברי הפורום, מוזמנים להעלות על כתב את תגובותיהם, וסיכומיהם!!!
תוקן על ידי netson ב- 15/09/2014 16:11:20
נשלח ב-2/10/2014 23:39
כוחאש כתב:
ההה - אפשר רק במקרה שהשני הוא אביגדור בלוך ;)
מזכיר לי את האימרה של הנרי פורד שהפשר להזמין את הפורד מודל T שהוא פיתח בכל צבע בתנאי שהוא שחור.
חחחחחחחח גדול!
נשלח ב-2/10/2014 16:34
נשלח ב-30/9/2014 14:02
אידי כתב:
מזכיר לי את האימרה של הנרי פורד שהפשר להזמין את הפורד מודל T שהוא פיתח בכל צבע בתנאי שהוא שחור.
נשלח ב-28/9/2014 20:56
נשלח ב-23/9/2014 14:08
נטסון!! סיקור אדיר!! ענק!!
סולן השנה שלי - אברהם אלמן. אני היחידה כאן? יש לו קול מדהים לבחור. גם לאביגדור בלוך, אפשר לבחור שני סולני השנה?...
נשלח ב-23/9/2014 09:10
אידי כתב:
חחח בתשכה... בלי התקפות
אנחנו קוראים לו "צהוב קטן" בגלל צבע השיער, צבע החולצה והגודל הקומפקטי שלו. חוצמזה שצהוב זה צבע של שמחה (הביטוי "צהבו פניו" מתאר שמחה, וגם סמיילי הוא צהוב) והבחור קפצני ועליז למדי.
אנחנו קוראים לו "צהוב קטן" בגלל צבע השיער, צבע החולצה והגודל הקומפקטי שלו. חוצמזה שצהוב זה צבע של שמחה (הביטוי "צהבו פניו" מתאר שמחה, וגם סמיילי הוא צהוב) והבחור קפצני ועליז למדי.
סולן השנה- לדעתי הוא שלמה גרוס!!(ושאף אחד לא יעיל לקרוא לו צהובות כי יש לי קונוטציה שלילית מכל הסרטוני סלב המפלילים שעולים תמיד ישר 'לצהובונים')
אכזבת השנה שלי -היא מהיעדרותו של דיוידי
נשלח ב-19/9/2014 11:41
אסתרק
ותמרור, כוחאש ואני הזכרנו את הביטוי הזה במהלך ההופעה, ככה שגריני ודאי לא היתה הראשונה.ג
אה, אז זה אביגדור לוך!! ודא שהוא סולן השנה.. איזה איכויות בקול.... אין דברים כאלו במיאמי הרבה מאד זמן!! ועל מנת לא להיכנס אל ויכוח הפסגות הנ"ל, רק אוסיף שכמדומני גריני היתה זו שהטביעה את הביטוי בסיקורה על ההופעה...