אני חושבת שלכל בחורה יש חיסרון אם יש יופי וכסף אז אין שכל ואם יש שכל ויופי אין כסף ולא חסר בעיות הורים.....
אין אדם מושלם בעולם.
הסיכום הוא מעולה... אבל...
זה לא רק בבחורה אלא גם בבחור, ולמעשה, בכל בן אנוש. אין בן אדם מושלם.
ואם הכל נראה מושלם מבחוץ, כנראה שיש משהו שמתחבא מבפנים... אהה, וזה גם יכול להסביר את הסיפור על האברך והדוגמנית שהעלו בעמוד הקודם...
אפשר להרחיב הרבה על אופי ויופי, אבל כדאי לזכור שלמרות הכל...
היופי מזדקן, האופי מתיישן (כמו יין).
היופי פותח דלתות, האופי מכניס אותך פנימה...!
נשלח ב-29/10/2014 11:30
אני חושבת שלכל בחורה יש חיסרון אם יש יופי וכסף אז אין שכל ואם יש שכל ויופי אין כסף ולא חסר בעיות הורים..... אין אדם מושלם בעולם.
נשלח ב-20/10/2014 22:45
צדיקונת כתבה:
רציף כתב:
צדיקונת כתבה:
רציף כתב:
צדיקונת כתבה:
רציף ממש לא ...הגברים יותר מחפשים יופי..
צדיקונת, את נשמעת אחת שיודעת.. מה נשים מחפשות בעיקר ? תודה
בשבילי זה נכלל באשיות..שיש לגבר רגישות להיות שם כשצריך..
יש לי הרגשה שאנחנו יודעים פחות יותר מה אנחנו מחפשים, ולא יודעים בידיוק למה אנחנו נמשכים לדמות הזאת דווקא, אחת נמשכת אחרי הגבר שלה כי הוא מדבר יפה והוא נראה לה איש חזק בטעות, והשני נמשך אחרי מישהיא בגלל הבושם שלה, ובגלל שהיא מזכירה לו את הגננת שלו בגיל שנתיים או שלוש, עם הגומות חן, שאהבה את אח שלו הקטן, ולא אותו
בשבילי זה נכלל באשיות..שיש לגבר רגישות להיות שם כשצריך..
נשלח ב-20/10/2014 10:50
ה_ספרדי כתב:
אני מכיר אחד שחיפש אחת יפה בדוקא.... אל תחשבו עליו עלילות שווא, הבחור אברך רציני ירא שמיים. איך המשגיח שלי תמיד אומר? כל אחד ומה שמפריע לו.... בקיצור ההוא חיפש יפה. מפה לשם הציעו לו דוגמנית לשעבר שחזרה בתשובה... ובאמת הם התחתנו והוא היה בעננים. כחודש לאחר החתונה הוא סיפר לכולם על השבוע שבועיים המדהימים שהיו לו ואיך היה קם כל בוקר שמח בראותו אותה.... והוא אומר שכיום חודש אחרי הנישואין(היום הם ביחד כבר כמה שנים) הוא מתעורר לידה בבוקר וכאילו כלום..... לא מתלהב ממנה ולא כלום. כוח ההרגל....
מידות טובות,אשיות..הבנא האמיתי פחות חיצוניות למרות שבארור שמי שנראה חמוד זה פלוס אבל האשיות זה הבסיס ולדעתי המידות בעיקר..
נשלח ב-19/10/2014 17:35
אני מכיר אחד שחיפש אחת יפה בדוקא.... אל תחשבו עליו עלילות שווא, הבחור אברך רציני ירא שמיים. איך המשגיח שלי תמיד אומר? כל אחד ומה שמפריע לו.... בקיצור ההוא חיפש יפה. מפה לשם הציעו לו דוגמנית לשעבר שחזרה בתשובה... ובאמת הם התחתנו והוא היה בעננים. כחודש לאחר החתונה הוא סיפר לכולם על השבוע שבועיים המדהימים שהיו לו ואיך היה קם כל בוקר שמח בראותו אותה.... והוא אומר שכיום חודש אחרי הנישואין(היום הם ביחד כבר כמה שנים) הוא מתעורר לידה בבוקר וכאילו כלום..... לא מתלהב ממנה ולא כלום. כוח ההרגל....
נשלח ב-19/10/2014 17:07
שוב אופי ויופי זה עניין של טעם. אני מכיר כמה וכמה זוגות שהאישה מאוד מאוד יפה ואפילו יותר מיפה. והבעל אומר אין לי חיים כל העולם מסתכל עליה וכ'ו.
לעומת זאת עדיף להסתפק במשהו טוב ושיהיה רק שלך.
הבעייה שליופי אין סוף ולהגדרת יופי גם אין סוף.
ואיך סבתא שלי אאומרת לי תמיד. כשזה יהיה שלך היא תיהיה הכי יפה בעולם בעינייך.