| נשלח ב-23/9/2014 15:49 |
|
| |
@אדמה פראית- קטיפה- מ. קינן@
מה דעתכם עליו? סיפור קינני להפליא, מלא משמעות בכל מילה, ולוקח למחוזות מקוריים בהחלט! על פי דעתי, כל מה שקרה עד להשגת הגט היה כמין הקדמה לסיפור עצמו, שיתרחש כפי הנראה בדרכים ובאיזורים האינדיאנים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2020 08:31 |
|
| |
חחחחח איך תמיד אני מגיעה לאשכולות הישנים אחרי סיום כל הדיונים, אה? בכולופן, קניתי את אדמה פראית לא מזמן. מוכרחה לומר שהתאכזבתי.. הפיוטר הזה מחורר לעצמו את התכנית בכוונה, עם כל ברנוב והצרנוב, והכריחו אותו להתנצר, והוא רוסי, ובכלל-רוסיה לא כזו רחוקה מאמריקה! יכולים להיות המון אנשים שמכירים אותו.. אבל הסוף קצת מגניב, אז מחלתי למיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2014 20:09 |
|
| |
קראתי באחד הפרקים האחרונים ששמה הוא אומר שאמא שלו התגיירה ובלבו הוא חושב "איזה גיור מהיר הוא העביר את אמו", משמע- היא לא התגיירה והוא סתם תירץ להם, אולי זה הפיתרון למה ששאלתן
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2014 15:46 |
|
| |
עוד לא קראתי... מעניין!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2014 08:39 |
|
| |
נראה לי שמיה קוראת כאן השבוע היא קצת הבהירה את הענינים, בנושא שדיברנו עליו... אבל עדיין זה לא ברור לגמרי. מה שהכי נראה לי בינתיים זה שהוא היה בן אצולה שהתגייר
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2014 00:09 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2014 16:51 |
|
| |
| אסתרק כתב: |  | זה באמת לא ברור בכלל. היה קטע שתיאר איך הוא בתור קנטוניסט או משהו כזה והמפקד מלמד אותו להילחם, ומצד שני עכשיו עם הדוכסית נראה שהוא בן למשפחת אצולה רוסית שהתגייר... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
איסתרק, הקונטוניסטים לא היו רק מהיהודים
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2014 16:50 |
|
| |
אם הוא בזהות, אז למה המשפחה שלו מחפשת אותו?
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2014 10:54 |
|
| |
גם לי זה כיף!! אולי הוא יהודי שחי בזהות של איזה בן אצולה? כי בתחילת הסיפור היה כתוב שלפני כמה שנים הוא היה אב למשפחה יהודית בעיירה או משהו כזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2014 10:41 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2014 10:22 |
|
| |
זה באמת לא ברור בכלל. היה קטע שתיאר איך הוא בתור קנטוניסט או משהו כזה והמפקד מלמד אותו להילחם, ומצד שני עכשיו עם הדוכסית נראה שהוא בן למשפחת אצולה רוסית שהתגייר... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2014 20:35 |
|
| |
איך הבנתם את הקטע עם פיוטר ברנוב? מצד אחד נשמע שהוא יהודי שהכריחו אותו להתנצר, ומצד שני שהוא בן אצולה רוסי שהתגייר? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2014 16:44 |
|
| |
אני קראתי. מעניין מאד! שמעתי פעם שאומרים שיש קשר בין אינדיאנים ליהודים, אולי היא מתבססת על זה ואולי על סיפור עלום אחר שנגלה בהמשך. בכל מקרה זה אחד הסיפורים שאני נהנית מאד לקרוא! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2014 15:42 |
|
| |
לא, אני יקרא בעזי"ת שבוע הבא
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2014 09:51 |
|
| |
השבוע היתה התפתחות מענינת בעלילה, מישהי קראה?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2014 21:12 |
|
| |
חבל שאין לי איך לקרוא אותו..נשמע סיפור מעניין במיוחד!(טוב כל מה שמ. קינן כותבת הוא משו מיוחד..-:)
|
|
|
|
|