בית פורומים שידוכי חרדים

שמלת כלה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/9/2014 09:37 לינק ישיר 
שמלת כלה

מה המחירים של שמלות כלה?
ועל מי אתם ממליצים?
יש לכם איזה טיפ קטן לשמלת חלומות נכונה מנסיון אישי/משפחתי?
תודה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2014 23:38 לינק ישיר 

אני לקחתי אצל איילת חן  היא מצויינת , כבר בפעם הראשונה שהייתי אצלה בניתי שמלה לחתונה והייתי מרוצה. 
היא קצת יקרה הסכומים אצלה מתחילים ב 5500 ומעלה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2014 05:14 לינק ישיר 

שטויעס כתב:
fake - תודה מקסימה.

בכיף, שיהיה במזל טוב (:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2014 14:15 לינק ישיר 

בס"ד

הנה הסגן שלי ממשיך את המורשת

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/9/2014 14:12 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד

כשאת שוכרת שמלה-זכרי לוודא שהשוכרת לא תדרוש ממך לקפל את השמלה (לכיוון הבטן-קיפול פנימי) זה יוצר מראה של בטן ומכער את השמלה...
יש הרבה שדורשות את זה כדי לחסוך לעצמן ניקוי הלכלוך שבתחתית השמלה/אורך שמתאים לכולן ...

ותבדקי טוב שאין שום כתם
וגם התסרוקת למען ה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2014 14:07 לינק ישיר 

בס"ד

כשאת שוכרת שמלה-זכרי לוודא שהשוכרת לא תדרוש ממך לקפל את השמלה (לכיוון הבטן-קיפול פנימי) זה יוצר מראה של בטן ומכער את השמלה...
יש הרבה שדורשות את זה כדי לחסוך לעצמן ניקוי הלכלוך שבתחתית השמלה/אורך שמתאים לכולן ...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/9/2014 13:47 לינק ישיר 

fake - תודה מקסימה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2014 09:20 לינק ישיר 

אולי נעשה אשכול למתארסים כמו שיש לתהילים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2014 08:46 לינק ישיר 

בס"ד

חחחח אתם מצחיקים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/9/2014 02:20 לינק ישיר 

riki_m כתב:
דודכהן822 כתב:

riki_m כתב:
Fake_smile כתבה:

שמלת כלה,

את יכולה למצוא מ-חינם בגמ"חים ועד 7000 ש"ח או יותר אצל החילונים כמו אלון לבנה וחבריו.
תלוי מאוד מה את מחפשת, 
המידע שלי נכון ללפני שנתיים אז אולי הוא לא הכי מדוייק,
אבל בגמ"חים פחות או יותר אותו הדבר אצל כולם, יש סגנון חסידי פשוט, יש שמלות נפוחות סטנדרטיות ופה ושם יש שמלה או שתיים של תחרות ואפליקציות...

במחירים של 2000 עד3500 את יכולה לקחת שמלה מוכנה ושיעשו לך שינויים למידה שלך, במחירים יקרים יותר את יכולה שיבנו לך שמלה שמתאימה למידות המדוייקות שלך ועם איך שאת רוצה שהיא תראה.

עצה שלי,
-כולן מנסות למכור לך את השמלה שלהן, אל תתפתי לסגור ביום הראשון, אלא אם כן מצאת את שמלת החלומות שלך.
-תקחי איתך חברה או אחות או אמא, אבל מישהי שמבינה את הסגנון האישי שלך ושיש לה זמן לבוא איתך שלא תלחץ עלייך לסיים כי היא צריכה להיות במקום אחר. רצוי גם אחת שיודעת להתמקח על מחירים.
-חשוב מאוד שתהיה לך אינטראקציה טובה עם המוכרת ועם התופרת, אצלי למשל המוכרת עזרה לי לעשות מה שבא לי, אבל התופרת, לא היתה מאוד מקצועית והיה איזה שהוא דפק בשמלה שהציק לי מאוד, והיא אמרה שתתקן במדידה האחרונה, אבל בסוף זה לא תוקן... ועד היום זה מציק לי...
-חשוב מאוד שהתופרת תהיה מקצועית ותדע איך להכין שמלת כלה, שמלה יכול להיות מאוד נוחה והיא גם להפוך את החתונה שלך לסיוט. תמדדי כמה שמלות כדי "להרגיש" את הבניה שלהן...
-אל תתפשרי על נוחות, גם אם יש לך רעיון בראש- אם מדדת ולא נוח לך, זה לא יהיה יותר נוח במהלך החתונה זה רק יהיה יותר גרוע. לכי עם תחושת הבטן שלך!
-וזה תלוי באופי שלך, אם את נירוטית וקונטרול פריק כמוני- אל תתפשרי על שמלה, גם אם זה יעלה לך יותר. אצלי זה סיפור אחר שהלא היה בשליטתי, אבל אני די מעוצבנת על זה עד היום (עברו כבר שנתיים).
- את כלה!!! תזכרי את זה,יש לך סיעתא דישמיא מיוחדת!!! וה' יעזור לך למצוא כל מה שאת צריכה! רק קחי נשימה עמוקה אל תפספי תפילות ותבקשי מה' שהכל ילך מהר ובקלות ועל הצד הטוב ביותר!
-וכמובן אל תתמהמהי- ברגע שיש לך אולם סגור, תסגרי שמלה! כמה שיותר מהר יותר טוב.

ולגבי המלצות חיפוש קטן בגוגל בפייסבוק ובמקומונים יעזור לך למצוא את כל השמות הרלוונטיים.

בהצלחה, ושנה טובה (:

ווואווו
כתבת מדהים ויפה כל מה שכלה צריכה, שאתארס בע"ה אעשה כאן הקפצות :))

מה זה האגואיסטיות הזאת? למה רק כשאת תתארסי?! מה עם כל האחרות, את לא דואגת להן? ;)

אתארס ראשונה ואז זה כבר יהיה מוקפץ בשביל כולן, אל תראה אותי ככה ועוד בעשרת ימי תשובה

נשלח מהאנדרואיד שלי

מאחל לך מכל הלב, אז בבקשה זריז, יש עוד שרוצות להתארס כבר. (אני לא קשור, אני יודע לעקוף גם מימין) ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2014 23:40 לינק ישיר 

א' יש לי תיקון ענקקקקקק- אלון ליבנה וחבריו יקחו בכיף בין 15000 ל- 20000 ש"ח
מצד שני לפעמים מתפרסמות מכירות של ליבנה וחבריו שהם מוכרים את השמלות במחירי רצפה ואז אפשר לקנות ורק לתקן
העצה לגבי השמלה הראשונה זה הדבר הכי נכון בעולם!!
יש לי כמה חברות שסגרו על הראשונה ואז אפילו יום אחרי התחרטו וכבר היה סיפורי ענק על זה שהמעצבות לא הסכימו להחזיר את הכסף... לכן יותר ממעצבת מוכשרת תחפשי גם יחסי אנוש כי באמת לב טוב עושה את כל הדבר הזה להרבה יותר מהנה!!
אבל נראלי שאת באמת צריכה לרשום מה התקציב פחות או יותר וסגנון והאם את רוצה גם שיער ואיפור
ואם את רוצה שמלה שתפורה מאפס או אחת מוכנה... יש המון שיקולים בעניין!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2014 19:08 לינק ישיר 

שטויעס כתב:
מה המחירים של שמלות כלה?
ועל מי אתם ממליצים?
תודה

שמלת חלומות?
תלכי לישון בשביל ההשראה עם שמיכת פוך לבנה
תדמייני לפני שאת נרדמת את החופה הרי ממילא את כל היום מדמיינת
ותחלמי על שמלת החלומות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2014 19:06 לינק ישיר 

שטויעס כתב:
מה המחירים של שמלות כלה?
ועל מי אתם ממליצים?
תודה

שמלת חלומות
תקחי שמיכת פוך בצבע לבן
תכנסי לישון ותחלמי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2014 16:33 לינק ישיר 

דודכהן822 כתב:

riki_m כתב:
Fake_smile כתבה:

שמלת כלה,

את יכולה למצוא מ-חינם בגמ"חים ועד 7000 ש"ח או יותר אצל החילונים כמו אלון לבנה וחבריו.
תלוי מאוד מה את מחפשת, 
המידע שלי נכון ללפני שנתיים אז אולי הוא לא הכי מדוייק,
אבל בגמ"חים פחות או יותר אותו הדבר אצל כולם, יש סגנון חסידי פשוט, יש שמלות נפוחות סטנדרטיות ופה ושם יש שמלה או שתיים של תחרות ואפליקציות...

במחירים של 2000 עד3500 את יכולה לקחת שמלה מוכנה ושיעשו לך שינויים למידה שלך, במחירים יקרים יותר את יכולה שיבנו לך שמלה שמתאימה למידות המדוייקות שלך ועם איך שאת רוצה שהיא תראה.

עצה שלי,
-כולן מנסות למכור לך את השמלה שלהן, אל תתפתי לסגור ביום הראשון, אלא אם כן מצאת את שמלת החלומות שלך.
-תקחי איתך חברה או אחות או אמא, אבל מישהי שמבינה את הסגנון האישי שלך ושיש לה זמן לבוא איתך שלא תלחץ עלייך לסיים כי היא צריכה להיות במקום אחר. רצוי גם אחת שיודעת להתמקח על מחירים.
-חשוב מאוד שתהיה לך אינטראקציה טובה עם המוכרת ועם התופרת, אצלי למשל המוכרת עזרה לי לעשות מה שבא לי, אבל התופרת, לא היתה מאוד מקצועית והיה איזה שהוא דפק בשמלה שהציק לי מאוד, והיא אמרה שתתקן במדידה האחרונה, אבל בסוף זה לא תוקן... ועד היום זה מציק לי...
-חשוב מאוד שהתופרת תהיה מקצועית ותדע איך להכין שמלת כלה, שמלה יכול להיות מאוד נוחה והיא גם להפוך את החתונה שלך לסיוט. תמדדי כמה שמלות כדי "להרגיש" את הבניה שלהן...
-אל תתפשרי על נוחות, גם אם יש לך רעיון בראש- אם מדדת ולא נוח לך, זה לא יהיה יותר נוח במהלך החתונה זה רק יהיה יותר גרוע. לכי עם תחושת הבטן שלך!
-וזה תלוי באופי שלך, אם את נירוטית וקונטרול פריק כמוני- אל תתפשרי על שמלה, גם אם זה יעלה לך יותר. אצלי זה סיפור אחר שהלא היה בשליטתי, אבל אני די מעוצבנת על זה עד היום (עברו כבר שנתיים).
- את כלה!!! תזכרי את זה,יש לך סיעתא דישמיא מיוחדת!!! וה' יעזור לך למצוא כל מה שאת צריכה! רק קחי נשימה עמוקה אל תפספי תפילות ותבקשי מה' שהכל ילך מהר ובקלות ועל הצד הטוב ביותר!
-וכמובן אל תתמהמהי- ברגע שיש לך אולם סגור, תסגרי שמלה! כמה שיותר מהר יותר טוב.

ולגבי המלצות חיפוש קטן בגוגל בפייסבוק ובמקומונים יעזור לך למצוא את כל השמות הרלוונטיים.

בהצלחה, ושנה טובה (:

ווואווו
כתבת מדהים ויפה כל מה שכלה צריכה, שאתארס בע"ה אעשה כאן הקפצות :))

מה זה האגואיסטיות הזאת? למה רק כשאת תתארסי?! מה עם כל האחרות, את לא דואגת להן? ;)

אתארס ראשונה ואז זה כבר יהיה מוקפץ בשביל כולן, אל תראה אותי ככה ועוד בעשרת ימי תשובה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2014 16:32 לינק ישיר 

רציף כתב:

העיקר, מה שבתוך השימלת כלה :)

כמובן שאל תשלמי עד שאת מרוצה.

תלכי על סמך המלצה אישית.

אל תדחי הכל לרגע האחרון.

ושיקחו לחופה יין לבן, ולא יין אדום.
הרב אלישיב זצ"ל המליץ על יין לבן,
כדי שהשימלת כלה לא תתלכלך,