יצא לי לשבת אצל חבר בסוכה
ובמקרה {או שלא} היה באמתחתו המכשיר המכונה פלאפון חכם {ובל"עז סמארט פון}
ואותו חבר הראה לי סרטון של רשת פוקס האמריקאית{לא היימיש}
שבה עשו ניסוי
ולקחו איזו שיקצע נאה {וחסודה??}
שהעלתה תמונותיה לאחד מאתרי ההכרויות
וקבעה דייט עם כמה גברים
ולפני כל דייט איפרו אותה וממש הפכו אותה לטנק ממוצע
ורצו לבחון את היחס של הגברים שיבואו לדייט
לכשיתברר להם שהמיועדת היא מצאצאיו של עוג
וממש לא שכנה של בר רפאלי
שמו כמו בכל ניסוי מצלמות נסתרות
ובאו הגויים
ואחד אחרי השני פשוט
אמרו לא זה מה שקיווינו לו
ולא לזאת ציפינו
את לא כמו בתמונות את שמנה מידי ויקומו וילכו
למעט אחד שהיה מנומס ונשאר עד הסוף ואז היא ספרה לו על הכל
ירדה לנו תובנה
שמתקשרת לכל תפילות החג שנשמעים בעוז בשמחות בית השואבה למינהם
האתה בחרתנו והברוך הוא אלוקינו פתאום קבלו משמעות חדשה
הנה תראה אותנו כמה נזהרים
גם אם השדכנית הבטיחה שיופיה כיופי השונמית אשר הייתה לדוד
ובפגישה בעצם התגלה שלא מיניה ולא מקצתיה
המושגים של לקום וללכת ולומר בפנים כמו אצל הגויים מאדמת אמריקע
לא קימים אצלנו
אלא להיפך הבין אדם לחבירו הלא להלבין הלסחוב פגישה שלא תהיה קפידא
אין לי מה להוסיף רק לשיר
ברוך הוא אלוקינו והבדילנו מן התועים
ונתן לנו תורת אמת
חג שמח
נשלח ב-9/11/2014 13:21
טוב תפרטי קצת מה זה נקרא יורד עלייך ביודעין?
נשלח ב-9/11/2014 13:19
בס"ד
א.זלא שדכנית זה שדכן ב.זה נקבע לי משמיים. ג.יש כאן שרשור שלם שנפתח בזמנו עם כל הפירוט....
נשלח ב-9/11/2014 13:04
תגידי חייכנית מי השדכנית היצירתית הזאת שמפגישה אותך עם כל המוזרים??? ולעצם העניין מה פרוש הדבר יורד על האישיות ?תפרטי יותר
נשלח ב-9/11/2014 12:57
בס"ד
האם לדעתכם צריך להישאר גם אם הבחור מתנהג בצורה לא נימוסית ו"יורד" על האשיות שלי בפגישה? אני אישית עד עכשיו בטראומה מבחור שנפגש איתי וירד עלי...
הרבה מאוד מתעסקים עם שדכניות...יש שדכניות/ים ממש טובים כמו שרציף אמר ..החברות,שכנים וקרובים שמציעים זה יפה מאוד אבל זה בכמות לא משו....
תנסי שדכניות מכפת לך.?..אם את צכה מספרים שלחי לי בפרטי ואני אביא לך כמה מאוד טובות..
נשלח ב-15/10/2014 01:47
כיפהאדומה1 כתב:
חברות שלי מציעות... ושכנות... משדכניות אני כבר פחות שומעת...
החברות מכירות יותר את הסיגנון שלי.... וכך יש פחות אכזבות ...
יפה שאתה מוצא גם בנושא השידוכים את העניין של "בחר בנו...." חוץ מזה, שיש הבדל בין תמונה לבין "השדכנית אמרה שהיא יפה", אם לפני פגישה תראה כמה תמונות של הבחורה ובפגישה היא תהיה שונה לגמרי (לא יודע איך זה היה בדיוק בניסוי) אתה אולי תתנהג אחרת.
היו לי כאלה שהביאו תמונות שבמציאות התברר כמו בעיתונים שלמצולם אין קשר לכתבה אבל תמיד שמרתי על העיקרון שלא לפגוע לזרום כי בין אדם לחבירו זה אש וזה שעבדו עליי השדכנית או בתמונות זה מאת ה בסרטון שם היא העלתה תמונות אמיתיות שלה שהיא נראית בהם טוב ובפגישות שינתה חזות
הצעה שלי, תחליף דחוף שדכנית...
מי מתעסק עם שדכניות היום? ...
סתם אינטרסנטיות ....
אז איך את מכירה?... בתחנת אוטובוס ?... בנט ?...
יש שדכניות אמינות, ותמיד אפשר לברר לפני הפגישה, או שלא, ולא פעם יש הצעות טובות ומעולות
יפה שאתה מוצא גם בנושא השידוכים את העניין של "בחר בנו...." חוץ מזה, שיש הבדל בין תמונה לבין "השדכנית אמרה שהיא יפה", אם לפני פגישה תראה כמה תמונות של הבחורה ובפגישה היא תהיה שונה לגמרי (לא יודע איך זה היה בדיוק בניסוי) אתה אולי תתנהג אחרת.
היו לי כאלה שהביאו תמונות שבמציאות התברר כמו בעיתונים שלמצולם אין קשר לכתבה אבל תמיד שמרתי על העיקרון שלא לפגוע לזרום כי בין אדם לחבירו זה אש וזה שעבדו עליי השדכנית או בתמונות זה מאת ה בסרטון שם היא העלתה תמונות אמיתיות שלה שהיא נראית בהם טוב ובפגישות שינתה חזות