בית פורומים שידוכי חרדים

2 סגולות חדשות ונפלאות ששמעתי מרבנית מבני ברק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/10/2014 16:41 לינק ישיר 
2 סגולות חדשות ונפלאות ששמעתי מרבנית מבני ברק

מדליקים נר לעילוי נשמת רבי עקיבא דב בער מאמסטרדם, מבקשים בזכותו את הישועה הנצרכת, ומבטיחים שמתי שנזכה לישועה נדליק עוד נר לעילוי נשמתו.
ויש עניין ידוע להדליק נר לעילוי נשמת רבי שמעון בר יוחאי, ולעילוי נשמת רבי מאיר בעל הנס, ולעילוי נשמת רבי ישראל בן אליעזר, הבעש"ט.

ויש עוד סגולה מרטיטה, להגיד ; אמתלאי בת כרנבו, שהיא היא האמא של אברהם אבינו עליו השלום, כמו שכתוב בגמרא.

אני הקטן
עשיתי את כל הנ"ל ובאותו היום
ראיתי ישועה קטנה ונחמדה.

הרבנית הנ"ל סיפרה ברגש על אחותה הצדיקה, שנסעה לבריסל, והמזוודה שלה היתה מלאה וגדושה בחבילות לרוב, שהיא הרי עשתה מלא מצוות, וסחבה חבילות לרוב עבור מכריה ושאר מבקשי טובותיה.

האישה הצדיקה זכרה שיש איזה סגולה נפלאה להצלחה, אלא שלא זכרה בדיוק מה אומרים, היא התקשרה לארץ, לאחותה הרבנית...

הקיצר, האישה הצדיקה אמרה בהתרגשות ובכוונה ; אמתלאי בת כרנבו, שוב ושוב ושוב, עד שהיא הגיעה לפקידה ששקלה את המזוודה, והיא הודיעה לצדיקה שעליה לשלם מעל מאה דולר עבור המזוודה הכבידה...
הצדיקה עדיין ממלמלת ברגש ובביטחון ; אמתלאי בת כרנבו, אמתלאי בת כרנבו... הצדיקה לא התבלבלה כלל וכלל, וענתה לפקידה שדרשה את הכסף ------ אמתלאי בת כרנבו !!! ---------------

משום מה, הפקידה סימנה בידה וצוותה לצדיקה, באנגלית ; גו גו !!!
כלומר ; שתמשיך ללכת !!!
:) :)
ללמדך, עד כמה גדול כוחה של אמונה תמימה,
ועד כמה גדול כוחה של הסגולה הפלאית של ; אמתלאי בת כרנבו - זכותה תגן עלינו, אמן !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2014 17:32 לינק ישיר 

אהה אכתוב ואערוך מחדש והפעם לא אגנוב זכויות יוצרים ממיני ריקי

תוקן על ידי טום888 ב- 14/10/2014 18:01:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2014 17:29 לינק ישיר 

טום888 כתב:

רק לא ציינו את הסגולה הכי טובה,לדעת באמת ש"כשזה בא - זה בא"כי כשיגיע ה"באשערט" אז"יריצוהו מן הבור"וגם להכין את העוגות לא נספיק לגמור....מדבריה של כיפה או ריקי אגב כיפה בשיר של הסגולות לא מופיעה האמלתאי בת קרנבו של הרבנית מבני ברק יללא לערוך מחדש ובלי שגיאות כתיב

אני אעביר לטיפול...

רגעע... מי שלחה לי בכלל את המייל ההוא...??
טום... נראה לי אתה תטפל בנושא... מהר יותר..
אז קדימה .. לעבודה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2014 17:13 לינק ישיר 

רק לא ציינו את הסגולה הכי טובה, לדעת באמת ש"כשזה בא - זה בא" כי כשיגיע ה"באשערט" אז"יריצוהו מן הבור" וגם להכין את העוגות לא נספיק לגמור.... מדבריה של כיפה או ריקי אגב כיפה בשיר של הסגולות לא מופיעה האמלתאי בת קרנבו של הרבנית מבני ברק יללא לערוך מחדש ובלי שגיאות כתיב

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > 2 סגולות חדשות ונפלאות ששמעתי מרבנית מבני ברק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext