| נשלח ב-29/10/2014 18:49 |
|
| |
רמזים הם ענין מסוכן
ובכן, כוזרית ואני כתבנו תסריט נוסף, פרוע למדי, ליוזבד. הפעם השתמשנו ביוזבד האמיתי.
בהנאה...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2014 20:21 |
|
| |
יקוואל, זה מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים.......
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2014 20:16 |
|
| |
הי, איזה כיף לקבל תגובות רציניות, ולא רק- 'מדהים'... חמוד לראות שמתחילים לדמיין את התסריט ולמצוא כיוונים חדשים... סורי אם אני נשמעת קצת כמו מורה...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2014 17:45 |
|
| |
כוזרית יוקוואל - מדהים מדהים (סליחה על האיחור בתגובה)
אתן שילוב פשוט מנצח!!! (אולי בזמן הזה תכתבו המשכים לקטעים המדהימים שלכן - גיס תחת גיס והוא כהן לקל עליון?)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2014 15:33 |
|
| |
אהבתי את כל ההוספות שלכם על המכשפים וכדומה... מגדיל את הכאוס.. אגב, אם המכשפים שומעים שאיזדרו התגייר, הם יכולים להניח שהוא לא ישתמש בכשפים כי זה איסור דאורייתא... מה שנותן להם מקום לפעולה.
לדיאלידאן נתנו למות כי א. שלוואן יהיה מסוגל יותר לפעול. בכל זאת זה אבא.. ב. זה נותן רקע למלחמה בין 2 הממלכות בגלל נקודת השבר. ג. משהו שמתבשל מתחת לפני השטח יכול להתבשל שנים ארוכות. אבל כשמתחלף מנהיג הוא פורץ. אנשים מנסים...
ואסתרק, לא מנסה לנחש מה יהיה.... ברור שזה לא מה שהיא תכתוב... נהנית מהדמיון והיצירה....
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2014 14:52 |
|
| |
בדיוק מה שאני איסתרק...
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2014 14:47 |
|
| |
אתן פשוט צוות מדהים! אולי תכתבו איזה ספר ביחד? לא מבטיחות לפתוח עליו פורום:)
הרעיון לתת לשלוואן להשתמש באבק השחור בלי להיות משוייך לאף צד הוא גאוני, מפחיד ביותר את שני הצדדים ויעיל מאד! חסר לי קצת תהליך הפנימי שיוזבד צריך לעבור בתור הדמות המרכזית של הספר.
באופן כללי, אני טיפוס קצת (אבל ממש קצת!) מרובע, ואין לי רצון וכח להשקיע מחשבה בתכנון הספר הבא, כשאני יודעת שהסיכוי לקרוא את מחשבותיה של קיננית שלנו הוא קלוש ביותר... אני פשוט מעדיפה לחכות שהוא יצא כבר, לראות מה הולך שם בדיוק ולהנות מהמקוריות, המעוף, התחכום והמסרים המדהימים של מיוש.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2014 09:46 |
|
| |
אתן פשוט מוכשרות!! משום "חיבתי" ליוסף לא הייתי הורגת אותו. הייתי מעדיפה לתת לו להתבשל בזה חי איכשהו - אולי נותנת לו לעולל משהו גם לפאר (שמוצג דווקא כאדם שקול בכל הסיטואציה של ליאה סנפאל), או לברכיה, ומקוממת נגדו את הבנים שלו. אולי לא ממש מקוממת, אבל מחלישה אותו מספיק כדי שכזו הפיכה תקרה עוד בחייו ותציק לו כמו שמגיע לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2014 09:45 |
|
| |
אבל אז בשביל מה היה צריך את כל הסצנה הזאת במהללאל? בד"כ לדברים שמופיעים בספר יש משמעות אח"כ
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2014 09:40 |
|
| |
לא בטוח שזה יעזור, אולי הוא לא יעמוד בפיתוי שפאר יציע לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2014 09:38 |
|
| |
דווקא לדעתי המכשף לא יופיע ביוזבד, כי איזדרו שלח לו בסוף מהללאל אגרת מאיימת שלא יעז לפעול נגד איסתרק, ולא ישכח מי לימד אותו את כל מה שהוא יודע.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2014 08:47 |
|
| |
וואו! אתן יצירתיות!! אהבתי את כותרת האשכול... אפשר להוסיף לתסבוכת את המכשף המוסלמי שפאר יפנה אליו אחרי הפיצוץ כדי להשיג נשק נגדי חזק. ולמה הרגתן את יוסף? בזמנו לא יכול היה להתחולל מרד כזה, אחרי עבודה מאומצת של אנשי המחתרת? ומה יהיה עם המונדרים?? אולי הכפרים שאמציה הצליח לשכנע יצטרפו למחתרת? ונראה לי שחייבים דחוף את מיה כדי לפתור את התסבוכת הזו.......
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 23:02 |
|
| |
ואוו כל זה כתבתם היום (אתם יודעות שהיא כתבה כמה פעמים אז יהיה קשה לנחש בדיוק מה שהיא עשתה בסוף)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 21:54 |
|
| |
מסכימהעם רוב מה שכתבת רידה. נכון.
אבל בנוגע ליוזבד...
מהללאל סחף הרבה אנשים בכוזר החדשה בגיל 17. כי חשבו שהוא מיכאל ובית הביואר דיבר לליבם. ברגע שיש לו אישיות מיוחדת. יש קסם בייחוס שכולם שם גדלו עליו. זה הוכיח את עצמו בחלק מהעם בין דיאלידן לאסתרק. זה מוכיח את עצמו כשחושבים שמיכאל נמצא שם למרות שהוא לא אמור להיות מלך אף פעם. הוא מהמשפחה הזו! קרוב מאוד.
יוזבד ממלא את הפונקציה הזו. הוא נצר די קרוב. בן אחר בן. שהיה אמור להיות מלך אפילו ללא הויתור.
ואם יש לו גם קצת קסם אישי הוא יכול לסחוף אחריו עוד צעירים בני שבע עשרה שהם חיילים כרגע.
ושימי לב, הוא לא מוביל אותם למלחמה ולא מנצח על מחנה.הוא מדבר איתם. יוצר רוח. מבחינתו זה הכל. הם אלו שמנסים לקחת את זה קדימה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 21:27 |
|
| |
יש בזה משהו במה שאת אומרת רידה
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2014 21:02 |
|
| |
ולגבי התסריט- אולי פילאק ואנליאן נמצא כעת באתיל, בזהות אחרת כמובן, ומהללאל פונה אליו להתייץ איתו לגבי האבק השחור. פילאק, שיודע עד כמה שלוואן השתנה, ובעצם גם את המעשה הקיצוני שעשה בהברחתו, משכנע את מהללאל שניתן לסמוך על שלוואן.
אגב, כיוון שעברו כבר שנתיים מאז שמהללאל הגיע לבית מקאן, לדעתי הוא כבר סיים את תקופת החפיפה (מה גם שהוא היה מאוד מוכשר) ולדעתי אולה נשוי כבר ולכן עזב את שדה הקרב. מהללאל יכול להיות כבר אקסיטדור (הרי אולה צעיר ממנו, לא?)
|
|
|
|
|