ברוך ה קיבלתי את ההסרטות שהסרטתי בסוכות בהופעה של מיאמי ופריד.אני אעלה למייל של הפורום את ההסרטות עם הילדים שהסרטתי אחרי ההופעה,וכן עוד כמה הסרטות. כמה מילים על ההופעה: מאוד התאכזבתי מכך שמיאמי לא שרו כמעט שירים.הרוב שרו אברהם פריד,יואלי גרינפלד,וההופעה של התאומים מצרפת היתה מיותרת לחלוטין לדעתי.בכל מקרה היתה למחרת הופעה שלהם עם מיאמי-אז למה היו חייבים להביא אותם בהפתעה??! זה גרע מהזמן של ההופעה של מיאמי ובגלל זה לא נותר זמן להקראת שמות הידים.דבר שמאוד חשוב לדעתי.
נשלח ב-5/11/2014 01:53
אני חושב ההבדל בין שתי ההופעות זה מה שמיאמוש אמרה שבארץ כל הפוקוס זה היה עליהם זה היה נפלא שם אני זוכר שכל רגע אמרתי לחברים שלי יאלה שמיאמי יכנסו.. מה הוא שר לי כאן.. מצד שני שמיאמי נכנסו זה הבליט את המעלה שלהם מאוד.. ואין ספק שלראות את כל הילדים ובשבילי זה פעם ראשונה זה היה ממש מרגש.. ומהתזמורת הייתי ממש מרוצה.. ונהנתי מהשיר החדש באנגלית.. שזה לא היה בארץ שלא היה שום שיר שלא הכרתי כולל החדשים כי הכרנו אותם מההופעה בפסח שאלי הסריט לנו בחו"ל לעומת זאת היה שתי שירים ממש חדשים..
נשלח ב-4/11/2014 17:52
כל הכבוד!! זה באמת מיוחד להיות.. ולדאוג לכל השאר שלא זכו:)
נשלח ב-2/11/2014 20:10
לכן לא יכולנו למצוא את כל הילדים... לא הספקנו זה היה ממש לחוץ...-:) אבל ברוך ה שהספקנו כ9 ילדים..זה גם טוב-:)
נשלח ב-2/11/2014 20:06
מיד כשנגמר השיר בשמחה רבה כבר הקהל היה עם חצי רגל בחוץ.. היינו צריכות להזדרז מאוד כדי למצוא מהר ילדים כי הם הלכו ממש מהר....
נשלח ב-2/11/2014 20:06
אני חושבת שמבחינה מוסיקלית היה מעולה בשתי ההופעות. היתרון של ההופעה בנ"י היה שהיתה כל המקהלה בהרכב מלא,והחסרון זה מיעוט השירים.. בישראל היו יותר שירים וכן ירחמיאל היה מאוד "זורם" ולבבי יותר מהרגיל..
נשלח ב-2/11/2014 00:48
אה. סורי. גם אתה מוזמן לכתוב.
נשלח ב-2/11/2014 00:44
הי נטסון אני גם הייתי בשתי ההופעות...
נשלח ב-2/11/2014 00:39
מיאמוש- נשמח לשמוע ממך איפה נהנית יותר ולמה, וגם איפה הילדים שרו יותר טוב , בהופעה בירושלים או בחו"ל? את היחידה מהפורום שהיית בשתי ההופעות.
נשלח ב-2/11/2014 00:36
כל ההסרטות האחרונות ממיאמוש ואסתרק מסודרות בגוגל דרייב תחת התיקייה "הסרטות מהופעת סוכות ע"ה ממיאמוש ואסתרק"> "ד"ש לפורום" בנוגע לפולמוס פורום או Forum - ב Ggoogel Translation נשמע כאיליו האות U היא בפתח ולא בשורוק... אבל עדיין הם היו צריכים להבין...
נשלח ב-2/11/2014 00:28
מיאמוש תודההה ראיתי כל הסרטה עשר פעמים.. פשוט נפלא!!! אהבתי את הילד שצועק מיאמי בויס קוייאר.. מלא מרץ... ואת גרוס ששואל אותך מה להגיד... ושל אחות של דוד... היא קופי ממש של דוד.. בכלל הכל יפה...
אבל מההסרטות שלך ממש מתחזק מה שכתבתי בשיחה בפורום שבוע שעבר שחייבים לפעול שכל ילד במיאמי יכיר את הפורום ולא רק ידע באופן כללי שיש פורום... כולם כזה לא מבינים מה את רוצה... הם צריכים לדעת מי אנחנו.. דחוף לטכס עצה... (ואגב אולי המילה פורום היא לא באנגלית או שמאייתים אתזה אחרת.. יש מילים שהם באנגלית אבל כשאומרים אתזה בהבהרה עברית אז הם לא מבינים אם שמת לב אחד שם אומר לילד פורום באיות אנגלית ואז הוא מבין מיד...)
נשלח ב-2/11/2014 00:09
השיר באנגלית
הלחן והעיבוד יקח לי עוד זמן "לעכל". הסולנים שיחקו אותה בגדול- במיוחד דוד פרלמן(צבי שמחון נראה לחוץ) רק לי הוידאו מידי פעם נתקע?מיאמוש- יש לך אולי סרטון על השיר אני מאמין?(ההסרטה מאלימונסי בשיר זה היא פחות מדקה). א"כ נשמח שתעלי אותה במייל או בפורום(כפי ראות עינך)
תוקן על ידי netson ב- 02/11/2014 00:32:33
נשלח ב-1/11/2014 17:44
לך מגיעה התודה!!בלעדייך הם לא היו...
נשלח ב-31/10/2014 15:18
ראיתי עכשיו את השיר באנגלית... עוצמתי זה בדיוק המילה! היה כייף לראות אותו שוב, תודה מיאמוש!! יישר כח על כל ההסרטות..