אידי - נראה לי שדווקא את כל העצבים שלו על כך שלא קל לו, ואת כל התמיהות שלו על כך שלא שואלים את דעתו - גרמו לו לכל היחס המחפיר שלו... נשמע לי הגיוני:) אם כי נאלח לא מעט!.
איזה יפה יוישיוש! אהבתי "גרנולה פזורת הרוח".... איזה קטע יפה!
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
נשלח ב-2/11/2014 11:25
יושיוש, נאלמתי דומי'ה:) איזה קטע!! איזו כתיבה! תענוג לעינים!!! עשית אותם כל כך חים, עצבנים וזועמים, כמעט כמו תרנגולי הקרב של שלוואן:) פאר עצבני כל כך!!! שמתחשק לי להעמיד אותו במקומו. כאילו שהוא יותר טוב מהמסכן שלקח את מקומו. והקטע שהפכת אותו על שומר הראש שלו כמעט הפיל אותי בעצמי.... חחחח כתיבה מקורית ומענינת. ואי אפשר שלא לבקש עוד... אנחנו אוהבות ומצפות לקטעים מתוקים כאלו:) רק כשיתאפשר כמובן. ויש לנו סבלנות. בקיצור - נהניתי מאד!! המשיכי כך!!! ואידי - טוב לראותך!!!!!! תבואי עוד, את חסרה לנו:)
יושיוש, יפה מאוד!! תמשיכי לכתוב... את כותבת ממש יפה!!
נשלח ב-2/11/2014 09:09
זומבי? כמו zombie? ממש נחמד... וכל הכבוד על הקטע. הלוואי הייתי יודעת לכתוב גם...
נשלח ב-2/11/2014 08:16
גרנןלה פזורת רוח, זומבי... חחח סגנון כתיבה יפה, יושיוש! מה שכן, לא ברור לי איך ברגע אחד פאר הופך את עורו - בתחילת הקטע היה לו קשה לקבל את התפקיד הרם, ורגע אח"כ הוא שחצן כאילו הוא עוצר מבטן ומלידה. (לא שאני מקבלת שחצנות משום סוג, אבל!)
תמיד ידעתי שאין עלייך, יושיוש!! רק את יכולה להוציא תחת ידייך יצירת מופת קורעת כל כך הגרנולה הזאת באמת כוכב הקטע:-), והשחצנות והעצבים של פאר ממש מוחשיים...
אהבתי את הגרנולה פזורת הרוח:-) והחרשות באוזן ומחצה... כתיבה מדהימה!!
נשלח ב-1/11/2014 23:34
יושיוש, ממש יפה! אהבתי את התחלת השיחה ביניהם... "כמוני? כמוני?".. חחח רק, הייתי מתחברת יותר אם הדמות לא היתה פאר... כי לי הוא נמצא בראש כדמות שונה לגמרי..
נשלח ב-1/11/2014 23:34
השתגע הבחור לגמרי ממש שיגעון גדלות
יושיוש איזה כיוון מקורי ויפה אהבתי את 'קרן היער והאופה', 'מחוללות בגפנים' ו'גרנולה פזורת רוח',