| נשלח ב-4/11/2014 22:28 |
|
| |
קלישאות של אתרי היכרויות
הפעם לא אכתוב על תלאותיי, וגם לא על המערכה האחרונה שעוד לא ממש עיכלתי, ובאופן אירוני, גם קשורה איכשהו לברסלב. רק אודה לשם על ההשגחה הטובה ועל השליחים הנאמנים שזימן לי. אז תסלחו לי בבקשה, אם אני בורחת למקום מעט יותר שטחי. אני מאמינה שלפחות חלק מאיתנו, אולי הותיקים יותר, התנסו אולי פעם או פעמיים במחוזות הדמדומים האפלים של אתרי ההיכרות המקוונים, ונתקלו בפרופילים ופניות שונות. האשכול הזה מוקדש לקלישאות הבינוניות השגורות בקצות אצבעותיהם של רבים ממחזיקי הפרופילים. מיותר לציין, שהיתקלות באחד ממשפטי המחץ הללו לעולם לא יפעל לטובתו של מחפש השידוך:
1. "אין הנחתום מעיד על עיסתו" 2. "בחור/ה שאוהב/ת את החיים" 3. "בחור שיודע מה הוא רצה מעצמו" 4. "מחפש בחורה שיודעת מה היא רוצה מעצמה" ובת הזוג שלה "ושסיימה את שלב המשחקים" (כן כן, גם באתרים "דוסיים" כותבים כאלו משפטים גאוניים ובוגרים" 5. "ספונטני".
אם יש לכם פנינים נוספות, אתם מוזמנים לחלוק, אולי אפילו בדייטים פרונטליים אתם נתקלים באותם ביטויים שחוקים.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2014 08:42 |
|
| |
זה נכון
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2014 21:07 |
|
| |
טום אני חושב שסטית מהנושא העניין עם אתרי הכרויות
הוא משהו אחד, והעיסוק בנט לכשעצמו הוא משהו אחר אתה למשל אלולי הפורום הזה לא נראה לי שהייתי מוצא עניין בנט כשר......
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2014 12:16 |
|
| |
בס"ד
וההתבגרות שלך הביאה להרבה .....
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2014 12:01 |
|
| |
בס"ד
חחחחחחחחחחחחחח בהחלט
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2014 08:37 |
|
| |
אז מי שנמצא כאן ,מוגן? אז חברה, כנסו לאתרי הכרויות ,כל עוד שאתם כאן, כך לא תכשלו
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2014 03:40 |
|
| |
"השעמום מביא לידי בטלה והבטלה לידי חטא" לפחות זה הפורום על כל אשכולתיו מעסיק אותי תוך כדי עיסוקי במחשב....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2014 07:04 |
|
| |
אז מה אתה עושה פה? אתה לא פוחד להגרר???
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2014 01:41 |
|
| |
אני התכוונתי שהוא יגרר למקומות כאלה כלומר לנט לא חסום במקומות אחרים מחוץ לבית כך דרכו של היצר היום אומר לו כך והיום אומר לו כך .....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2014 01:39 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | רווקה את צודקת במאה אחוז ! רציתי רק לציין עוד פרט נוסף שלא שמת לב אליו לפעמים גם כשמחפשים
בנט אתרי הכירויות מגיעים לכל מיני אתרי פריצות או תמונות לא מתאימות וכו' ולכן הדרך הכשרה
והטובה זה להתפלל ולחפש בדרכים המקובלות מזה דורות !
למה אתרי פריצות?אתה גולש בנט לא חסום?
מזה דורות?יעקוב הלך לבאר כנל משה אז אולי גם אנחנו נשתדך כך?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2014 01:16 |
|
| |
אויש...נו...............................
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2014 12:00 |
|
| |
| כיפהאדומה1 כתב: |  | | השיבני כתבה: |  |
מי שצדיק/ה מדי לא חייב.
|
|
לא אהבתי את המשפט הזה.... סורי...
לא התערבתי לאורך הדיון עצמו .... אבל זה נראה שכמה פה נרדמו חזק חזק איפשהו....
העולם הוא לא אינטרנט .. העולם הוא אנשים בחוץ....
אני לא מדברת כ "צדיקה " אלא כאחת שקלטה מה קורה פה...
זה שכולם כבר בפנים זה לא אומר שזה טוב... חבל....
(אויש יצאתי איזה רבנית.. אבל זה היה מהלב...  )
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
אף אחד לא חולק על הרצוי
כל הדיון היה על המצוי
וזה המצוי
אחרי שכבר זה המצוי
לפחות נדע להנהל בו נכון
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2014 11:14 |
|
| |
רציתי להאיר עוד נקודה, לא מעט פעמים דווקא באתרי הכרויות אפשר לקלוט את טיב הבחור/ה. למרות ועל אף הקלישאות, האדם כותב מהירהורי ליבו, ולפי האישיות שלו, אפשר לבחון גם עד כמה הבחור/ה משקיע בכרטיס שלו, אפשר להכיר במידה לא מועטה בכלל עם מי יש לנו עסק. ובמיוחד באתר "שניים שהם אחד" שאמורים למלא שמה הרבה פרטים, ולענות על הרבה שאלות מגוונות. ובהמשך, יש את ההתכתבות.. שדכנית הכי מסורה לא תתן לך תמונה מליאה כזאת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2014 10:10 |
|
| |
שני הצדדים צודקים בויכוח. אכן זה נכון שיש בחורים מעולים באתרי הכיריות, ומצד שני אכן זה נכון שהנט לא מתאים לבחורים יראי שמים. אם תשאל בחור ירא שמים איך הוא הגיע לנט, הוא יסביר, שבאמת הוא לא אמור להיות שם, אבל מה לעשות קשה לו וכיוצא ועל כן התפתה לנסות. אחרי החתונה, הבחור הזה מן הסתם לא יסכים לאינטרנט בבית וכיוצא, אבל עכשיו הוא מורה היתר לעצמו עקב מצבו.
דומה הדבר לבחור מעולה שמדבר לשון הרע, אם תשאלו אותו איך נכשל, הוא יתרץ שהוא לא עמד בפתוי, אבל בע"ה הוא מקוה להתחזק. ובמשך הזמן, הוא אכן יתחזק ויתעלה.
יש אמנם בחורים שהם באמת צדיקים, שלעולם כמעט לא נכשלים, והם לא יהיו בנט בכלל. אבל בחורים כאלו לרוב מתחתנים בגיל צעיר, וגם אם לא, הם לא מתאימים לבחורות שגולשות אפילו אם זה רק בשידוכי חרדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2014 09:59 |
|
| |
| השיבני כתבה: |  | מי שצדיק/ה מדי לא חייב.
|
|
לא אהבתי את המשפט הזה.... סורי... לא התערבתי לאורך הדיון עצמו .... אבל זה נראה שכמה פה נרדמו חזק חזק איפשהו.... העולם הוא לא אינטרנט .. העולם הוא אנשים בחוץ.... אני לא מדברת כ "צדיקה " אלא כאחת שקלטה מה קורה פה... זה שכולם כבר בפנים זה לא אומר שזה טוב... חבל.... (אויש יצאתי איזה רבנית.. אבל זה היה מהלב...  ) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|