| נשלח ב-19/11/2014 13:54 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
| רציף כתב: |  | | צדיקונת כתבה: |  |
נראה לי שטום ורציף ילכו למדריכות במקום/בנוסף למדריכים...
רק תעדכנו תנשים שלכם..או שתעשו הדרכה זוגית:) |
|
לגברים יש בעיה, אין להם סבלנות להסביר דברים, יש להם פתיל קצר בקטע הזה. כל פעם שאני מתקשר לחברה מסוימת ועולה נציג שירות על הקו אני מגלה את זה. בעוד שהמוקדניות נמצאות שם רק בשבילי, כאילו משלמים לה אלף שקל כדי שהיא תסביר לי מה היה הטעות בחשבונית.. הייתי הולך למדריכה שתדריך אותיבהלכות והליכותנשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מקווה שלא הלכה למעשה רציף |
|
נראה לך ? זה יהיה הדרכה חדישה על שלט רחוק וסימולטור לכל מיני מצבים והליכות, זה משהו סודי שאדם ה 1 מפתח עכשיו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2014 12:42 |
|
| |
בס"ד
אני הייתי הולכת למדריך..תמיד לגבר יש כייף לדבר עם אישה ככה שהוא יאריך בדיבור
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2014 12:34 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | צדיקונת כתבה: |  |
|
לגברים יש בעיה,
אין להם סבלנות להסביר דברים,
יש להם פתיל קצר בקטע הזה.
כל פעם שאני מתקשר לחברה מסוימת
ועולה נציג שירות על הקו
אני מגלה את זה.
בעוד שהמוקדניות נמצאות שם רק בשבילי,
כאילו משלמים לה אלף שקל
כדי שהיא תסביר לי מה היה הטעות בחשבונית..
הייתי הולך למדריכה שתדריך אותי
בהלכות והליכות
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
מקווה שלא הלכה למעשה רציף
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2014 11:12 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | די88 כתבה: |  | רציף אתה רציני עם השאלות שלך?? תשאל את אשתך בעתיד... |
|
כי יש כאן דיון לגבי ; מדריכת כלות, אם זה יותר טוב, או פחות טוב, ומה יש לשפר, ולמה זה נחוץ. אז צריך קודם כל לדעת, מה זה מדריכת כלות ? מה היא מלמדת ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מכיון שאני פתחתי את האשכול - המטרה שלי לא היתה לשאול האם צריך הדרכה או לא - במציאות אין היום כלה שנישאת ללא הדרכה ולו 2 פגישות ברבנות, נכון שהקב"ה ברא את האדם והאשה שמטבעם יינשאו ויקימו בתים ובעבר לא היה צריך שום הדרכה לא לבנים ולא לבנות אולם בדור האחרון נשתבשו הדעות ההנהגות ורבתה הטומאה ותפקידה של המדריכה הוא לשרש את הטמא ולהשריש את הטהור והנכון ! - והדרכה זו ניתנת גם לבעלי תשובה שבאו מ"שם" דווקא כאן השיבוש הוא גדול ויש צורך בהכוונה וטיהור! מבחינתי כאן אני חותמת את הדיון מצידי - מטרתי היתה לדעת מה השיקול בבחירת מדריכה ובאיזו פלטפורמה להתפרסם... שיהיה לכולם/לכולן בהצלחה ושתצטרכו הדרכה במהרה! ואם תכירו כלה נחמדה שמעונינת בהדרכה איכותית- אפשר לשלוח לי באישי, תודה!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2014 11:02 |
|
| |
| צדיקונת כתבה: |  |
|
לגברים יש בעיה, אין להם סבלנות להסביר דברים, יש להם פתיל קצר בקטע הזה. כל פעם שאני מתקשר לחברה מסוימת ועולה נציג שירות על הקו אני מגלה את זה. בעוד שהמוקדניות נמצאות שם רק בשבילי, כאילו משלמים לה אלף שקל כדי שהיא תסביר לי מה היה הטעות בחשבונית.. הייתי הולך למדריכה שתדריך אותי בהלכות והליכות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2014 10:54 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| עזרו כתב: |  | בס"ד
רציף,היא מלמדת איך לשטוף בית טוב יותר.איך לבשל מאכלים משובחים.ובעיקר איך מרגיעים גבר עצבני אחרי שעשית לו מינוס...
אני מקווה שזה בצחוק... |
|
בס"ד
רציני זה הדבר שהכי צריך ללמד...ודווקא אתזה מזניחים... |
|
הכי צריך ללמד לאישה/לגבר איך לא לצאת מהכלים, ואם היא כבר מתעצבנת אז שהיא קצת תשלוט על עצמה, שלא תבהיל את הילדים, ושלא תעשה מהבעל חתיכת אפס. וגם שהיא ממש לא צריכה להיות מושלמת, והבעל לא מצפה לשלימות מצידה, טוב פת חריבה ושלווה בה, יש מס' לא גדול של דברים שחשובים לו, וזהו חייכנית, תדברי עם בעלך בכינות על החולשות שלך, בטוח שהוא יבין. יתכן שיש לך צורך לאקשן, ודאי שלא תירצי לפגוע באהוב לבך כי הרי יש גברים שובניסטים ויש אפילו גברים שלא שמים את הגרביים במקום, שלא נדע נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2014 10:38 |
|
| |
| די88 כתבה: |  | רציף אתה רציני עם השאלות שלך?? תשאל את אשתך בעתיד... |
|
כי יש כאן דיון לגבי ; מדריכת כלות, אם זה יותר טוב, או פחות טוב, ומה יש לשפר, ולמה זה נחוץ. אז צריך קודם כל לדעת, מה זה מדריכת כלות ? מה היא מלמדת ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 15:16 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | נראה לי שטום ורציף ילכו למדריכות במקום/בנוסף למדריכים...
|
אני לא צריך, לא מדריך, ולא מדריכה
אין על ,האוניברסיטה של החיים,ועל דעת תורה שכפופים אליה.
ורציף ,אם זה ממש מסקרן אותך
אני יכול להעביר לך ,שיעורים מוקלטים של מדריכה, עם התלמידה
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 14:31 |
|
| |
רק תעדכנו תנשים שלכם..או שתעשו הדרכה זוגית:)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2014 20:30 |
|
| |
התכוונתי - למה את חושבת שתהיי רק מפנקת, בס"ד תהיי גם מפונקת!!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2014 16:29 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
עזרו.מה היית עושה עם טיפוס כמוני? ישלי קונפליקט...מצד אחד אני רוצה להיות אישה טובה ומפנקת ומאידך לא רוצה שהגבר ינצל את טוב ליבי/יתרגל וירגיש שאני חייבת ואם פתאום לא יהיה לי חשק/כוח,הוא יתלונן למה אני לא מפנקת אותו כמו בעבר...(ויטען שאנלא אוהבת אם אנלא מפנקת)-שכך היה אצל הורי.... וגם שבא לי קצת בתוך הלב להילחם בגברים,בתור נקמה...על השובנסטיות... |
|
חייכנית!! למה את חושבת שתהיי רק אישה טובה ומפונקת אולי תהיי גם מפונקת??
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2014 14:44 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | עזרו כתב: |  |
| רציף כתב: |  | עזרו, ספרי לנו בבקשה מה מדריכת כלות מלמדת ? מה הם הנושאים ?... נראה לי שמדברים כאן על הקומה חמישית, לפני שיש לנו את הקומות הראשונות ! תודה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רציף, הדרכה טובה לוקחת בין 10-12 שיעורים אני בניתי את השעורים שהם מורכבים מהלכות והליכות, כמעט אין הלכה שאני לא משחילה לתוכה הדרכה בינאישית. אז ההלכות הן הלכות וגם כאן צריך דיוק מצד אחד ומצד שני לא לעשות מזה דוב גדול ומאיים ומצד שני אני רוצה להביא כל כלה ליום החתונה שלה עם תובנות ב2 מישורים 1. לדעת את ההלכות בצורה נכונה ובריאה 2. להיות אישה הכי טובה לבעלה ואל תרימו גבה - שובניסטית אה? והגברים פה יטפחו על שכם?! כשאני אומרת אישה טובה - זה להכין אותה לכל מיני סיטואציות, שינויים בחיים ולכוון אותה עם האופי שלה ולהצליח בזה. אישה טובה = חכמה וטוב לה ולבעלה. לא אוהבת לדבר בכאלה קוים כלליים, אבל אתן דוגמא, בעבר עבדתי עם יולדות צעירות הייתי מנחת תזונה והנקה, באחת הפגישות (אחת מאלפים) פגשתי אישה צעירה עם אופי אובססיבי וקנאי - שיגעה את בעלה לאחר הלידה בכל מיני תחומים, עכשיו אני לא אומרת שאם היא היתה באה אליי בתור כלה -הייתי משנה אותה, אבל כן הייתי מראה לה היכן האופי שלה יכול להכשיל לה את חיי הנישואין ומנסה בעדינות ובעקביות כל שיעור לטפטף ולשחרר, מאמינה שאיזשהו מקום זה היה מועיל יש לי עוד מלא דוגמאות לסיטואציות שונות ומשונות שפגשתי - לא יכולה לפרט אבל חלק מתוכם היה אפשר למנוע ולעדן.
תוקן על ידי עזרו ב- 17/11/2014 13:39:01
|
|
לא ברור לי כל כך, את מלמדת/מלמדים - על איך מנהלים חיי אישות, וכל ההלכות והפרקטיקה ששייכים לזה, וכן ההלכות והפרקטיקה ששייכים לאישה בימים שנמנעים מזה ? או שיש עוד נושאים ? כמו ; איך להסתדר עם גבר בכללי וכו' ואיך להתנהג בכל מיני מצבים ועניינים שבינו לבינה ?? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
כן היא בעיקר מלמדת על חיי הלילה-הסיבה העיקרית לזה שהגברים מסכימים לשאת בעול את האישה.... אוייש אתה והשאלות שלך
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2014 14:17 |
|
| |
רציף אתה רציני עם השאלות שלך?? תשאל את אשתך בעתיד...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2014 14:07 |
|
| |
בס"ד
עזרו.מה היית עושה עם טיפוס כמוני? ישלי קונפליקט...מצד אחד אני רוצה להיות אישה טובה ומפנקת ומאידך לא רוצה שהגבר ינצל את טוב ליבי/יתרגל וירגיש שאני חייבת ואם פתאום לא יהיה לי חשק/כוח,הוא יתלונן למה אני לא מפנקת אותו כמו בעבר...(ויטען שאנלא אוהבת אם אנלא מפנקת)-שכך היה אצל הורי.... וגם שבא לי קצת בתוך הלב להילחם בגברים,בתור נקמה...על השובנסטיות...
|
|
|
|
|