| נשלח ב-17/11/2014 00:55 |
|
| |
הרגע שהפתיע אותי
באשכול זה נדון על הרגעים המפתיעים בממלכה. אם גם לכם קרה שקראתם קטע באיסתרק/מהללאל והוא היה כ"כ מפתיע/לא צפוי/ מבהיל/מפחיד/מרגש/הזוי או פשוט גרם לכם לטלטלת רגשות...("רק בלי דרמות כן? משום סוג,ובפרט לא מסוג מסוים.." ) אם גם לכם היה רגע מסוים שבלבל את כל הקלפים,הפך את הקערה על פיה או בכלל,שינה לכם דפוסי חשיבה איתנים, אתן מוזמנות לשתף אותי ברגע הזה,לדון עליו ביחד עם כולם,לתאר לנו איזה מחשבות רצו לכם בראש באותו הרגע,ובכלל פשוט להנות מהזכרונות של חווית הקריאה הראשונית... מקווה שתהנו....   אני אתן לכם כמה רעיונות משלי בקצרה ממש,מי שתזדהה אתם מוזמנת לפתח ולכתוב עליהם. דוג':איסתרק מקבל סטירה מהמלך(מה??סטירה???),המלך רעואל מת בסוף הספר(לי אישית היו איזה ארבע שנים בין איסתרק למהללאל לכסוס ציפורניים ולגלות בסוף שלא,הוא לא חזר לתחייה.הוא פשוט מת באופן סופי!!!) ידרת משרת את דיאלידאן(!!!) ויש עוד אין ספור רעיונות....אני אשמח אם תביאו בעצמכם...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2020 13:46 |
|
| |
איאיאי... כשיקוואל מת, כמובן. הרסה לי את כלללל ההנאה. מה, מיה, מה?? עמוס וגדוש בתובנות-את גורמת לו למות. ועוד כבוגד.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2014 22:44 |
|
| |
רידה- אם ככה הוא מצוין לטווח קצר, אך מה יהיה לטווח רחוק? ומה החסרונות שבו?
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2014 22:39 |
|
| |
תודה טמיאל!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2014 22:35 |
|
| |
רבקוש, לשאלתך- החוק הזה ממש מצוין. למה? כי לפי המסתמן כנראה שהוא יפיל סוף סוף את הממשלה הנחמדה שלנו... וע"פ כל הסקרים לפיד חברנו היקר הולך לנחול תבוסה רצינית בבחירות הבאות. זה היתרון היחיד שיש בחוק הזה לעניות דעתי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2014 22:23 |
|
| |
מי רוצה שיהיה לערבים מדינה? אני מרשה לתת להם את הים....
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2014 22:16 |
|
| |
לפי הבנתי הוא טוב אבל יש אומרים שזה מפריע עמים שהם במיעוט פה בארץ והם טובים אבל גם שמעתי שזה יעזור שיהיה לערבים מדינה כי המדינה שלנו יהיה ברור שהיא מדינה יהודית
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2014 22:02 |
|
| |
מה הבעיה באמת עם החוק הזה? לא הצלחתי להבין מה הוא רוצה בעצם.... לטובת מי הוא?
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2014 20:53 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2014 20:50 |
|
| |
אני אישית רגילה ומעדיפה להתשמש בעברי וחולמת שיציאו חוק שבכל העסקות למיני ישתמשו בתאריך עברי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2014 18:41 |
|
| |
את צודקת..... אבל גם בתוך ה"לא אפשרי" יש לפעמים סעיפים שהם כן אפשריים.. לאה- את צריכה לכתוב סצנה באשכול המתאים!
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2014 18:34 |
|
| |
ואני אכן מסכימה איתך,אני בהחלט חושבת שכל העניין הזה הוא יפה וחשוב ,אבל לא תמיד מה שיפה בעיניי הוא אפשרי..
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2014 18:28 |
|
| |
מה הקשר? זה לא מחמאה אז אין בי בזה שום עניין לקבלה, את יודעת, קראתי פעם אחת ב"משפחה" כתבה על החרדים שכותבים בצקים ובבנק תאריך עיברי וזה היה ממש יפה בעיניי
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2014 18:22 |
|
| |
אני עדיין גאה בך!!!(תלמדי לקבל מחמאות למען ה')
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2014 17:20 |
|
| |
אני לא רואה בזה עניין שתסתכלי עליי מלמטה למעלה (....) אני לא מבינה למה אנחנו יהודים, צריכים להשתמש בתאריך של נוצרים!
ד"א, אני היחידה בכיתה שלי שכותבת תאריך במחברת כל פעם מחדש, אני התרגלתי, ואני חושבת שיש משהו יהודי בזה שאני כותבת "בס"ד יום שני ב בכסליו ה'תשעה"
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
|