| נשלח ב-17/11/2014 21:47 |
|
| |
ביטוול וורט
שבוע שעבר ביום חמישי חבר שלי טוב סגר וורט
מייד ביום שישי הבחורה התחרטה, פתאום היא
לא התחברה למראה שלו מה שגרם לה לבטל את הוורט פחות מ- 24 שעות מאז שנסגר, כמובן שחברי קיבל את הידיעה
בצורה מאוד קשה, הוא הלך לכותל כדי לבכות ולהתפלל
הקטע שאנחנו בישיבה לא ידענו והכנו לו בלונים ושלטים מה שעוד יותר הכאיב לו....
מה אומרים במצב כזה, ואם קרה למישהו מבם/ן ביטול
של וורט א"כ על איזה סיבה כלומר סיבה שבאמת
צודקת ?????
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2014 15:47 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזל .... אבל אף אחד לא ערב לי שלא אתפס בג'ננה לבטל אחרי מסיבת הרגליים הקרות.מה אעשה?איך אפשר לחזק את שריר קבלת ההחלטות?? |
|
לא מקבלים החלטה אלא אם כן את משוכנעת שהוא בשבילך, אם את בספק, אז יש עם מי להתייעץ. הרבה מאתנו זקוקים ליעוץ וסדר בראש, חשוב שיעשו זאת בהתחלת היציאה לשידוכים. ובדר"כ, לא חייבים יעוץ מקצועי, הרבה מאוד פעמים די עם מדובר באיש מעורך חכם ומבין, שיש איתו כימיה, זה יכול להיות למשל ; אחות או דודה או חבירה טובה בדרך כלל, ההורים לא לוחצים כלל לסיים שידוך. אין שום טעם ללחוץ ולהסתכן בכך שהבת/בן יבחרו במישהו לא רצוי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2014 15:39 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | שיג אני שוב אומרת!!!
זה מאוד מאוד קשה ונורא,סבבה?
אבלללל אולי הזוג הזה לא מתאיםםם והבחורה היתה טיפשה מספיק כדי לגרור את זה עד לוורט!!
אבל שוב אם מסתכלים על זה כעדיף להתגרש מאשר לשבור אז אני ממש ממש לא מסכימה!!
מה שאת אומרת הוא נכון ,אבל בתור ניחום וחיזוק ,חצי הכוס המלאה אצל הבחור.
אחרי הכל, בחורה שמובילה בחור אחרי פגישות התלבטויות וכו ,וסוגרת וורט
ואחרי כן ,מבטלת אותו כי הוא לא נראה,
זה מגעיל, לא אמור להיות ככה, והבחורה פה התנהגה לא יפה!!!
אחרי הכל ,כמה שזה נכון שעדיף להפרד בוורט, מאשר בבית דין
תביני את האי נעימות ,לבטל אחרי וורט.
ומי הביא את הבחור למצב הזה?
התינוקת הזאת, אז יש לה אחריות כאן.. |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2014 15:31 |
|
| |
תיהיי צמודה לדעת תורה, לרב או רבנית וכל הלבטים החששות והרגליים הקרות תבררי איתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2014 15:09 |
|
| |
בס"ד
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזל .... אבל אף אחד לא ערב לי שלא אתפס בג'ננה לבטל אחרי מסיבת הרגליים הקרות.מה אעשה?איך אפשר לחזק את שריר קבלת ההחלטות??
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2014 15:03 |
|
| |
לכן את לא בעייתית 
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2014 14:59 |
|
| |
בס"ד
נכון.לכן אני לא סוגרת מהר....
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2014 14:57 |
|
| |
אם נונים זמן והבחורה רק אחרי הוורט נזכרה אז היא בעייתית
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2014 14:46 |
|
| |
בס"ד
מה אמר שלא נותנים זמן?אני למשל שידוך אחד משכתי חודשיים....כך שזה אומר...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2014 14:43 |
|
| |
הורים צריכים להכניס לראש, שיש בחור בתמונה !!! ולסגור וורט ,על פי כמות פגישות ומדדים למינהם, בלי לתת את הדבר העיקרי, מרווח זמן סביר לבחורה להחליט, ולא יודעים מה זה הדור שלנו , והיא נפגשה כבר כך וכך וכו וכו, אלו הורים טפשים ,במקרה הטוב!!! ואגואיסטים מגעילים שלא אכפת להם שלמעשיהם יש השלכות על צד נוסף
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2014 14:32 |
|
| |
בס"ד
לאו דווקא...הורים רואים ילדה נפגשת 10+ פגישות ולא יודעת לקבל החלטה... יש הורים שחושבים שאם נפגשת X פגישות מסתמא את רוצה..אז מנסים לדחוף במקום להבין שהבחורה לפעמים נפגשת הרבה כי היא לא ממש יודעת מה מפריע לה או שלא ממש בטוחה שרוצה... בקיצער ההורים לא עבור קורס בגידול ילדים ובמיוחד לא בשידוכם... הם רוצים בטובתה אבל לא יודעים שהדור שלנו זה לא כמו פעם.אם לא טוב=מתגרשים ולא נשארים.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2014 14:27 |
|
| |
אם הסיבה הזאת נכונה ,אז הבחור ניצל ממשפחה מטומטמת!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2014 14:22 |
|
| |
בס"ד
מי אמר?אולי היא עשתה אבל היא טיפוס רכרוכי יותר שנכנע ללחצים... אני למשל אם לא הייתי טיפוס חזק הייתי אמור לסגור ולבטל עם 2 בחורים לפחות, עם הלחץ האטומי שהפעילו עלי מכל הכיוונים...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2014 14:20 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | במחשבה שניה היא אומרת ; שכולם יקשקשו לי,
אני לא מוכנה להתעלם ממה שאני מרגישה בלב.
הבחורה בסדר גמור, לדעתי.
במיוחד אם היא צעירונת.
הבחורה היא הכי לא בסדר בעולם. היא התחייבה למשהו, היא אמורה לקיים. שום דבר לא יכול לחפות על זה שהיא שברה את המילה שלה.
בס"ד
גם עפ"י חוקי הקניה מותר ללקוח להתחרט ולהחזיר סחורה עד שבוע.
מה נראה לך...זה עסקה לכל החיים,ובתור אישה שלא יכולה להביא גט,ההחלטה בהרבה יותר קשה.
וזכותה גם להתחרט,במיוחד שהציבור שלנו ידוע בלחצים שהוא מפעיל על הדור הצעיר. |
|
זכותה להתחרט, אבל חובתה לחשוב מליון פעם לפני הוורט!!!
משהו שכנראה היא ממש לא עשתה
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2014 14:09 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | במחשבה שניה היא אומרת ; שכולם יקשקשו לי, אני לא מוכנה להתעלם ממה שאני מרגישה בלב.
הבחורה בסדר גמור, לדעתי. במיוחד אם היא צעירונת.
הבחורה היא הכי לא בסדר בעולם. היא התחייבה למשהו, היא אמורה לקיים. שום דבר לא יכול לחפות על זה שהיא שברה את המילה שלה. |
|
בס"ד
גם עפ"י חוקי הקניה מותר ללקוח להתחרט ולהחזיר סחורה עד שבוע. מה נראה לך...זה עסקה לכל החיים,ובתור אישה שלא יכולה להביא גט,ההחלטה בהרבה יותר קשה. וזכותה גם להתחרט,במיוחד שהציבור שלנו ידוע בלחצים שהוא מפעיל על הדור הצעיר.
|
|
|
|
|