בעקבות הטבח הנורא בבית הכנסת בהר נוף הכריזו הגדיילים והמרנים שליט"א על עצרות יוכ"ק ובכי ומספד בכל הארץ. על הכל ידברו שם בוודאי בפרוטרוט: תיירע, תפילה, צניעות, מורא מקדש, מכשירים טמאים, קבלת שבת לפני הזמן, אשר יצר בכוונה וכו ' וכו' אבל את העיקר הס מלהזכיר...
האבל הכבד לאחר הטבח הנוראי בבית הכנסת בירושלים, לא מפריע, למרבה הבושה, לקרבות בפוניבז'. בחורי "המחבלים" הפריעו לתפילת ערבית בשירה ולטענת הצד השני אף השתמשו בגז מדמיע נגד בחורים. בלילה, שוטרים שוב נאלצו להפריד בין הניצים. "בית המדרש הפך לקרקס", מתאר אחד הנוכחים בכאב.
(כיכר השבת)
נשלח ב-7/5/2021 17:25
מה־שהיההואשיהיהומה־שנעשההואשיעשהואיןכל־חדשתחתהשמש
נשלח ב-6/5/2021 21:11
עוד יחשבו מדשתקי רבנן שמע מינא דניחא להו ח"ו...
נשלח ב-6/5/2021 21:01
"האוקספורד" של עולם הישיבות עולה בימים אלו ממש באש המחלוקת ושר התורה לא פוצה פה...
אוי לו לדור שכך עלתה בימיו!
נשלח ב-13/12/2015 15:12
מן הראוי גם להקפיץ את האשכול על הרב שך והגרח"ג.
נשלח ב-13/12/2015 13:34
תוקן על ידי אפגעהיטן ב- 13/12/2015 13:34:54
נשלח ב-4/11/2015 17:23
סגן כתב:
הסמינר אכן עבד כרגיל, מי שבחרה להגיע ללימודים, הגיעה. אמנם רובן ככולן לא הגיעו, ורק 4 הבנות הללו הגיעו.
כל היתר לא למדו כלל בכל התקופה הזו, בניגוד לשקרים שהבאת לכאן.
נשלח ב-4/11/2015 17:21
באבא_זוטא כתב:
ואתה עדיין חושב שמישהו קונה את השקרים שלך...
כל מי שקרא כאן את תגובותיך בחודש האחרון בהם שיקרת במצח נחושה שהלימודים נמשכים "כרגיל" וכל הכתבות בתקשורת על הגזענים הנאלחים שקריות, נחשף לעוצמת השקרים של צוקר המושחת ונציגו בפורום...
יסכר פי דוברי שקר!
בפועל, הסמינר דרכי חנה עובד ברצף, מתאריך כ"ג תשרי כרגיל.
נשלח ב-4/11/2015 09:10
הסמינר אכן עבד כרגיל, מי שבחרה להגיע ללימודים, הגיעה. אמנם רובן ככולן לא הגיעו, ורק 4 הבנות הללו הגיעו.
כל היתר לא למדו כלל בכל התקופה הזו, בניגוד לשקרים שהבאת לכאן.
נשלח ב-4/11/2015 08:12
ואתה עדיין חושב שמישהו קונה את השקרים שלך...
כל מי שקרא כאן את תגובותיך בחודש האחרון בהם שיקרת במצח נחושה שהלימודים נמשכים "כרגיל" וכל הכתבות בתקשורת על הגזענים הנאלחים שקריות, נחשף לעוצמת השקרים של צוקר המושחת ונציגו בפורום...
יסכר פי דוברי שקר!
סגן כתב:
נשלח ב-4/11/2015 06:49
שוטה הדיון כלל לא היה על זהות הבנות, אלא רק על תנאים פיזיים למוסד.
וכל דרישות המוסד התמלאו.
אך פותח האשכול הנבער, שהשנאה מעבירה אותו על דעתו, חושב שכולם מטומטמים כמוהו.
נשלח ב-3/11/2015 23:07
באבא_זוטא כתב:
מסתבר שאצל הגזענים המושחתים השנאה לא מאבדת את ההגיון אלא פשוט אין הגיון מעיקרא...
אתם קולטים? "הורים" משביתים בית ספר שלם ו"הבנות לא מגיעות" ("שלא ביוזמת ההנהלה" עאלק...) מאז אסרו-חג בגלל 4 תלמידות מזרחיות שמשרד החינוך הכניס לשם והמלומד "סגן" טוען שזה מהלך חוקי...
אז יש לי חדשות בשבילך!
במשרד החינוך לא יושבים אנשים מטומטמים כמו שאתה וצוקר והמושחת מאמינים ותוך זמן הקצר "השביתה" תסתיים (ע"ע השביתה בסמינר לוין בירושלים) מהסיבה הפשוטה שמשרד החינוך הולך להיכנס בימים הקרובים בכל הכח בסמינר הנ"ל... ואז כולנו נראה אם צוקר הגיבור מקבל צו סגירה +עצירת תקציבים וממשיך עם המשחקים של "השביתה"...
נחיה ונראה!
כפי שצפיתי, הגזענים הנאלחים שומרי משמרת "החינוך הטהור" התקפלו בבית המשפט... אוי לה לאותה בושה!
אוי להם למרנים הגדיילים שדם בנות ישראל הטהורות על ידיהם!
נשלח ב-30/10/2015 12:17
בתום הדיון אמר המנהל כי "אם הייתי רוצה לדבר, הייתי יכול להפשיט הרבה מאוד אנשים. אתה לא מכיר אותי.
המנהל צוקר http://news.walla.co.il/item/2901804
נשלח ב-30/10/2015 07:57
סגן תפסיק לבלבל בשכל החברה החרדית דומה בול לחברה הערבית היטבת לומר רדיפת השונה בחברה החרדית דומה לרצח על כבוד המשפחה בחברה הערבית וגם אין קשר לדת חרדים זו הגדרה בפני עצמה לפעמים גם נראה שאין קשר ליהדות ....
נשלח ב-28/10/2015 20:06
כאמור, הכתבה שיקרית.
אגב, בימים הקרובים השביתה תסתיים. והלימודים יתחילו מהמקום שסיימו לפני החגים. זאת כיון שלא היה שום לימודים בזמן השביתה.
הן כן התאספו יחד, לתכניות שונות. אך לא לימודים, וללא אף מורה.
נשלח ב-28/10/2015 19:45
סגן כתב:
כתבה מהיום המתארת כיצד הגזענים הנאלחים ממשיכים בלימודים "כרגיל"...
במשך כשבועיים ארבע בנות ספרדיות מהעיר אלעד מגיעות ללימודים בסמינר החרדי "דרכי חנה" שאליו הן שובצו על ידי משרד החינוך, ולומדות לבד בכיתות. שאר התלמידות לומדות בבתים פרטיים כדי להימנע מלימודים איתן. היום (רביעי) יידון בית המשפט המחוזי בירושלים בעתירה שהגיש הסמינר נגד שיבוץ הספרדיות במוסד. אתמול ההורים לתלמידות הספרדיות דיברו לראשונה.
"אחת מארבע הבנות לא הגיעה לכיתה, והבת שלי ביקשה להצטרף לשתי התלמידות הספרדיות שבכיתה האחרת. אבל אמרו לה שתישאר ללמוד לבד. זו אכזריות", סיפרה אחת האמהות. "הילדה שלי חזרה הביתה ואמרה לי: 'כבר לא בא לי ללמוד במקום הזה'. היא בטראומה קשה. זה מאד עצוב. אני לא יודעת מי ייתן את הדין על ההתנהגות הזו. אני כל כך כועסת ומתוסכלת. אלו ילדות שלמדו ביחד במשך שמונה שנים. מה קרה פתאום? למה השאירו אותנו בחוץ? רק כי אנחנו ספרדים? יש לי בת יחידה, למה היא צריכה לעבור את ההשפלה הזו?".
http://news.walla.co.il/item/2901445
אוי להם למרנים הקדושים שדם בנות ישראל על ידיהם מיום הדין!