בשורה לפו"פ ולכל עם ישראל, אתמול נפל דבר בישראל, השר אלי ישי הכריז על התמודדותו לכנסת !
שמחתי לשמוע שהנה קמה לה מפלגה חרדית ימנית אמיתית, כשהעומד בראשה הוא איש מוכשר, הגון ושנון, שהבין את מה שעליו לעשות בשעה זו, להוביל ! לייצג המוני דתיים וחרדים, ולדאוג לרווחתם. לייצג השקפה ימנית בריאה והגיונית של ; הבא להורגך - השכם להורגו ! לא נחלק מתנות לטרוריסטים אבו מאזן וחמאס, נלחם בהם עד חורמה ! המוני חסידי חב"ד, יש להם כעת למי להצביע, למפלגה חרדית דתית בהשקפתו השפויה והימנית של הרבי. צפוי להצטרף למפלגה גם חרדים לאומיים רבים. והמוני עמך בית ישראל מכל החוגים והגוונים. אלי ישי, בהצלחה !
רציף.. כידיד וכחבר שותף בפורום הקדוש.. בשם כל החברים והחברות היקרים.. אנו משתתפים בצערך,שהתוניסאי הנאמן לא עבר... תנוחמו מן השמיים{כשמרן כבר לא מסתכל מלמעלה}.ושלא תדעו צער..
אני מזהה נימה של לעג בדבריך ?...
אלי ישי, זה שמדבר גבוהה גבוהה על אחדות ושלום, נכשל בלשונו שוב ושוב, כתגובה כמובן על המחרחר ריב השני. אסור שזה ימשך ככה.
שמעתי מאיזה רב אחד שאם אלי ישי היה מנצח, אז הוא היה מקים מוסדות תורה משלו ואז הציבור הספרדי היה נחלק לשניים, ואפילו לא היו מתחתנים אחד עם השני.
נו שויין.. נגמרו לי הכוחות לוויכוחים האלה דיייייייייייייי איש באמונתו יחיה...תאמין במבה שבא לך..אני סיימתי..
נשלח ב-18/3/2015 14:32
זה יותר שמצביעים ברחו מש"ס למפלגות אחרות, לאו דווקא אליו. (וש"ס התחילו את הפילוג באלעד בבחירות האחרונות שם)
אם תיקח את קולות עוצמה לישראל ועם שלם מהבחירות הקודמות (פלוס התחשבות באחוז ההצבעה הגבוה יותר הפעם והתרבות טבעית) תראה שזה בערך אותו מספר, אז מאיפה ירדו 4 מנדטים לש"ס? אלי ישי אולי הפסיד 4 מנדטים על הנייר, דרעי הבריח 4 מנדטים שהיו לו ביד...
נשלח ב-18/3/2015 14:25
סתכל באלעד בביתר ובירושליים..הוא לקח זה עובדה..ויותר ממה שהוא לקח ,גרם לפילוג..
נשלח ב-18/3/2015 14:05
בסד
אולי ש"ס נגעו בקולות שלו...יותר נכון גרמו לפסילתם
נשלח ב-18/3/2015 14:03
איזה פילוג? הוא בכלל לא נגע בקולות של ש"ס...
נשלח ב-18/3/2015 13:57
בסד
נו שויין
נשלח ב-18/3/2015 13:51
אהבת ישראל?מה הקשר? אני אוהב את ברוך ושטבון.. אבל לא חושב שאלי ישי מגיע לו להיות שם.. ו..כן לא צריך אותו , כייון שהממשלה שנבנית היא של ביבי , ובנט חלש...אז הכוח החרדי מספיק גדול, גם בלעדיו..
ומכאן ילמדו כולם, שלגרום לפילוג..לא משתלם..
נשלח ב-18/3/2015 13:47
בסד
חחחח טום איזה אהבת ישראל ישלך?לא היית רוצה עוד 4 נציגים בכנסת?
נשלח ב-18/3/2015 13:30
בעזרת ה המצב הזה יישאר..
נשלח ב-18/3/2015 12:44
בסד
חחח תודה על הניחומים... יש מצב שהמצב ישתנה עד יום חמישי בבוקר