2)הסרטון אינו רשום. זה סיבה טובה שירד מהרשת או ההפך?
נשלח ב-7/1/2015 15:48
שאלתי מה זה "דוניי", ובלי קשר שאלתי גם למה לא להעלות את הקליפ לכאן
נשלח ב-6/1/2015 16:42
אידי כתב:
netson כתב:
רשימת השירים במופע, בין היתר: "אשר ברא", "דוניי", "אדון עולם", "על הניסים". התיעוד מיד במייל!(לא הכי ברור) מה שאני מבין זה שזאבי הוא הבן של מי שהעלה לרשת.
מה? (ולמה לא פה?)
לא הבנתי...
נשלח ב-6/1/2015 16:01
אני מזהה בתמונות את יונתן קליין...
מה באמת הרעיון להחביא מקהלה?!
נשלח ב-6/1/2015 15:59
netson כתב:
רשימת השירים במופע, בין היתר: "אשר ברא", "דוניי", "אדון עולם", "על הניסים". התיעוד מיד במייל!(לא הכי ברור) מה שאני מבין זה שזאבי הוא הבן של מי שהעלה לרשת.
מה? (ולמה לא פה?)
נשלח ב-30/12/2014 12:24
חלק בהברה חסידית חלק בעברית.
נשלח ב-30/12/2014 00:28
אני מסיק מהסרטון שהם שרו בהברה חסידית. ניורק- היית שם. המסקנה נכונה?
נשלח ב-30/12/2014 00:02
תוקן על ידי netson ב- 30/12/2014 00:03:43
נשלח ב-24/12/2014 18:43
ניורק -מחכים לסרטון. משורר -ממתינים לאישור. כוחאש- שנה הבאה בל"נ כבר נדע לאחר שהשנה יש לנו מקור מהרשת, כך שיהיה קל יותר לעקוב.
נשלח ב-24/12/2014 16:22
ולמה הם לא מפרסמים קודם. אני בדקתי במיוחד לפני חנוכה ובמהלך חנוכה באתר של שדרות ממילא ולא הופיע שם מידע בנושע ולכן כשמישהו הקפיץ את האשכול של שנה שעברה אני כתבתי שם שנבהלתי שזה מהשנה. חבל שהם לא פרסמו כמו שצריך!!!!
נשלח ב-24/12/2014 06:40
יפה ניורק!! נשמח אם תעלה את ההסרטה... השיר הוא אלוקה כל בריות... משוררששיער,תודה רבה על המידע!!אני מקווה שהם הולכים לפתח את המקהלה בישראל ... ומקווה שנשמע אות חיים גם מהמקהלה המקורית..:-) אתה יודע מה קורה עם הדיסקים המובטחים?של אט אט ובני והתורה קידס? איזה כיף שמישהו יכול לעדכן:-) תודה!!
הם אכן קיימים. בשיחה שקיימתי לפני מספר שבועות עם ירחמיאל וחנניה הובהר לי ברורות כי לא התקבלה כל החלטה על פירוק המקהלה, והיא כלל לא נעלמה [בעיניהם...] מהמפה המוסיקלית.
ניתן להוסיף, כי מטבע הדברים, כמקהלה שלא מופיעה בקונצרטים [עדיין...], ואף לא מוציאה כל קליפים [כאחותה הגדולה. ולא רק 'עדיין'...], הקהל הממוצע [שאינו מחפש את מספר הטלפון של מנחם קליין בכדי להזמינם למופע] אינו אמור לשמוע עליה במהלך היום.
הסתייגות מסוימת שהועלתה במהלך השיחה על-ידי חנניה בהקשר לעתיד המקהלה, אעלה אי"ה בהזדמנות [לאחר שאקבל את אישורו של חנניה].
נשלח ב-24/12/2014 03:34
מיאמוש כתב:
זה נראה הופעה יפה רבת משתתפים!!
בהחלט נראה כך. אם להסתמך על הכתובים, הקהל שהיה נוכח בהופעה מנה למעלה מאלף וחמש מאות משתתפים [הרבה יותר ממספר המשתתפים בקונצרט האחרון בתיאטרון ירשולים...], מספר שיא של קהל במתחם ממילא, שכמעט הביא לביטול אירוע ההדלקה.