בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

אלעד אומרת תודה ליעקב מוצן ויוסי שוורץ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/12/2014 21:23 לינק ישיר 
אלעד אומרת תודה ליעקב מוצן ויוסי שוורץ

תודה על השבת המדהימה שנתתם לנו. מאות אנשים עומדים בכל ס"מ בהיכל החדש של בית הכנסת שירת נפתלי, קולו של החזן מהדהד החל מכניסת השבת ברזא דשבת של פינצ'יק ועד השיר שהלויים של גנשטוף. כל התפילה מלאה בחן, ביופי ובעוצמה אין סופית של קול הפעמונים המוכר כל כך. אין מילה שלא מקבלת משמעות, כל אות נחתכת על ידי פה מפיק מרגליות. יש אוירת התלהבות בקהל, פעם ראשונה בעיר חזן ומקהלה, קולות מדהימים הבוקעים מפי חברי המקהלה הנפלאה, הרמוניה המשתלבת עם נימי קולו של החזן, יוסי מצטרף אף הוא בקולו הנשמע בהרבה פנים, אין מילים לתאר את החשמל העומד באויר בקטע התפילה "יזכרם", ראיתי הרבה דמעות כשהחזן מתחנן "למה יאמרו הגויים" ו"יודע בגויים לעינינו".

במילים ספורות אפשר לסכם שהיתה שבת מיוחדת ששנים לא השתתפתי בחויה כזו.

תודה רבה לכל המסייעים לשבת זו. 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2014 21:31 לינק ישיר 

הם ממש הפסידו שם. הוא היה בבית כנסת בשבת ולו היה עושה קטע אחד אפילו הם היו כולם בהלם טוטאלי...
בחור שיש לו את כל החבילה ולא עושה אתה כלום לצערי...
ניסיתי לשכנע אותו בעבר לקחת ברצינות את המתנה שקיבל ועדיין לא הפנים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2014 21:29 לינק ישיר 

חחחחח מסכנים שניהם...
אבל איזה מלון יש באלעד?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2014 18:57 לינק ישיר 

אךטוב-בהמשך לתגובתך נזכרתי בסיפור שקראתי בערב הימים הנוראים השנה על "החזן מאלעד" ולהלן הסיפור:"החזן מאלעד" מעשה בגבאי בית הכנסת "זכור לאברהם" מ"אילת" שחיפש חזן לראש השנה ומצא מודעה על חזן פנוי, התקשר אליו ושאל אותו אם מוכן לבוא אליהם תמורת תשלום נאות שאל החזן מהיכן אתם? מ"אילת" אין בעיה רק אנחנו משפחה עם שבעה נפשות האם אתם מוכנים לכך? כן יש לנו דירה שתתפנה שעתיים לפני כניסת החג לגבי האוכל אנו מזמינים לכם קייטרינג בהכשר מובחר לשלושה ימים, בערב החג מתקשר החזן לגבאי ואומר לו אני מחפש שעה את שם הרחוב ואף אחד לא מכיר רחוב בשם זה ולא ביהכנ"ס בשם זה, היכן אתה נמצא? באלעד! השיב החזן אני הזמנתי אותך ל"אילת" איך שמעת "אלעד"? את הסוף ניתן לשער אלו נשארו ללא חזן והחזן נאלץ ללכת לבית מלון מקומי ולשלם הון רב על שהייה של שלושה ימים. א( האם צריכים לשלם לחזן כפועל בטל שהרי נאנס מלבוא? ב( האם יכול לדרוש את המחיר ששילם בבית מלון עבור שהייתו? ג( האם החזן צריך לפצות את ביהכנ"ס שנגרמה להם עוגמת נפש מרובה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2014 17:38 לינק ישיר 

שמעתי שבביהכנ"ס הזה יש מתפלל שהוא "חזן" לא רשמי בשם "ברג" ואומרים שהוא יכל להיות אחד מגדולי חזני הדור. ולפני כמה שבועות גם ביצע שם את "בעבור דוד" עם מקהלה מהמתפללים והיה מדהים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > אלעד אומרת תודה ליעקב מוצן ויוסי שוורץ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext