בית פורומים בחדרי חרדים

צימבליסט - סוף הדרך וסוף ההתעללות בפוניבז'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/12/2014 18:48 לינק ישיר 
צימבליסט - סוף הדרך וסוף ההתעללות בפוניבז'

לאור דברי הרב פרקוביץ

http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=77736
והתיעוד שברשותו.
לדעתי, אין מצב שבית המשפט יאשר את פסק הבוררות.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2021 12:16 לינק ישיר 

צימבליסט נתן פסק דין ראשוני בו הוא נתן 100% מהניהול הגשמי בידי צד כהנמן, ואת הניהול הרוחני הוא חילק 50% לכל צד.
באופן עקרוני זה היה פסק ששני הצדדים היו יכולים לחיות איתו, רק האופן שהוא חילק את זה בצורה מעשית, כשנתן  לכל צד זכות ווטו על כל החלטה בישיבה, לא היתה אפשרית לשני הצדדים וגרמה לפיצוצים כל הזמן.
מייד לאחר הפס"ד שינה צימבליסט את עורו (אין המקום להאריך בסיבות לכך) והפך לגמרי לפעיל אקטיבי של צד מרקוביץ, כשהוא נותן פרשנויות לפסה"ד שמנוגדות לרוח הפסק, ומרוקנות אותו מתוכנו, ואף עומדות בסתירה גמורה אליו.
מכיון שכך, ביקשו צד כהנמן לפסול אותו, כי הם מצפים שכל איש ניטראלי יפעל ביתר הוגנות כלפיהם, ההליך הזה ביחס לסמכויותיו של צימבליסט מתנהל שנים, בערכאות שונות.
התפנית חלה כשהבורר מצד כהנמן (הגר"פ שרייבר) נפטר, ואז הבינו בצד זה את השיטה, וביודעם שצימבליסט זקן וחולה, הכניסו לתמונה כבורר מטעמם את הר' פרקוביץ, שכל מה שעשה היה למשוך זמן ולהוציא לצימבליסט את המיץ, עד שהוציא אותו משיווי משקלו וגרם לו להתפטר.
הם מצפים שכל בורר אחר שיגיע יהיה יותר הגון כלפיהם, ויאפשר לגמור את הפרשה שנמשכת יותר מ30 שנה.

היום לאחר שהגר"ג אדלשטיין ויתר דה פקטו על השליטה בחלק גדול של המבנים, צד כהנמן נכון לפשרה הרבה יותר מבעבר, ובורר ענייני שיגיע יוכל לפתור את הסוגיא, ולחסל את המחזות המבישים שהפכו לחלק מסדר היום של הרחוב החרדי.

תוקן על ידי תם_יושב ב- 13/07/2021 12:17:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2021 11:52 לינק ישיר 

פרוגרמי כתב:
מה המשמעות של זה עכשיו?

המשמעות היא שככל הנראה הצדדים לא יסכימו על זהות הבורר האמצעי, ביהמ"ש ימנה בורר מטעמו, אך אז אנשי כהנמן לא יוכלו להמשיך בתעלולים כלפי הבורר האמצעי, כי ביהמ"ש יתייחס לזה בחומרה יתירה.
הבורר ימשיך את הבוררות מהנקודה בה הופסקה, בהמשך להחלטות הבוררות הקודמות שאושרו.
אמנם לאנשי כהנמן 'אין מה להפסיד' לכאורה, אך זה הימור גדול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2021 11:00 לינק ישיר 

בת דודו.
שניהם נכדי הצדיק ר' יהושע צימבליסט  זצ"ל [ר' יהושעל'ה הורודנר]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2021 08:48 לינק ישיר 
לבחירתכם

תם_יושב כתב:
ועכשיו הסיפור נגמר
צימבליסט הודיע על התפטרותו...

מרת רבקה כהן ע'ה [לבית צימבליסט] שנפטרה ביום שישי היא אחותו ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2021 06:57 לינק ישיר 

מה המשמעות של זה עכשיו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2021 01:25 לינק ישיר 

ועכשיו הסיפור נגמר
צימבליסט הודיע על התפטרותו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2015 14:11 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2015 10:53 לינק ישיר 

אבי גרינצייג  

‏התפתחות דרמטית במשפט פוניבז': השופטת דוחקת ברב מרקוביץ (המחבלים) להסכים לבוררות חדשה בפני רב או שופט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2015 10:02 לינק ישיר 

מה מצבה?
היה דיון היום?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2015 14:45 לינק ישיר 

לפי מצבה של הרבנית כהנמן סביר להניח שיבקשו דחיה נוספת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2015 10:44 לינק ישיר 

יום ראשון הקרוב שעה 8:30, במחוזי תל אביב.
פתוח לציבור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2015 16:25 לינק ישיר 

יהודי_ליטא כתב:
soslow,
חיים, האם אתה מכיר אישית את הגרח"ג צימבליסט? האם קראת על תולדותיו ופועלו?
ברור לעין כל שאתה פונוביז'ער, או נוגע לסיכסוך. ביקשתי תגובות מאלו שאינם פונוביז'ערס או נוגעים, וטעמי עמי, שעליכם ושכמותכם אי אפשר לסמוך מכל מקום כי אתם ניזונים מכמויות של דיס-אינפורמציה וליכלוך פוליטי.
אני רוצה תשובה הגיונית. 
כל מי שמכיר את אפס קצהו של הגרח"ג צימבליסט יודע שהתשובה שלך בלתי הגיונית בעליל. מדובר בדיין בעל שם עולמי, הוא כבר דן בתיקים כבדי משקל לפני פוניבז', ולא קיבל שוחד, וגם לא היו לו נגיעות (מה שקשה לומר על כמה מדייני בני ברק). הוא לא קשור אישית לפוניבז' בכלל(!), לא כתלמיד, לא כרב, ולא כמשפחה.
דבריך תמוהים מאד בעיני.
אז אני חוזר על השאלה, מה האינטרס?

אם אתה באמת מעוניין, אני יכול לענות לך בפרטי, תשובה שאם באמת אינך חד צדדי, תשתכנע שהיא הגיונית ובנויה היטב, אוכל גם להוכיח לך על טיבו של הפסק, הוכחות שאם אינך חד צדדי, תשכנע שהן הוכחות שאי אפשר לחלוק עליהם.
אני מניח שאתה חד צדדי, ואין ברצונך לשמוע את האמת.

בהזדמנות זו אזכיר לאור היום, שכל פעם שאני נכנס עם הניק לבחדרי, אני מחכה אולי סוף סוף הוא שלח לי הודעה חזרה, לפני כמה חודשים, בעקבות כמה דברים שכתב, שהיה נראה שבאמת מעניין אותו לדעת את האמת, שלחתי לו הודעה שיש לי מה להוסיף לו, ואם מעניינת אותו האמת שיחזור אלי, עד היום הוא עדיין לא חזר

רבותי, 
עליי לציין לשבח את יהודי שהעביר לי בפרטי תשובה מעניינת ועניינית, תוך שמירה על לשונו ועל כבוד הגרח"ג צימבליסט. ולמרות שברור שהוא מזדהה או משתייך לצד של הגר"א כהנמן, הוא אפילו הצליח לשמור על כבודו של הגר"ש מרקוביץ'.
תודה. זה כל מה שרציתי לדעת.

ולכם, כל האפיקורסים המעיזים פניכם נגד גדולי תורה, בושו והיכלמו. חבל שאינני יודע את זהותכם כדי שאוכל להיווכח במו עיני כיצד בבוא היום תתנו את הדין.
והוא רחום יכפר עוון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2015 00:44 לינק ישיר 
וכעת נחתום מודה בפה מלא שצימבליסט משקר.

בתמליל של הקלטת פרקוביץ, צימבליסט אומר שמרקוביץ לא קיבל בקיץ ולהד"מ, וזה כמובן בלא שמיעת טענות הצדדים, בעוד אתה מודה בפה מלא שאתה עצמך זוכר את העובדה שמרקוביץ היה הראשון שהביא בחורים לבד ועוד בעמותה נפרדת כשכל זה בניגוד לכל פסיקתו המקורית של צימבליסט עצמו, ואתה אף טוען שצימבליסט עצמו היה מעורב במעשה שכעת הוא משקר ומכחיש בפה מלא, ועוד מעז לומר "שהוא מחליט לפי מה שכל בני ברק יודעת" תוך הכחשת המציאות העובדתית, האם בורר עולם תחתון היה מעז לבצע חרפה שכזו ?

תוקן על ידי זמורת_כרם ב- 03/02/2015 00:54:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2015 22:41 לינק ישיר 

זמורת_כרם כתב:
הראשון שקיבל בחורים לבד היה מרקוביץ בזמן קיץ שהזמין עשרות בחורים לבוא לפונוביז' ללא שאחד מצוות הישיבה ידע על כך וללא מבחן כלשהוא ורשם אותם בעמותה נפרדת, רק אחר מכן החל הרישום הנפרד באלול, זאת עובדה יצוקה בבטון ומפורטת בשמותם של הבחורים הללו אחד לאחד, וצימבליסט מעז לומר ללא שמיעת טענות וראיות הצדדים שהוא שמע "שכל בני ברק יודעת" כפי שהוא רוצה להמציא בזמן שעשרות שמות מפורטים של בחורים שהביא מרקוביץ לבדו,

תוקן על ידי זמורת_כרם ב- 02/02/2015 20:04:36

אני זוכר יפה את אותו קיץ שהגר"ש קיבל בחורים לבדו לאחר שהשונאים לא קראו לו לאספת הקבלה 
לאחר התראות שנשלחו לרבני השונאים הגרח"ג אישר לו לעשות רישום בנפרד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2015 22:28 לינק ישיר 

אני לא מדבר על השמצות, אני נזהר מאוד מלהשמיץ ת"ח.

האם הכבוד הוא שמשחק, או שמחפשים את האמת.

לא חשבתי שחבל כל כך על הזמן שלך, אחרי מאות שעות שאתה כאן.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > צימבליסט - סוף הדרך וסוף ההתעללות בפוניבז'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 8 9 10 לדף הבא סך הכל 10 דפים.

bholext