טוב אז מבדיקה מעמיקה הבנתי שהדמויות האהובות עלי הם הדמויות שעוברות הכי הרבה מלחמות ותהפוכות בנפש-ומנצחות! או בדרך לנצח..... ובגלל שיש כ''כ הרבה דמויות כאלו,אני אכתוב 4 ואבחר אחת כדי לפרט יותר,מקווה שזה עונה על הכללים....
-איסתרק -מהללאל -אביי\אליהו -שלוואן
אני בוחרת לפרט דווקא על אביי,גם כי על האחרים פרטו די הרבה לפני וגם כי לדעתי,אם שואלים אותי "מי האיש הכי מדהים מכל הספרים?" התשובה תהיה אביי! חד משמעית! איך אפשר להבין את ההקרבה הבלתי נתפסת שלו כלפי מה שהוא חשב לטוב והנכון,אחרי כל התהילה שזכה לה מעבר למתרס???בכל פעם שמתוארת האבקות פנימית שלו-כמעט נעצרת לי הנשימה!!! פשוט דמות אגדית שהשאירה על ליבי חותם של דם ודמעות...
נשלח ב-26/7/2017 19:28
יש הרבה..
נשלח ב-23/7/2017 13:38
אסתרקוש........... הנה עוד אחד דומה......
נשלח ב-18/1/2015 15:57
מיאמוש, איך שאת מציגה את זה (וניסחת יפהפה!) נראה שלא ככ טוב לאולה. כאילו מה שהכי טוב לו זה להפוך להיות סוחר חיטים קטן... אתם יודעות מה? אני מעבירה את הדיון לאשכול על אולה
הדמות שהכי התחברתי אליה זה אולה מקאן. הקושי להתמודד עם מה שאתה רוצה,לבין מה שמצפים ממך,הוא עצום.. הרגשתי את הקושי,וכ"כ התחברתי אליו.. אולה רצה כ"כ להיות סוחר חיטים קטן,אך בגלל הרצון וההכרח שהיה צריך להיות בנו המאומץ של בסטיאן-הוא נהיה קצין בצבא כוזר,שבסוף נאלץ להכנע כיוון שרצה את טובת חייליו.. וכל זה-לא בגלל שהוא רצה,אלא שציפו ממנו את זה..-שיהיה חייל וישרת את כוזר.. והוא רק רצה לחיות את חייו בשקט..
נשלח ב-11/1/2015 23:16
מה נשמע נסיכה??
נשלח ב-11/1/2015 23:15
תודה רבקוש!!!! הוחמאתי ממש...
נשלח ב-7/1/2015 15:46
חחחחחחח נסיך היער- מה שכתבת ממש יפה!
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
נשלח ב-6/1/2015 22:19
לא רידה!.. המחיקות שלך גרמו לצל להופיע מה לעשות...
הדמות: שמצאה חן בעיני ושעברה תהליך הכי משמעותי בעיני, היא מהללאל (כמו שמבינים משמי) , הסיבה: אין אדם שלא עבר קשיים בחיים שלו ותהה למה לעזאזל זה חייב לקרות וכו' והתיאור של ההתמודדות של מהללאל עם כל החיים ההפוכים והמסובכים שלו- בנחישות שקטה ונקייה (אהבתי את ההגדרה הזו...היא ממש טובה) נתנה לי את התשובה לשאלה למה יש סבל.
(וואו קראתי מה שכתבתי וזה נשמע כבד קצת....נו טוב )
נשלח ב-5/1/2015 17:39
הדמות שלי היא איסתרק, התחברתי להתגברות שלו על הקשיים והייתי רוצה להיות כמוהו....