בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

בית הכנסת הגדול בת"א,ערב יום הקדיש לשואה-מסיבת "סילבסטר-תורנית" חגיגית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/12/2014 13:59 לינק ישיר 
בית הכנסת הגדול בת"א,ערב יום הקדיש לשואה-מסיבת "סילבסטר-תורנית" חגיגית

למי שאינו יכול להגיע לביהכ"נ "שונה הלכות" בפ"ת לתפילת ערבית לרגל צום העשרה בטבת וערב יום הקדיש לשואה ,מוזמן לאירוע לא פחות חשוב ומרתק ( כהרגלי, נרשם בציניות)אבל,,,,הכותרת מהווה גימיק-עלוב למרות האימרה "המטרה מקדשת את כל האמצעים":http://www.kipa.co.il/now/60189.html

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 31/12/2014 14:02:10

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 31/12/2014 14:15:23

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2015 14:36 לינק ישיר 

כהמשך להודעתי/תגובתי הקודמת. אישית מצדד ותומך בכל פעולת הסחה/תרגיל שימשוך יהוןדים קלי דעת לבית-המדרש / ביכנ מאשר שיתהוללו בארועים כגון הסילבסטר הקרוי ע"ש ( ליתר דיוק ימ"ש) אחד האפיפיורים שנתנו יד להתעללות אכזרית ביהודים. אך עם כל זאת לענ"ד היה עדיף להגדיר את הערב הזה באופן מתוחכם יותר מאשר להשתמש בשמו של אותו צורר ימ"ש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2015 11:10 לינק ישיר 

והשלב הבא. ארועי ליל כל הקדושים דמיתקרי בלה"ק Halloween בהשתתפות מרבית הבאבות והמקובלים מטעם מועצת גדולי מוכרי האשליות

תוקן על ידי ארבל45 ב- 01/01/2015 11:15:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2015 10:10 לינק ישיר 

יש לציין כי את המודעה לא הפיקה הנהלת בית הכנסת וגם לא היתה שותפה בעריכתה והפצתה.
למרות שאני מבין כי הכוונה היתה לטובה - למשוך לבית הכנסת את אלה שמחפשים איזה בילוי ל"סילבסטר"
תחת שילכו לאיזה פאב, למרות זאת אני אישית מסתייג מהשימוש במילה הזו. לא הכל מותר כדי למשוך קהל לבית הכנסת וצריך לשמור על נורמות מינימום. יש גבול כמה מותר לרדת כדי לקרב. !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2014 21:38 לינק ישיר 

איזה כלאיים...

ערוץ היוטיוב שלי. מומלץ להיכנס: 
הבלוג שלי. כדאי להיכנס ולקרוא:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2014 14:42 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > בית הכנסת הגדול בת"א,ערב יום הקדיש לשואה-מסיבת "סילבסטר-תורנית" חגיגית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext