בית פורומים עצור כאן חושבים

זרע קודש - הסרט. ביקורת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/1/2015 12:12 לינק ישיר 
זרע קודש - הסרט. ביקורת

עוד לא ראיתי את הסרט בכדי לבקר אותו לטוב או לרע. (יבורך מי שיביא לינק להורדה או לצפייה, אני לא מצאתי)
אבל ראיתי את הכתבה כאן  www.youtube.com/watch?v=BhQCP9gV9ho
וזה דיי מספיק להבין את הכיוון.

אני חייב להגיד קודם כל משהו חשוב.
כידוע בכל חברה המקוריים של החברה הם מספיק חכמים לא ללכת נגד הזרם ולכן מנצלים את החברה החדשים שנדבקו לחברה בכדי לעשות משהו לא מקובל בחברה.
דוגמאות לכך יש בכל חברה, ראינו את זה אצל החרדים שהקנאים הירושלמים שניצלו את האונגרים התמימים והעמידו אותם בחזית. אצל נטורי קרתא למשל אהרן קצנגלבוגן ניצל את הארגנטינים (משפחת הירש). אצל הציבור החופשי ניצלו את הספרדים.
בקיצור בסרט הזה איש הלבן ניצל את הבעל תשובה בכדי לצאת עם כזה סרט.

בכל אופן הציבור הכללי מתנפל על הסרט כאילו מישהו הצליח להיכנס לחדר המיטות של החרדי ולצלם ריאליטי חרדית ישר מחדר המיטות. ולכן ברצוני להעמיד אותם על הטעות.
מדובר על סרט שמשקף בקושי את חסידות ויזניץ.
אני הייתי קורא לסרט "סרט דוקומנטרי (תיעודי) על חסידות ויזניץ"
ואת האמת חייבים לומר שאפי' בוויזניץ אני לא חושב שאבא מדבר עם בנו כפי שאיש הלבן שם מספר שאביו אמר לו.
מהיכרות קרובה שלי לאביו ולסבו וסבתו (ניצולת שואה), לא נראה לי שאביו דיבר עמו מה שהוא טוען שדיבר עמו.
בכל אופן, הסרט לא מספר את הסיפור כפי טענתו.
החרדי המצוי לא מדבר על הנושא הזה לעולמים עם הבחורים. לא בישיבות (חוץ מתולדות שהיום כבר גם שם השכילו לא לדבר בנושא) ובוודאי לא הורים עם ילדיהם.
השיטה הקלסית של החרדים היא פשוט להימנע לדבר על זה בדיוק כמו שלא נדבר על פשעים ורציחות בעיתונות.
הבחור החרדי הקלסי עד כמה ימים לפני החתונה הוא לא יודע כלום. הוא לא יודע מזה החטא הידוע עד החתונה.
ככה שכל הסרט הוא פשוט שקר וכזב.

כל זה אמרתי בלי לראות את כל הסרט, ברגע שאני יראה את הסרט עצמו, אני מבטיח לשוב ולומר את דעתי.

בברכה
max maxmen

תוקן על ידי maxmen ב- 05/01/2015 12:15:34

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2015 22:17 לינק ישיר 

שאלו אותי לגבי הגאטקעס החסידי.
רציתי להכניס תמונה להסביר את הסיבה ואני לא מצליח.
בכל אופן מדובר על ביגוד ישן מקובל בכל מדינות המערב ואפי' נשים לבשו כאלה.
כידוע כל חידוש מודרני בלבוש, החסידים נמנעו ללבוש משום חוקות הגויים. אין לזה שום קשר לתזה ההזוי של איצקוביץ בסרט.
רציתי לתת לכם תמונה שמראה את האבולוציה של התחתונים האנושי. אבל אני לא מצליח להכניס תמונות באתר.
ולכן אני הכניס אותו לדף הגוגל שלי ושם תראו את זה. וצדיק יהיה מי שיצליח להעתיק את התמונה לכאן.

הנה הלינק לדף הגוגל שלי  https://plus.google.com/101747152814511281988/posts/gwu4VdKdWf9

תוקן על ידי maxmen ב- 08/01/2015 22:20:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2015 14:05 לינק ישיר 

אפשר לסכם ולומר, הסרט הוא על כת נדיר מאוד ואין לכל התוכן בסרט שום קשר לחרדיות וליהדות.
החרדים לדבר השם בורחים מהכתות האלו כמו מאש.
כל חרדי יודע שאם הילד שלו מדבר עם מבוגר ברוחניות מסוג הזה, מיד הוא פועל להפריד בין הסוטה לבנו היקר.
אני מזהיר ואומר שוב. אני מכיר מקרים שבחורים אשפזו בגלל המנוולים האלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2015 13:56 לינק ישיר 

ובכן כפי שאבטחתי אני רוצה ברשותכם לתת את דעתי על סרט – אחרי שראיתי אותו עכשיו, מכל הבחינות ומכל הכיוונים.

ובכן דבר ראשון סרט כזה לא עושים, כפי שנפסק בהלכה שאין דורשים בעריות בשלושה רק בשנים. מה עוד שהסרט הוא לא ללימוד הרי אף אדם חרדי לא יראה את הסרט הזה בכדי ללמוד משהו, ולכן מתחילה הסרט מיועדת לא ללימוד רק כהיצע לסקרנות הציבור הכללי, ומכאן השאלה קודם כל האם הסרט משקפת באמת את המציאות, כלומר האם הציבור הכללי מקבל הצצה אמיתית ? (תתברר בהמשך שהכל שקר וכזב והכל מהמוח הדפוק והמדמה של איצקוביץ)  ושנית האם מותר להתפרנס על חשבון הדם שלנו = הציבור החרדי כולה הרי בסך הכל זאת עלילת דם על הציבור כולו, אם כי המחנכים (הרב הרלנגר למשל) שהוא מראיין שם דווקא מתנהגים שם ברמות גבוהות ביחס לכל הסרט שהוא תת רמה מכל בחינה (ויסלח לי יוצר הסרט הצדיק והתמים, אתה לא אשם בכך, האשמים הם אלה שנתנו לך את הדורבן לעשות את זה, אם כי שיש לי גם ביקורת עליך מבחינת מקצועית, היית אמור לדעת שלא מצלמים ברית מילה מקרוב ממש כי זה מוציא את האקט הזה אכזרי מאוד, אפי' אני נבהלתי מהתמונות האלה).

נתחיל עם הסרט מההתחלה ואני הגיב עליו בכל שלב שיש מקום להגיב. ואני אכתוב אותו כדיאלוג עם יוצר הסרט.

כבר בהתחלה אתה מצטט את השולחן ערוך באבן העזר הלכות אישות סימן כג "אסור להוציא שכבת זרע לבטלה ועון זה חמור מכל עבירות שבתורה"

ובכן מיותר לומר שזאת הגזמה בעלמה ודמגוגיה זולה לצטט אותו. מה עוד שהלוקח את זה ברצינות יכול לבוא לידי איסור נידה ואשת איש הרי אם יצרו תקפו והשחתת זרע הוא יותר חמור מכל עוון בתורה אז הוא אולי ישכב או אפי' יאנוס אשת איש ונידה ? ועוד נתייחס בהמשך בנושא לעומק.

הסרט מתחיל עם תמונה של אדם בתפילה ומה שבראש שלו זה האובססיה לברית "תן לי כוח לשמור את הברית שלי" ושוב פעם חוזר על זה  ומתחנן ואומר רבונו של עולם בבקשה,,,

תגיד נפלת מהירח ? הרב שטיינמן למשל גם אובססיבית לברית ? תעזוב את הליטאים האם ר' משהלה מוויזניץ רבו של שרוליק איצקוביץ גם היה ככה אובססיבית לברית ? אני ממש לא יודע מי הכניס אותך לזה, אני חרדי מלידה וכל סביבתי כבחור ישיבה וכאברך לעולם לא היינו אובססיביים לנושא כלל וכלל.

אתה מניח שיש לך חובה של והגדת לבנך אז הדבר הראשון זה לחנך אותו בנושא הזה ? אתה שוחט אותו ומכניס אותו לאותו אובססיה שהכניסו אותך, אני לא יודע מי הרב שלך אבל אני מציע לך להתייעץ עם מחנכים מקצועניים ולא עם שרוליק איצקוביץ שהוא אדם עם מוח מעוות.(עוד תבין בהמשך כמה הוא מעוות) השיטה החרדית מדורי דורות היית פשוט לא לדבר על זה מהסיבה הפשוטה שכמה שהוא לא מודע אז אין לו מלחמה כי אין עם מי להילחם. כבר בגיל שבע להכניס ילד בראש דברים כאלה ??? תרוץ מהר לאיזה מקצוען. לא צריך לומר לילד לא להסתכל במקווה, זה דבר אינטואיטיבית שכל ילד מבין מתוך עצמו. לא צריך לעשות דיון עם ילד בן שבע האם  מותר לאחוז שם כי הם מבינים את זה לבד מה גם לעשות צרכים מותר מתחילה לאחוז שם (הבורות של האיצקוביץ הזה מטריפה אותי לגמרי, ועוד יש לו שירותים מיוחד לילד ??!! תגיד באיזה ג'ונגל הוא חיי ??) אתה מצטט בתחילת הסרט את האבן עזר והנה שם בדיוק נאמר: (שולחן ערוך אבן העזר הלכות אישות סימן כג) ובין נשוי ובין שאינו נשוי לא יושיט ידו לאמה כלל, "אלא בשעה שהוא צריך לנקביו"

אתה מסביר שהקושי בחינוך זה על הנושא הזה יותר מכל דבר אחר, ואני אומר לך שלא מדברים על זה בכלל ככה שאני לא מבין מאיפה לקחת את השטות הזאת. מה גם שהקשיים היחידים בחינוך זה על מידות הילד, ומהנושא הזה דווקא בורחים כמו משד, אם אבא שלי היה מדבר עמי על נושאים כאלה הייתי בורח מהבית. תראה אייך הילד החמוד שלך מגיב בסרט ותבין על מה אני מדבר. זה לא נושא שהורים מדברים עם ילדיהם זה מביך מאוד את הילד ואת האבא.

בקיצור אתה כאילו נותן תמונה שכל חרדי שמגיע לפרק של חינוך, מה שיש לו בראש זה הברית של הילד, בזמן שלעולם לא שמעתי כזו בעיה מאף הורה, יש מקרים נדירים של ילדים שידיהם נשלחת לשם ואז הילד צריך איזה שהם תובנות, שנותנים לו בעקיפין אבל לעולם לא ישיר אפי' במקרה הזה. אנא על תשחט את ששת ילדיך החמודים. מה עוד שאם הילד שלך ידבר בחיידר ויספר מה אתה אומר לו, אז ההורים שידרשו לסלק אותו מהחיידר ודיי בצדק כי הוא מסתירים מילדיהם את כל הנושא והנה הילד שלך יתחיל לפטפט שם שטויות ??

נמשיך בסרט:

אתה מגיע לרב שטרן ומנסה להפוך אותו לשחקן ? מה זה הקטע הזה: אורי מה שלומך ? איזה יופי לראות אותך, מזמן לא ראיתי אותך. סלח לי זה קטע דבילי ולא מקצועי. 

הקטע עם אשתך הוא טוב ואני חייב להגיד לך שהיא חכמה באלף רמות מכל היועצים שלך וחבל שלא הקשבת לה.

עכשיו אני מגיע לקטע המדעי בסרט ואני אתייחס לכמה טעויות ותיקונים וחשיבה פילוסופית.

דבר ראשון הממוצע זה לא 300 מיליון תא זרע ולמעשה המינימום הצריך זה רק 80 מיליון. הקונדום ההלכתי הוא לא רק לא קוטל זרע רק גם עושים חור קטן בקונדום שייצא חלק בשעת הביאה ככה הוא מקיים את המצווה בלי חשש של השחתת זרע הרי בסוף כל סוף צריך רק זרעון אחד מכל המיליונים ולכן אם הוא עושה את המצווה עם קונדום עם חור קטן אז הוא למעשה לא משחית זרע (מכאן תבין את השטות של החומרה של איצקוביץ לשכב כשש דקות אחרי גמר המצווה. הסיבה שלא פורשים מהאישה מיד הוא בגלל חזירות כאילו גמרת את שלך ושלום על העולם ולכן כל המדריכים מדריכים את הצעירים לא לעזוב מיד)

עכשיו נעבור לפילוסופיה\חשיבה.

אתה מנסה לתת את ההרגשה שהנה בכל שפיכה יש כמות חיים כמו כל אזרחי ארה"ב (כשלוש מאות מיליון זרעונים), ואז כמה רציחות כביכול אנו עושים מכל שפיכה. אבל אתה לא שם לב לכשל. ותקשיב עכשיו טוב טוב: אם כל זרעון הוא חיים שאסור להשחית, אז יוצא שיש לנו פתרון מדעי ומעשי, פשוט נעשה את המצווה פעם אחת בחיים בקונדום עם חור קטן, מה שנשאר בקונדום נשלח למעבדה וכל פעם שנרצה ילד אז נעשה הפריה חוץ גופנית. ואז לעולם לא נשחית טריליוני זרענים\חיים. אתה מבין את האבסורד ??

האלוהים יצר מצב שעל כל היריון צריכים כשמונים מיליון נרצחים\נשחתים בכדי שזרעון אחד יפרה אותה. אם כן מתחילה כל שפיכה אפי' להפריה, בעצם אתה משחית מיליונים לבטלה. מה עוד שברגע שאשתך בהיריון זה ממש לא טוב לה המצווה בשלושה החודשים הראשונות ואז היחסים הם רק לעצמך ולא לאשתך ולא להפריה (הרי היא כבר בהיריון) אז מה קרה ? מותר כבר להשחית סתם זרע ? מה עוד שאפי הרווק שלא משחית זרע הגוף עצמו משחית אותו כל הזמן (כי הוא מחליף את הישן בחדש כל הזמן בתוך הגוף עצמו)

בקיצור התזה הזה כאילו כל טיפה הוא רצח, היא תזה שלא מחזיק מים, לא מחשבתית ולא הלכתית הרי הלכתית מותר לעשות בדיקות זרע כנ"ל והלכתית מותר לשמש עם האישה אפי' שזה לא לפריון רק לשם עונה (לענג את אשתך) ולשם לענג את עצמך כנ"ל בזמן שלא ממש האישה מתענגת מיזה. והלכתית מותר שלא כדרכה (שולחן ערוך אבן העזר הלכות אישות סימן כה) "ויש מקילין ואומרים שמותר שלא כדרכה אפילו אם הוציא זרע, אם עושה באקראי  ואינו רגיל בכך" מה גם שאם אשתך רוצה בזה אז אתה פשוט מחוייב מדאורייתא לתת לה את זה (מה שאין כן השחתת זרע הוא לא מדאורייתא כפי שאתה טוען בסרט, אחרת היה אסור שלא כדרכה. כל מי שטוען שזה דאורייתא, אמר את זה כגוזמה ותו לא).

עכשיו כמה מילים בנושא פוריות הגבר:

כל הפחד ביהדות מהעוון הזה בא בעיקר לפריון כלומר האדם שמספק את עצמו על ידי אוננות כרווק, לא במהרה ירצה להתחתן (חשש רחוק בחברה החרדית ששם חברתית כל אחד רוצה להתחתן ויש גם מצווה מפורשת ובסיסית להתחתן) מה גם שהוא מתרגל לכך ואז שמגיע אחרי החתונה הוא לא יפקוד את אשתו כמו שצריך כלומר יש כאן גם חשש של בין אדם לאשתו. אבל בכל אופן הפחד העיקרית הוא הפריון. ואם כך אני רוצה להשכיל אותכם במשהו שלא שמים לב.

תראו כמה השקיעו חכמינו הקודמים בהפחדות הזויות נגד העוון הזה הכל בשביל הפריון האישי שלנו, מצד שני אף חכם והורה בימינו לא שם לב שתזונה נכונה חשובה הרבה יותר מהחשש של השחתת זרע. מה גם שאוננות הוא דווקא בריא למערכת הפריון וגם לנפש, ותזונה לא נכונה היא אסון לפוריות הגבר.

המחקרים היום מראים לנו שלרוב הצעירים (וזה מתרבה בכל יום) אין כוח גברא כמו שצריך, הכל בגלל האוכל המהיר שהצעירים אוכלים. כלומר הבעיות הפוריות של הגבר מתרבים בימינו אך ורק בגלל תזונה לא נכונה. ולכן אם מבלבלים אותנו עם הפחדות של השחתת זרע שמה לא יעסוק בפרו ורבו שזה חשש רחוק, אז למה לא עושים כלום בחינוך תזונתית נכון ? בישיבות וכמובן אחרי הנישואין. תפקידם של ההורים וראשי הישיבות שהבחורים יקבלו תזונה בריאה.

יש עוד סיבה עומקה שאין היום כוח גברא אצל האדם המודרני. כידוע הנאורים ממש לא אוהבים אישה במטבח, מההנחה שאישה במטבח זאת עבדות האישה לגבר. מה שהדוגמטיים והטיפשים לא מבינים הוא למה באמת אבולוציונית האישה במטבח ולא הגבר ?? התשובה היא פשוטה "כוח גברא" כלומר האישה רצתה סקס טוב וכמובן גם פוריות טובה של הגבר, שתהיה לה ילדים חזקים ובריאים.

להאדם המודרני אין אישה במטבח כי היא נדרשת להיות חלק בנטל הצמיחה הכלכלית של הקפיטל החזיר, (או בחרדיות היא נדרשת לפרנס את הבעל הלומד) ככה ששניהם אוכלים את האוכל התעשייתית המהירה ושניהם מפסידים סקס טוב וכמובן פוריות טובה. ואם חכמינו כל כך דאגו לפריון אז איפה הדאגה כאן ??? למה לא דואגים לתזונה נכונה של הגבר ??

נמשיך בסרט:

אתה נותן את ההסבר הקבלי לנושא של הברית מילה ושאר הדברים, אבל אתה לא מציין שקבלה שייכת למבוגרים בני ארבעים, ככה שכל נושא הקבלה התיאורטית והלא מדעית ולא יהודית, לא רלוונטית לחינוך ואף אחד (חוץ ממוח כחול) לא עוסק בנושא כאומר לעיל. כל ההפחדות של הזוהר שייך לבורים ולעמי הארצות של פעם, היום ברור שאסור להפחיד וזה מזיק לילד ולבחור ולאברך. בכל אופן מה שמצוטט מהזוהר בסרט, הם פשוט הפחדות ואין להם שום קשר ליהדות, לא הלכתית ולא מציאותית. לא שדים ולא רוחות הכל הבל ושטויות כפי שהסברתי לעיל שמתחילה בכל הפריה צריך רק זרעון אחד ולמעשה נשחתים מאה מיליון זרעונים, אז מה תאמר שמהשאר נרצחים או נוצרים מהם שדים ורוחות ??

ואתה מספר לנו שקיבלת אלם ששמעת את השטויות האלה ?? אני חייב לומר לך שאתה תמים ועובדים עליך בעיינים. אסור לך ללמוד קבלה לפני שתהיה בן ארבעים ולמה ? בכדי שלא תקבל אלם מדברי חכמים שהם בלשון הבאי. אתה התמים לוקח את זה ברצינות והולך לחרמון להתגלגל ערום ?? תגיד, מצאת בחרמון עוד רבנים כמו אדמור מויזניץ או את הרב שטרן ?? לפי התזה שלך בסרט היינו אומרים לראות את כל החרדים בכל חורף בחרמון. תגיד האם שמעת פעם מחרדי טובל במקווה עם קרח ?? המדריכים שלך ביהדות הם סדיסטים ורוצחים שלימדו אותך לעשות דברים שכאלה, ומה עוד, אני מפחד שככה תחנך את ילדיך ?! (אגם שיש לך אישה חכמה ככה שאני לא חושש)

בקיצור אין כזה חיה בחרדיות ככה שזאת עלילת דם ושקר וכזב לתת לציבור הכללי כזה רושם מטומטם עלינו.

מכאן אתה מחפש חרדי מלידה שידריך אותך והנה למזלך הרע נפלתה עם (איצקוביץ) מטומטם כזה שלא רואים אפי' בבית המשוגעים. איפה הרבנים שאתה שואל ומתייעץ  ומטיף לנו בתחילת הסרט ?! הרי אתה מסביר בטוב טעם שהכל שואלים רבנים, אז למה כאן נפלת עם כזה דפקט ?? רבונו של עולם...

עכשיו לכזב של ההזוי (איצקוביץ) שמצאת לעצמך להדרכה. הוא אומר שכל ילד חסידי מחונך לשמור על עצמו.

ובכן אין כזו חיה בשום מקום חסידי הוא פשוט שקרן ומעליל עלילות שווה. אם יש אז זה רק בגיל הבחרות ועל ידי אנשי החינוך ולא על ידי ההורים מה עוד שלא כל בחור רק בחור שצריך טיפול. כלומר רק במקרה נדיר מטפלים באופן אישי עם בחור שצריך טיפול. אף אחד לא מחנך ולא מדבר על הנושא הזה כלל בוודאי לא עם ילדים קטנים בני שבע. והסברתי לעיל למה ואני ממליץ לך שוב להיזהר מאוד, כי אם הילד יפטפט בחיידר הוא ייזרק משם על ידי ההורים.

כאן איצקוביץ מספר לך סיפורי סבתא של שירותים לילד (השקרן אומר שזה שירותים לילד, אבל ממתי יש לילד צורך בבידן, ותשים לב שבשירותים של הילד יש בידן), האם מצאת עוד בית חרדי שיש להם שירותים רק לילד ?? בכל אופן הוא כזה מטומטם, כי ממתי אסור לאחוז שם שצריכים לעשות צרכים ? הרי כל האיסור לאחוז שם זה רק להנאה ולא לעשות את צרכיו, כך נפסק בהלכה ואותו דבר לגבי מקלחת, מותר וצריך משום נקיות להתקלח שם עם סבון (ערוך השולחן אבן העזר סימן כג) "בין נשוי ובין שאינו נשוי לא יושיט ידו לאמה כלל אלא בשעה שהוא צריך לנקביו ולרחוץ האמה עם כל הגוף יחד שרי"

איזה בית חרדי הילד משתין בכל השירותים ??? תגיד לי מאיפה הבאתה את העלילת שווה הזה ?? ילד שצריך לשבת על האסלה וגם להשתין אז הוא משתין בקשת על הריצפה ?? תגיד אתה לגמרי הזוי ?? כל ילד כמו כל הילדים מחזיקים בשמוליק בטבעיות ואף אחד לא משתין החוצה. פשוט בושה וחרפה אני פשוט מזועזע לגמרי והייתי שולח דחוף למשפחה הזאת את הסוציאליים.

השקרן והמדמיין שם מסביר למה יש בכל בית בידן. לא פחות ולא יותר הבידן הומצאה בכדי לא לגעת ? איפה לא לגעת ? אתה שואל אותו ודיי בצדק האם אסור להתנגב ? ממתי הבידן הוא כי אסור להתנגב ? הבידן הוא במקור לאלה שיש להם טחורים. (אגב: אני מאוד ממליץ  על בידוש עם מים חמים למי שסובל מטחורים. כלומר תבקשו מהמתכנן את השירותים שבברז הבידוש תהיה גם מים חמים) מאפיה הוא הביא את הדימיון ההזוי הזה ?

המפגר עובר להראות את התחתונים כאילו כל החרדים וכל החסידים לובשים את זה. גם כאן הוא מקשקש שטויות ועםארציות הרי מותר לאחוז לצורך ותעיין בספרות ההלכה. וכך נוהגים כולם ואף אחד לא משתין על הבגדים. כל הפטנט הדמיוני של התחתונים האלה לא עוזרים.

בכלל כל הקטע הזה הוא קטע משפיל מאוד. (כל בחור מרגיש גדול שהוא לובש גאטקעס ????) אני לא יודע מי יוצא טיפש יותר, איצקוביץ או אתה כיוצר הסרט.

אגב: מומלץ לכל גבר לא ללבוש בגדים צמודים כמו תחתונים צמודים מסיבות פוריות. כלומר המדענים טעונים שבגדים צמודים שם שומרים על חום המקום שם, וזה מזיק לפוריות  כי המקום צריך להיות מאוורר. הרי זאת הסיבה שהביצים בחוץ מהגוף להיות מאווררים. ואם אתה מצמיד את הביצים לגוף אז אתה פשוט לא מאוורר אותם.

הוא מכניס אותך לחדר המיטות והנה ההמצאה החדשה מהדמיון הפרוע שלו. המיטות לא מתחברות כי הנגר כביכול דאג לכך מראש שלא יתחברו. מיותר לומר כמה חמור האיש הזה, הרי שימצא לי נגר שחשב על זה, ושימצא לי מתכנן מיטות שחשב על זה. הוא פשוט הזוי לגמרי. המזרון לא יכול להיות חופשי ולכן יש למיטה מסגרת שהמזרון לא יזוז. זה הכל. אבל שיש למישהו ראש כחול אז הכל אצלו סביב הברית שלו, המסגרת המיטה זה שלא יתחברו גם הבידן שמיועד לטחורים במקור אז הוא רואה את הברית גם התחתונים הרחבים, בקיצור הכל סביב הראש הכחול שלו.

מה נאמר ומה נדבר, נפלתה בפח והיפלת את כולנו - את כל הציבור החרדי, יחד איתך.

והנה עוד המצאה הזויה, למה יש שתי מיטות (שוב זה לא קשור לחרדיות בכלל, יש חרדים עם מיטה זוגית) כי הגבר צריך לבוא אליה. מאיפה הביא את השטות הזאת ?? נכון שאם יש שתי מיטות (הרי המיטה הזוגית היא דבר חדש יחסית בכל העולם) אז הגבר בא אליה ולא היא אליו, אבל מכאן עד לומר שבגלל זה מונעים מלקנות מיטות זוגיות ?? זה המצאה שכנראה הוא המציא על הסט. השתי מיטות הם פשוט כי רק עשירים יכלו להרשות לעצמן מיטות כאלה יקרות בזמנם. מה גם שאצל החרדים הזוגיות מוסתר מהילדים ולכן מיטה זוגית תקשה על ההסתרה. בכל אופן הסברת בטן שלו לא נשמע לעולם ואף אחד לא חשב על ההזיה הזאת מעולם.

מכאן הוא עובר לדבר על הטיפות שצריך לרוקן. כלומר צריכים לשכב על האישה כמה זמן אחרי שגמר. כבר הסברתי לעיל כמה עםארציות יש בזה, אבל הוא דיי צודק בעניין שיש כאלה שמדריכים כך.

עכשיו מגיע הקטע של הפתרונות שלו לגבי קישוי

השקרן כתשובה לשאלתך "האם ככה אומרים לך שאתה נער" השקרן משיב שכן. ואני אומר לך שלא תעז לדבר עם ילדיך בעניין ולא תעז לתת להם פתרונות תלמודיים לקישוי. תשאיר את זה לעצמן וילמדו בתלמוד לבד. סתם ככה לדעתי איצקוביץ עצמו לא הכיר את זה עד אחרי החתונה. ככה לשקר שאבא שלו הדריך אותו בכל זה ועוד כנער ?! או שהוא מדמיין או שהוא משקר לך ולדעתי הוא סובל משניהם.

אתה שואל אותו שוב מי מלמד אותך את כל הדברים האלה והשקרן במצח נחושה אומר "אבא". ואני אומר לך שאבא שלו לא לימד אותו, הכל הוא למד כמבוגר אחרי החתונה. כי אף אבא נורמלי לא מלמד את בנו דברים כאלה כנ"ל ושלא תעז לעשות את זה, כי הילדים שלך ייצאו מפגרים רח"ל.

הוא גם מקשר בין המקווה לברית כמו שהחמור הזה מקשר את כל היהדות לברית.

ועכשיו מגיע הקטע של המקלחת. כאן הוא מפגר לגמרי ומעליל עלילות שווה. כל אימא חרדית מקלחת את ילידה לפחות שלוש פעמים בחורף ובקיץ כל יום. וככה גם הבחורים חסידים כליטאים. אני ממש לא מבין מאיפה החמור הזה הביא את השטות הזה. נכון שיש כמו בכל חברה כאלה שמתעצלים להתקלח, אבל מכאן עד לגייס את היהדות לשם לתרץ את העצלות שלהם ???!!! זה כבר הזוי לגמרי. חובה מן התורה להתקלח משום משמרתם לנפשותיכם = בראיות הגוף, במיוחד במקום הזה צריך מאוד לשמור על נקיות כי הוא מקום רגיש מאוד במיוחד לגבי סרטן רח"ל. ידוע במחקרי הסרטן, שחוסר נקיות במקום הזה, הרג אלפי ילדים מסרטן האשכים. מכאן האובססיביות במערב להתקלח במיוחד הילדים בכל יום ויום.

וכאן החמור מסכים לעלילה כאילו החרדים מזיעים יותר מכל אדם רגיל ברחוב. אז קודם כל, כל מי שהולך למקווה כל יום אז הוא כבר נקי בלי טוש\מקלחת, במיוחד היום שלא נותנים להיכנס למקווה בלי טוש\מקלחת, אז אין בכלל על מה לדבר שיש ריח של זיעה. בכל אופן אני למדתי בישיבה חסידית ולא היה שום ריח מאף בחור. כל בחור יודע לשמור על עצמו חוץ מבחורים כמו איצקוביץ שהם ממש נדירים.

ובכן מי שלא מתקלח עושה את זה מתוך עצלות, ואין לזה שום קשר למקום והברית בזמן שבהלכה כתוב במפורש שמותר לגעת שם שמתקלחים. אני ממש לא יודע מאיפה הוא מביא את השטויות האלה. נכון שיש קהילות שלא נותנים לבחורים ללכת למקווה בכלל, אבל זאת מסיבות אחרות לגמרי, מהסיבה שאין מי שישגיח עליהם מכל מיני סוטים. או משום סתם צניעות כי במקווה כולם ערומים ולא רוצים שילדים יראו אנשים ערומים.

וכאן בא הקטע של המקווה התמונה הזאת של טבילה במקווה:

יש לי שאלה אליך: האם אתה שמאלן רדיקלי פמיניסט שאתה מראה לנו בכוונה את הגועל הזה של גבר עם שער ?? מה הקטע שלך ? אתה מזכיר לי את זאתי (איך שמה ?) שלא מגלחת בבית אשכי ומראה את זה לכולם בהפגנתיות בכדי להראות לכולם כמה היא גועלית ורדיקלית.

כאן איצקוביץ מגלה לנו סוד שכנער מתבגר היה לו מחשבות על בחורות:

בוא נאמר את זה ככה, לא היה לא מחשבות על בחורות ולא ידע בכלל מזה בחורה. מה שכן יכול להיות שהיה לו מחשבות על זכרים מהישיבה. אבל הגאוותן הזה מתאים לו עכשיו לטעון שהוא היה כמו כל בחור ליטאי שיותר פתוח בעניין. בתכלס כבחור מוויזניץ לא היית לו מושג ירוק מזה בחורה. ואני חותם לך על כך.

בסוף הוא לא מרגיש אייך הוא נופל לפח, הוא מספר (המציא את זה ממש בסט הרי כנ"ל לעיל הוא לא ידע מזה בכלל בחורה) שהיה לו מחשבות על בחורה ולכן ביקש מאבא שלו שהוא רוצה להתחתן. כלומר האדם הזה התחתן מתוך מחשבת זנות. וידוע מה אומרים במקורות למי שמתחתן מתוך מחשבת זנות.

וכאן אתה מתוודה בטעות שרק לך בגלל העבר שלך, רץ אצלך מחשבות. אז טעות בידך, המחשבות יכולים לרוץ והם רצים אצל כל אדם אפי' חרדי מלידה. כל זמן שהאדם ריק במוח ויש לו בראש רק את השמוליק וכל הסביב, אז לא יעזור לו שהוא לא מתקלח ולא יעזור לו קבלה והפחדות של הקבלה. אין לזה שום קשר לעבר ולחרדיות, הכל פונקציה כמה הראש שלך מלא עם תורה ומדע. אם זה ריק מתוכן אז הוא יתמלא עם מחשבות לא טובות. תאמין לי שלאיצקוביץ בראש רצים הרבה יותר מחשבות רעות, רק לראות את הסרט שלך כאן מעיד על כך. הוא מדומיין ומתאים לו שכל הדמיונות שיש לו היום אחרי הנישואין, הוא מדמיין שהיית לו כבר כנער מתבגר. כלומר היה מת שגם אז היה לו מחשבות כאלה נעימות. הנה הסיפורים המדומיינים לעיל מוכיח את זה.

אני מדלג על הקטע עם אשתך ועובר לקטע על הציבור הדתי חרד"ל בל"ז.

אני ממש מופתע שהנושא המשפיל הזה הגיע גם לדתיים. אצל החרדים זה מאוד נדיר, היו כאלה חבורות שעסקו בשטויות האלה, אבל בקלסי בכל הקהילות ברחו מהם כמו מאש. והנה הדיבור עם בחורים על הנושא הזה הגיע גם לשם ??? זה מטריף אותי ואני הסביר למה.

אין לך רשעות יותר גודלה מיזה לתת לבחור להתוודות בכלל ובמיוחד בנושא הזה. התוודות לפני הזולת הוא מושג נוצרי ולא יהודי ששם כל מתוודה מתוודה לעצמו ולאלוהיו עד כדי כך שחז"ל אומרים שקרה נס שבית המקדש התרחב בכדי שאף אחד לא ישמע את זולתו מתוודה. אסור להתוודות לאחרים רק לעצמך.

יש כאלה סוטי מין שאוהבים שבחורים מתוודים להם, זה אצלם כמו פורנו וסדיזם, פשוט זה מביא להם את זה. ולכן מחפשים בחורים חלשים בכדי לספק את עצמם. הבחורים המסכנים נופלים בפח, ואחרי כמה שנים שמתבגרים מספיק לא יכולים להראות את פרצופם מרוב בושות, למה הייתי כזה טיפש והתוודתי לחולה מין הזה.

בכל הקהילות החרדיות יודעים שכל מי שעוסק בעניין הוא חולה מין. וכל הורה מפחד שמה הילד שלו ייפול בידי חולה כזה. בישיבה חסידית שאני למדתי הגיע משגיח חדש שהתחיל להזמין בחורים לבית ולבקש מהם להתוודות. שאחד ההורים שמה מיזה הוא הגיע לישיבה והרים זעקות נוראיות, ותוך יום הראש ישיבה פשוט זרק את המשגיח הזה לכל הרוחות.

אל תיפול בידיים האלה, הקטע הזה בסרט של בחור מתוודה מפני מחנך, הוא קטע מכוער ומשפיל והבחור לעולם לא יסלח לך על כך. מדובר בחולי נפש וסוטי מין, כן כן אלה שאוהבים את התלות של הבחורים בהם ורוצים את השליטה ברוח הבחור, ככה יקבלו כל שבוע התוודות עסיסית בכדי לאונן אחר כך בכיף בשירותים.

תברח מהם ותשגיח שילדיך לא יפלו אצל סוטי המין האלה. אני לא מקנה באף בחור שנופל לידם. הרבה מקרים כאלה הביא לאשפוזם של הבחורים בבית חולים לחולי נפש. אני רציני לגמרי, המנוולים האלה גרמו לבחורים בעיות נפשיות קשות. במקרה הטוב הבחור כל חייו רוצה להרוג את עצמו למה הוא התוודה למישהו.

ובכן קח לך כלל, כל מי שעוסק בנושא ומדבר עם נוער בנושא ובעיקר משמש כמקור להתוודות של בחורים על חטאים כאלה ?! הוא סוטה מין !! וכל הורה חרדי יודע את זה ונזהר מהם. בדרך כלל הבחורים הקרבנות רצים אליהם בלי ידיעת ההורים.

אייצקוביץ מספר לך על רבי הקדוש שלא הוריד ידיים למטה, אבל שתדע שכל אלה שמדברים על הנושא, הראש שלהם למטה הוא שהלמטה נמצא אצלם בראש, ככה שהם כבר לא צריכים את הידיים שם, מה עוד שיש להם את הסדיזם וההתוודויות של הבחורים ?! אז מי צריך ידיים שהוא גומר עליהם עם הסיפורים העסיסיים ??

ובכן, נמשיך בסרט

מאיפה הבאתה שברית מילה קשור לשמירת הברית ? ברית מילה זה דאורייתא ושמירת הברית זה הפחדת דרבנן. אין שום קשר לברית מילה לנושא הזה.

הקטע של שמחה כהן עם האברך השחקן הוא דבילית. בפעם הבא תביא שחקן יותר רציני. גם שמחה כהן יוצא שם הזוי לגמרי. בכלל ממתי בחור חסידי בא למדריך כמו שמחה כהן ?? הרי האיפוק שהליטאים דורשים מדאורייתא משום עונה, אסורה אצל החסידים בכל חומר, ככה שאין מצב ששחקן חסידי שומע הדרכה של שמחה כהן. בקיצור הזוי לגמרי המשחק הדבילי כאן. מבחינת הצניעות, אני לא מבין מי התיר לך לשחק משחק כזה. הדרכת חתנים זה דבר צנוע מאוד ואישי מאוד, ככה שאני לא מאמין שקיבלת מאיזה רב היתר לשחק מחשק כזה על חשבונינו. מה עוד שהמשחק מאוד דבילית ולא נכון בשום צורה במציאות. גם מבחינת מקצועית המשחק לא מקצועי.

נעבור לקטע של אומן:

ובכן עברו הרבה שנים מאז שנפתחה אומן לציבור והרבה מאוד ילדים בני שבע היו שם, ובכל זאת הרבה מהנערים האלה נכשלו במחייבי כריתות, ככה שלצטט את רבי נחמן עם ההבטחה שלו, רק הופך את רבי נחמן לאדם פנאט וטיפש. וסלח לי, זה מה שאתה עושה כאן.

הקטע שאתה אומר לבן שלך לא להסתכל במקווה על הברית מילה של אחרים:

תשמע לי טוב טוב, אתה החרדי הראשון בהיסטוריה שאמר את זה לבנו כרחל ביתך הקטנה בפני כל עם ועדה. סליחה ידידי, ליצנים עבדו עליך ואתה התמים פשוט עשית את זה. אני הגיד לך את האמת, עד עכשיו אני לא מאמין מה ששמעתי ואני מאוד מקווה שהפס קול מודבק וזה לא היה במציאות.

והנה בא הדבר ההזוי ביותר, אתה מסביר לילד בן שבע שכל האלפים העומדים כאן באומן באים לתקן את תיקון הברית. הילד המסכן כל כך נבוך שהוא מהעביר נושא מיד ואומר "אני רעב"

יש לך ילד חכם פי אלף ממך, כנראה הגנים של אשתך.

מה נאמר ומה נדבר, חכמינו אומרים שקשה גרים לישראל כספחת, היום אפשר לומר את זה על הבעלי תשובה, לא כי הם בעצמם הבעיה ח"ו, רק כי הם לפעמים נופלים בידי חמומי מוח וסוטי מין כמו האיצקוביץ הזה. ואני שוב אומר לך, שאף הורה חרדי אפי' האיצקוביץ הלץ הזה, לא יסכים שהילד שלו ילמד אם ילד שיודע למה אומרים תיקון הכללי. אני מצטער לומר לך את זה. אבל זאת האמת ותעשה טובה ותתחיל לשמוע לאשתך ולאינטואיציה הבריאה שלה. אם אתה חפץ בחינוך חרדי טהור על טהרת האידיש והישן מדורי דורות ?! אז לעולם לא תדבר עם ילדיך בנושא. ככה נהגו ונהוגים החרדים לדבר השם מאז ומתימד במיוחד הורה מול בנו. נכון יש פינות שחורות פה ושם, אבל כולם בורחים מהם כמו מאש. וידוע אצל העסקנים הוותיקים שרוב העוסקים בזה התברר לבסוף שהם חולי נפש וסוטי מין.

בברכה

Max maxmen 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2015 01:20 לינק ישיר 
מצאתי את סרט להורדה בשבילכם, עוד לא הספקתי לראות את זה. והנה הלינק

http://www.torenx.net/2015/01/2014_7.html

סרט מסע אישי, מטלטל ומסקרן במהלכו יוצא הבמאי החרדי, אור ישר, ובנו המתבגר שהגיע לגיל חינוך למסע בעקבות אחד מהאיסורים הקשים, החשובים והמורכבים ביותר ביהדות - הוצאת זרע לבטלה, שנחשב לעוון החמור ביותר ביהדות. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2015 19:54 לינק ישיר 
הרב מיימוני היקר. אני אצטט את אחת מהכתבות שהיו על הסרט.

צפו: אב חרדי מלמד את בנו על האיסור לאונן

איך לומדים על סקס במגזר החרדי? מהן הדרכים הכי יצירתיות לדכא זקפה? מהיכן מגיע הניחוח המיוחד של החרדים? (אם לא ברור מה הכוונה, אז הכוונה כאילו כל החרדים מסריחים מזיעה. הטיפש הזה שם קובע שאף חרדי לא עושה מקלחת עם סבון וזה לא מונע מהעיתון להיות אנטישמי נאצי זול ולהדגיש את זה בכותרת המשנה max) זאת ועוד ב"זרע קודש", מסע מרתק של אב חרדי לחנך את בנו שהגיע לבגרות, כיצד ליישם את איסור הוצאת זרע לבטלה. צפו בקטע מהסרט

תרבות | 4/1/2015 11:19  

"זרע קודש" שישודר הערב בערוץ 8 של הוט, הוא מסע אישי–חוויתי, מטלטל ומסקרן, במהלכו יוצא הבמאי החרדי אור ישר ובנו המתבגר שהגיע לגיל חינוך, למסע בעקבות אחד מהאיסורים הקשים, החשובים והמורכבים ביותר ביהדות – הוצאת זרע לבטלה, שנחשב לעוון החמור ביותר ביהדות.

הסרט חושף בפעם הראשונה את הדרך בה מתמודדים רבנים, מחנכים והורים בתוך הקהילה החרדית בהכשרת ילדיהם למניעת אוננות, מברית המילה ועד לחתונה.

צפו בקטע מהסרט "זרע קודש":  (בלינק לעיל אפשר לצפות בו.)

"זרע קודש" חודר לראשונה לתוך אחד הנושאים המודחקים והמוצנעים ביותר בעולם החרדי, עוקב אחר המאבק הרגשי והאמנותי של הבמאי שמנסה למצוא את הדרך הנכונה

כאב להסביר לבנו על המצווה שנראית כנוגדת את יצר הטבע האנושי.

"זרע קודש" מורכב מראיונות שנערכו עם רבנים ומחנכים בעולם החרדי, כמו גם עם יועצים לענייני אישות שמדריכים גברים צעירים לגבי יחסי מין לפני חתונתם. זאת לצד שיחות שלו עם אשתו ועם הרב לגבי עשיית הסרט ובאשר להתלבטויות עד כמה לחשוף ומה בדיוק להראות.

סיפור המסגרת שבתוכו מתרחשת העלילה קשור בלבטים כיצד להדריך את בנו הצעיר לגבי איסור הוצאת הזרע לבטלה, מה לומר לו בדיוק והאם לספר לו שאבא שלו לא תמיד היה חרדי כמוהו.

"זרע קודש" ישודר הערב, ראשון 4.1.15, בשעה 22:00, ערוץ 8

תוקן על ידי maxmen ב- 06/01/2015 19:58:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2015 18:52 לינק ישיר 

מקסמן

איני לוחץ על לינקים חיצוניים אלא במקרים נדירים ועל לינקים ליוטיוב לא כל שכן.

מסיבה פשוטה: לוקח הרבה זמן לצפות בעוד קריאה מהירה הרבה יותר.

לכן, לפחות עבורי, חסר החלק הראשון והעיקרי. על מה מדובר כאן?

אכתוב לך מה הבנתי.

מישהו הפיק סרט תעודי על קהילה חרדית ועל בן הקהילה. אחד הנושאים הוא הפריה (מלאכותית?). נושא נוסף הוא כנראה ז"ל וסכנותיו.

האם זה כך? מי הפיק? עבור מי? זה שודר בטלויזיה? בקולנוע? בתשלום? בחינם? כמה אנשים רואיינו? מה הנושא המוגדר? האם אלו ראיונות עם אנשים שמזדהים או בעילום שם? האם רואיינו מומחים? (מי יכול להחשב מומחה לנושא הזה?).

לגבי הרמב"ם, כמדומה שכבר צויין באחד האשכולות שבהלכה הידועה על "עושה אדם באשתו מה שרוצה" (או מעין זה) המיגבלה "ובלבד שלא יוציא ז"ל" היא כנראה תוספת מאוחרת.

שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו < type="text/">document.write("");

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2015 12:24 לינק ישיר 

תוקן על ידי צבוני ב- 06/01/2015 12:26:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2015 13:55 לינק ישיר 

הנה עוד קטע מהסרט  http://www.nrg.co.il/online/47/ART2/667/503.html

לגבי הרי זה כמחריב עולם שהוא מצטט שם:

"ואמרו האוחז באמה ומשתין מביא מבול לעולם (נדה י"ט), אכן העלה שם דיש לומר דזהו אסמכתא בעלמא ומן התורה אין בזה איסור גמור,
ומה שאמרו רז"ל שהוא כאלו שופך דמים הוא בדרך איום והפלגה, ועי' בפנ"י שו"ת סי' מ"ד אה"ע"

תוקן על ידי maxmen ב- 05/01/2015 13:56:26

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2015 12:57 לינק ישיר 

אגב: הטיעון המרכזי שלו למה אסור, (כי זה מיועד להפרייה) הוא טיעון שלא מחזיק מים הרי עונה זה דאורייתא בלי קשר להפרייה, ולכן לפי התזה שלו כל עונה (חוץ מביום הביוץ) זה השחתת זרע, ככה לשיטתו אמורים היהודים לעשות עונה רק ביום הביוץ. עצם שעונה דאורייתא מול השחתת זרע, מוכיח שהשחתת זרע לא דאורייתא. וכידוע נפסק שמותר להשחית זרע אבל לא באופן קבוע.

הגה:  ויכול לעשות עם אשתו מה שירצה, בועל בכל עת שירצה ומנשק בכל אבר שירצה, ובא עליה בין כדרכה בין שלא כדרכה, או דרך אברים  ובלבד שלא יוציא זרע לבטלה (טור). ויש מקילין ואומרים שמותר שלא כדרכה אפילו אם הוציא זרע, אם עושה באקראי ואינו רגיל בכך. ואע"פ שמותר בכל אלה, כל המקדש עצמו במותר לו קדוש יאמרו לו (דברי הרב). 

עסקנו בנושא בהרחבה באשכול המיועד לכך כאן 
איסור הוצאת זרע לבטלה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > זרע קודש - הסרט. ביקורת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext