| נשלח ב-12/1/2015 14:00 |
|
| |
גדלתם? תשלמו יותר...
זה נכון שככל שמתקדם הגיל.... השדכניות דורשות יותר ....? פתאום שמעתי מכמה שדכניות או חברות שמנסות לעשות שידוך ... "תראי... אם תשלמי שווה... אז יהיה יותר מרץ לטפל בשידוכים..." "תראי.. זה לעבוד קשה.... " אני הכי אשמח לתת למי שיגרום לי למצא את האושר שלי... אבל הגישה..... הגישה ...  נתקלתם בתופעה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2015 07:37 |
|
| |
חייכנית- 50 שח.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2015 20:27 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
לא התחתנת? המועצה המקומית תשדך לך בעקבות עלייה בכמות הרווקוֹת בגילאי 23-30, נערך דיון במועצה המקומית בית אל, והוחלט להעביר את הטיפול בבעיה לידיים מקצועיות: 40 שדכניות כבר התגייסו למשימה והן יסייעו בגיבוש רשימת פנויים-פנויות - וליווי צמוד עד לחתונה במועצה המקומית בית אל החליטו לטפל בבעיית הרווקוּת בדרך 9 מקורית: בת 23? עדיין רווקה? נכנסת לרשימה של השדכניות שיועסקו מטעם המועצה, במטרה להקים כמה שיותר בתים בישראל. היוזמה החלה בעקבות עלייה בכמות הרווקוֹת בגילאי 23-30, במסגרתה החלה המועצה המקומית בית אל בחיפוש אחר שדכנית שתיזום מפגשים בין פנויים ופנויות, ותסייע להם לגבש את התכונות הדרושות לבני הזוג הפוטנציאליים. "ישנה בעיה חריפה", אמרה לנו תושבת היישוב, והסבירה את העלייה בכמות הפנויים והפנויות, בחוסר מוטיבציה לפנות לשדכניות ולאתרי היכרויות. עם זאת, את הדגש שמים בבית אל על הנשים. בשנים האחרונות, כפי שעלה בדיוני המועצה בשבועות האחרונים, חלה עלייה בגיל הרווקות שטרם נישאו, וההצעה בנושא הוגשה על ידי חבר המועצה חיים סילברשטיין.
"הניסיון מראה שחסרה אצל הבנות מיומנות בלתאר את עצמן במדוייק, קל וחומר את מה שהן מחפשות", נכתב בהצעה. בדיון פנימי שערכה המועצה הצביעו המשתתפים על כך שחלק מהרווקות עזבו את היישוב, ובנוסף הצביעו על קושי נוסף הנובע מרמת הדבקות בשמירת המצוות, 9 כך שההתאמה בין בני הזוג צריכה לנוע גם על מגוון הקשת הדתית. ארבעים שדכניות כבר בפנים אהובה וולך, שדכנית מבית אל שהייתה בין יוזמות התוכנית, סיפרה ל-ynet כי "היוזמה נולדה אצל אחת מתושבות היישוב, שכאב לה לראות את התלמידות שלה, בשנות העשרים המאוחרות לחייהן, כשהן שעדיין רווקות". 9 וולך מוסיפה כי "בגלל שהתוכנית דורשת משאבים כספיים רבים, החלטנו להעלות את זה בישיבת המליאה - ואז הוחלט שנתגבש כקבוצה - בהתנדבות". עד כה נרשמו כ-40 שדכניות, ובעזרת קבוצה שהקימו ב"גוגל", הן ממליצות על שידוכים פוטנציאליים. "הפרויקט בחיתוליו, ואין עוד הצלחות. המטרה שלנו היא אחת: שזה יוביל לחתונה. אני מקווה שבעוד כמה חודשים, כבר נראה תוצאות". על פי התוכנית, השדכניות יעזרו בראיון של נשים וגברים, יעזרו בגיבוש רשימת פנויים ופנויות - וילוו זוגות לפגישות ובמתן טיפים. במועצת בית אל אישרו את הדברים: "המועצה אכן יצרה את הקשר הראשוני עם השדכניות", אמרו, והדגישו כי "מדובר בתפקיד התנדבותי ללא שכר".
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2015 11:34 |
|
| |
בסד
שטויעס,כמה שילמת?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2015 11:34 |
|
| |
| שטויעס כתב: |  | אני לא שמעתי על כזה דבר.
כשהייתי רווקה הייתה שדכנית אחת שממש התאמצה לחפש לי , ואני כהערכה (והמרצה) על כל בחור שנפגשתי איתו דרכה (לא הייתי נפגשת סתם), היינו נותנים לה סכום כסף קטן.
|
|
בסד
ומה עושים אם השדכנית מסרבת לקבל?לשלוח בכוח?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2015 00:32 |
|
| |
לא התחתנת? המועצה המקומית תשדך לך בעקבות עלייה בכמות הרווקוֹת בגילאי 23-30, נערך דיון במועצה המקומית בית אל, והוחלט להעביר את הטיפול בבעיה לידיים מקצועיות: 40 שדכניות כבר התגייסו למשימה והן יסייעו בגיבוש רשימת פנויים-פנויות - וליווי צמוד עד לחתונה במועצה המקומית בית אל החליטו לטפל בבעיית הרווקוּת בדרך מקורית: בת 23? עדיין רווקה? נכנסת לרשימה של השדכניות שיועסקו מטעם המועצה, במטרה להקים כמה שיותר בתים בישראל. היוזמה החלה בעקבות עלייה בכמות הרווקוֹת בגילאי 23-30, במסגרתה החלה המועצה המקומית בית אל בחיפוש אחר שדכנית שתיזום מפגשים בין פנויים ופנויות, ותסייע להם לגבש את התכונות הדרושות לבני הזוג הפוטנציאליים. "ישנה בעיה חריפה", אמרה לנו תושבת היישוב, והסבירה את העלייה בכמות הפנויים והפנויות, בחוסר מוטיבציה לפנות לשדכניות ולאתרי היכרויות. עם זאת, את הדגש שמים בבית אל על הנשים. בשנים האחרונות, כפי שעלה בדיוני המועצה בשבועות האחרונים, חלה עלייה בגיל הרווקות שטרם נישאו, וההצעה בנושא הוגשה על ידי חבר המועצה חיים סילברשטיין.
"הניסיון מראה שחסרה אצל הבנות מיומנות בלתאר את עצמן במדוייק, קל וחומר את מה שהן מחפשות", נכתב בהצעה. בדיון פנימי שערכה המועצה הצביעו המשתתפים על כך שחלק מהרווקות עזבו את היישוב, ובנוסף הצביעו על קושי נוסף הנובע מרמת הדבקות בשמירת המצוות, כך שההתאמה בין בני הזוג צריכה לנוע גם על מגוון הקשת הדתית. ארבעים שדכניות כבר בפנים אהובה וולך, שדכנית מבית אל שהייתה בין יוזמות התוכנית, סיפרה ל-ynet כי "היוזמה נולדה אצל אחת מתושבות היישוב, שכאב לה לראות את התלמידות שלה, בשנות העשרים המאוחרות לחייהן, כשהן שעדיין רווקות". וולך מוסיפה כי "בגלל שהתוכנית דורשת משאבים כספיים רבים, החלטנו להעלות את זה בישיבת המליאה - ואז הוחלט שנתגבש כקבוצה - בהתנדבות". עד כה נרשמו כ-40 שדכניות, ובעזרת קבוצה שהקימו ב"גוגל", הן ממליצות על שידוכים פוטנציאליים. "הפרויקט בחיתוליו, ואין עוד הצלחות. המטרה שלנו היא אחת: שזה יוביל לחתונה. אני מקווה שבעוד כמה חודשים, כבר נראה תוצאות". על פי התוכנית, השדכניות יעזרו בראיון של נשים וגברים, יעזרו בגיבוש רשימת פנויים ופנויות - וילוו זוגות לפגישות ובמתן טיפים. במועצת בית אל אישרו את הדברים: "המועצה אכן יצרה את הקשר הראשוני עם השדכניות", אמרו, והדגישו כי "מדובר בתפקיד התנדבותי ללא שכר".
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2015 07:51 |
|
| |
אני לא שמעתי על כזה דבר.
כשהייתי רווקה הייתה שדכנית אחת שממש התאמצה לחפש לי , ואני כהערכה (והמרצה) על כל בחור שנפגשתי איתו דרכה (לא הייתי נפגשת סתם), היינו נותנים לה סכום כסף קטן.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2015 13:03 |
|
| |
בסד
שאלות היכרות וחיזור-בפרטי בבקשה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2015 20:23 |
|
| |
את נהנית שעוקבים אחרייך, או מהמחשבה שאולי יש מישהו שעוקב? ואגב, העמקות זה אופי מובנה אצלך או שרק סיגלת לעצמך את זה? 
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2015 19:33 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | | זה לא יעזור להם לשאול, היא הרי לא שמה על אף אחד! (דוקא במקרה שלה זה לא נכון כי בכמה וכמה אשכולות היא כתבה שמה לעשות שחיים בחברה, וצריך להתחשב בסביבה.) |
|
זה שצריך להתחשב בסביבה זה אומר נטו שאני לא אגואיסטית....לא רואה פה סתירה...
אני בנא עמוק, ומלעשות שאנשים לא מפרשים אותי בצורה נכונה אלא איך שהם רוצים?....
אה..וטוב לדעת שיש אנשים שעוקבים אחרי:)
תוקן על ידי צדיקונת ב- 15/01/2015 19:35:09
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2015 16:38 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  |
אבל כאן צצה השאלה מה נקרא 'מבוגר/ת'.. לרוב זה בסביבות ה-30... יש שדכנים/ות שמנצלים/ות את המצב האישי של המדובר/ת מבחינת לחץ ועוד, ומעלים/ות את המחיר באופן ספציפי למדובר/ת, וזה באמת לא הוגן ולא הגון. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2015 15:17 |
|
| |
איך עבר השיח מעצם העניין באשכול לדברים אחרים...
זה נכון ששדכניות גובות מחירים גבוהים יותר לבנות מבוגרות יותר, וכן לבנים מבוגרים יותר....
אבל כאן צצה השאלה מה נקרא 'מבוגר/ת'.. לרוב זה בסביבות ה-30... יש שדכנים/ות שמנצלים/ות את המצב האישי של המדובר/ת מבחינת לחץ ועוד, ומעלים/ות את המחיר באופן ספציפי למדובר/ת, וזה באמת לא הוגן ולא הגון.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2015 13:25 |
|
| |
בסד
עשיתם עלי אמבוש?
|
|
|