| נשלח ב-15/1/2015 11:06 |
|
| |
נפגש במקום שאתה רוצה או שהיא רוצה?
בס"ד
מה הנורמה בשידוכים? לפעמים קורה שאני בוחרת מקום שנוח לי להיפגש,אך יש בחורים שעושים "בעיות" ומתלוננים שצריך 2 אוטובסים כדי להגיע וכו'....ומציעים מקום אחר(עוד לפני שנפגשנו פעם אחת אפילו...) האם זה לגיטימי? האם אני צריכה לבוא לקראת?למרות שאדע שבמקום אחר לא ארגיש נוח וכך גם איכות הפגישה תרד... ובכלל האם זה מקובל שגבר מציע מקום אחר חלופי,שהבחורה לא מכירה ולא בטוח שנוח לה שם? האם זה לא סוג של "שליטה"? ובכלל לאיפה הג'אנטלמניות של הבחורים נעלמה?ממתי בחורה על עקבים צריכה לחפש מלון עלום שם?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/01/2015 11:15:58
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2015 20:29 |
|
| |
בכל אופן, תקבלי את הבחירה שלו ברוח טובה, זה לא משהו אישי נגדך. שאלו אותו איפה נוח לו והוא השיב. יתכן שהוא לא בדיוק מודע לכל מיני כללים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2015 16:41 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בסד
אצלי תמיד הדוד הולך לקראתי-אם הוא באמת רוצה שארצה לבוא לקראתו... זה רק אחרי שארגיש שאני ורצוני באמת חשובים לו. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2015 14:52 |
|
| |
בסד
אצלי תמיד הדוד הולך לקראתי-אם הוא באמת רוצה שארצה לבוא לקראתו... זה רק אחרי שארגיש שאני ורצוני באמת חשובים לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2015 14:45 |
|
| |
לרוב, השדכנית יודעת לגשר לטובת הבחורה, וכפי הנהוג, שבפגישה הראשונה הדוד הולך לקראת הדודה, ובהמשך, נותנים לדודה גם ללכת לקראת הדוד. (כתבתי בהשראת שיר השירים) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2015 14:29 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | בס"ד
מה הכוונה אנוכית?אם בחורה אוהבת להיפגש רק במקום אחד,שרק שם היא מרגישה טוב עם עצמה,זה נקרא אנוכי? הרי יש מקומות שנפגשים בבית הבחורה...ולא משנה באיזה חור היא גרה... אז מה הגברים משווים את עצמם לבחורות? בחורה כשהיא מחליטה על מקום זה לדעתי לא בא מאנוכיות אלא ממקום ששם היא תוכל לבטא את עצמה טוב יותר.ולהכיר אותך טוב יותר וגם להקשיב כמו בן אדם....
והבחור לא צריך להרגיש בנוח ולבטא את עצמו בצורה טובה ונעימה? אח"כ את מתלוננת למה הבחורים כ"כ קשים להבנה. שימי לב לאן את מושכת אותם. תתגמשי. אף אחד לא עושה לך דוקא. אפשר למצוא מקום שיהיה נוח לכולם. |
|
בסד
נכון הוא גם צריך להרגיש בנוח..אבל לא תמיד הם בוחרים מקום משיקולי נוחות.. אלא משיקולים כלכליים וכו'...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2015 12:44 |
|
| |
| שטויעס כתב: |  | בד"כ בפגישה ראשונה הייתי נפגשת במקום שנתתי, בהמשך החלטנו יחד על מקום שנוח לשנינו.
לפעמים הייתי הולכת לקראת והייתי נפגשת במקום שקרוב אליו, גם בפגישה ראשונה. הם היו מעריכים את זה מאד.
(קרה לי פעם שקבעתי עם בחור פגישה ראשונה במקום שקרוב מרחק רגל מהישיבה שלו (כי הוא התעקש שיותר נוח שם..אז הסכמתי וזהו), ובשבילי היתה נסיעה של שעה וחצי, כשהגעתי באיחור של רבע שעה, במקום להעריך על המאמץ ולהתעניין על הנסיעה, הוא היה לחוץ על השעון כי אין מקום לשבת..
החוצפה היא שקבענו את הפגישה יום קודם, הקדשתי זמן , התארגנתי , נסעתי, ובסוף התברר שהוא שכח לעדכן שזה לבסוף מחר..וגם על זה הוא שכח להתנצל!)
|
|
תחשבי שבגלל שתמיד תמיד בדרך כלל, הבחור אמור להתחשב...
אז מה שאת עברת חד פעמי ,הבחור עובר כמה וכמה פעמים, בגלל בחורות מאותו סוג..
ואגב ההוצאה הכלכלית ,לפעמים מדובר בנסיעה ממרחק שעולה המון במיוחד שאתה בחור ישיבה חוץ מהשתייה וכו...
..ולא בחורה שעובדת וחיה על חשבון ההורים...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2015 11:08 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
מה הכוונה אנוכית?אם בחורה אוהבת להיפגש רק במקום אחד,שרק שם היא מרגישה טוב עם עצמה,זה נקרא אנוכי? הרי יש מקומות שנפגשים בבית הבחורה...ולא משנה באיזה חור היא גרה... אז מה הגברים משווים את עצמם לבחורות? בחורה כשהיא מחליטה על מקום זה לדעתי לא בא מאנוכיות אלא ממקום ששם היא תוכל לבטא את עצמה טוב יותר.ולהכיר אותך טוב יותר וגם להקשיב כמו בן אדם.... |
|
והבחור לא צריך להרגיש בנוח ולבטא את עצמו בצורה טובה ונעימה? אח"כ את מתלוננת למה הבחורים כ"כ קשים להבנה. שימי לב לאן את מושכת אותם. תתגמשי. אף אחד לא עושה לך דוקא. אפשר למצוא מקום שיהיה נוח לכולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2015 08:06 |
|
| |
בד"כ בפגישה ראשונה הייתי נפגשת במקום שנתתי, בהמשך החלטנו יחד על מקום שנוח לשנינו. לפעמים הייתי הולכת לקראת והייתי נפגשת במקום שקרוב אליו, גם בפגישה ראשונה. הם היו מעריכים את זה מאד.
(קרה לי פעם שקבעתי עם בחור פגישה ראשונה במקום שקרוב מרחק רגל מהישיבה שלו (כי הוא התעקש שיותר נוח שם..אז הסכמתי וזהו), ובשבילי היתה נסיעה של שעה וחצי, כשהגעתי באיחור של רבע שעה, במקום להעריך על המאמץ ולהתעניין על הנסיעה, הוא היה לחוץ על השעון כי אין מקום לשבת.. החוצפה היא שקבענו את הפגישה יום קודם, הקדשתי זמן , התארגנתי , נסעתי, ובסוף התברר שהוא שכח לעדכן שזה לבסוף מחר..וגם על זה הוא שכח להתנצל!)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2015 12:25 |
|
| |
בסד
סוף סוף אחד שמבין אותי קצת....
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2015 10:46 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בסד
המוזר זה שעם חברות אינלי בעיה שחברתי תקבע לי לאיזה מסעדה ללכת/איפה לשבת/איזה שעה/איזה כיסא... רק כלפי גברים ישלי רגישות על לכל הנושא הזה.... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2015 10:38 |
|
| |
ידוע  את בחורה, בחורות יותר רגישות. בפגישה הראשונה האיש בא לאיפה שהאישה מעדיפה, והמהדרין אף אוספים אותה עם רכב.. מצד שני כמובן, אין לך מה להבהל ממקום חדש, כדאי להגיע כמה דקות מראש ולבחון את המקום, בהרבה מלונות יש כל מיני אפשרויות ישיבה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2015 19:32 |
|
| |
אני קצת מופתע מהאשכול...
אבל באמת... בחיים יהיה לכם כל כך הרבה הזדמנויות על מה לריב, אז למה להתחיל כבר בשלב הזה..???
עניינית, צריך להיות חכם ולא צודק... לכל אחד יש את החשש של "למה שאשקיע, אולי לא יצא מזה כלום"... אבל גם בחיים יש שיקולים דומים... אז בחייאת... סורי שזו דעתי... אבל אם לצד אחד זה חשוב... אז תזרמו. מי שישמע כמה זה קריטי, זה גם לגברים וגם לנשים... אין שום סיבה להעדפת צד מסויים. מקסימום בפעם השניה עושים הפוך.
ועדיין, באמת אני לא מבין למה זה אמור להוות וויכוח..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2015 19:10 |
|
| |
מצטרפת לזה שמעלי...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2015 15:38 |
|
| |
מהניסיון שלי וממה שאני יודע, בפגישה ראשונה נותנים עדיפות לרצון הבחורה. מובן שאם המרחק בין הנפגשים גדול, מצופה מהבחורה שגם היא תתאמץ קצת ותבוא לקראת (תרתי משמע) הבחור.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2015 15:07 |
|
| |
אם הנוחות שלה כל כך עקרוני וחשוב, שאם זה לא בדיוק מה שהיא מחפשת אז היא כבר לא יכולה לתפקד, אז יש פה בעיה שראויה לתת עליה את הדעת.
|
|
|
|
|