בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

חוויה אדירה אמש בקונצרט בת"א

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/1/2015 10:57 לינק ישיר 
חוויה אדירה אמש בקונצרט בת"א

הגענו חמישה מז"י, כולל ר' חיים פייפל. היה יותר משווה את המאמץ. מגוון נהדר.
ממתין לדיווחים, צילומים והקלטות של המומחים.

שבת שלום,
אלכס

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2015 22:06 לינק ישיר 

מירה,כפי שאני מכיר את יעפ -מבלי לקבל התרה "מכל -האיסורין" הוא לא יעלה הסרטה לפורום.בינתיים,ראיתי שהסרטון של החזן שלום סלומון פעיל ו-3 סירטונים נוספים שהועלו נחסמו (כולל של הרה"ג ישראל מאיר לאו)

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 18/01/2015 22:09:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2015 19:48 לינק ישיר 

למה הוסרו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2015 19:47 לינק ישיר 

מירה,בינתיים-חברינו יעפ קיבל גם "מכת קור" כפי שכתבת וגם "כרטיס אדום" שכן הסרטונים שהביא -בינתיים הוסרו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2015 18:12 לינק ישיר 

חייבים להודות לחברנו יעפ שעמד כל הערב על רגליו וצילם.ובעיקר שגבו היה מול הדלת הפתוחה וחשוף לקור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2015 05:47 לינק ישיר 

הקישור האחרון -אינו תקין בגלל "תקלה טכנית"באתר -בחדרי חרדים.מאידך,אם תעלה את הקישור הנ"ל :לדפדפן (העתק -הדבק ) / לגוגל /למייל שלך (שלח לעצמך את הקישור) -תוכל לראות ולהאזין לסרטון

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 18/01/2015 06:10:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2015 19:36 לינק ישיר 

ולהלן סרטי וידאו בערוץ "רמי תל-אביב":דודו פישר בשיר"מויישלה מיין פריינד"(שיר שהיה אהוב במיוחד על שלמה להט):www.youtube.com/watch?v=JDg2BnFn0d4,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,דודו פישר"טיהר רבי ישמעאל:www.youtube.com/watch?v=3hAdXlEAiOc,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,החזן שי אברמסון"תפילה לשלום המדינה":www.youtube.com/watch?v=AuKlUd8poKw,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,החזן דניאל כל-טוב "זוכרינו לחיים": www.youtube.com/watch?v=SmTwIpqJY,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 17/01/2015 19:51:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2015 19:14 לינק ישיר 

מזגן מטבעו ליבש...

נשלח מהאנדרואיד שלי

ערוץ היוטיוב שלי. מומלץ להיכנס: 
הבלוג שלי. כדאי להיכנס ולקרוא:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2015 16:02 לינק ישיר 

לגבי חזני העבר ששמם נכתב במודעות ולא הופיעו -לא שמעתי טרוניות מהקהל שישב בסביבתי ומכאן אני מסיק שהחזנים שכן הופיעו "סיפקו את הסחורה",,,,,,,,,,,,,,ולגבי פגעי מזג האוויר -האם המיזוג בבית הכנסת פעל או שגם הוא נפגע -אני לא הרגשתי שהמיזוג פעל ורק החזנים ומקהלת המכון לחזנות בת"א חיממו הן את הלבבות והן את האווירה,,,,,,,,,,,,שבת שלום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2015 13:55 לינק ישיר 

בירכת רפואה שלימה לחזנים משה שטרן וחיים אליעזר הרשטיק, אשר עקב פיגעי מזג האויר לא יכלו להופיע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2015 12:52 לינק ישיר 

קונצרט ברמה גבוהה, ערוך ומוגש בטוב-טעם. יישר-כח! :-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2015 12:27 לינק ישיר 

העתיד אכן מבטיח.אבל מה קרה לחזני העבר ששמם נכתב במודעות ולא הופיעו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2015 11:40 לינק ישיר 

ראשית כל אפתח בתודה לאמרגן הערב הענק הזה, הלא הוא יעקב גרודקה אשר שמו הולך לפניו בהרמת אירועים ברמה גבוהה. תמשיך להצליח.

הייתי בחיי בלא מעט קונצרטים של בתי ספר לחזנות וכדומה, ופעם ראשונה אתמול שראיתי את חובבי החזנות האמיתיים יושבים בבית הכנסת. לא צעירים חובבניים אלא אנשים שרגילים להופעות משובחות ומפוארות, ואתמול זה היה אחד מהם.

נהניתי מכל קטע וקטע ששרו החזנים, הקטעים נבחרו בקפידא המתאימה לכל חזן, מקהלה משובחת שהרבה זמן לא שמעתי, מקהלת חזנים. 

השתתפו בקונצרט המון מכותבי פורום זה, אני מקווה שכל אחד יכתוב את חוויותיו מאירוע מפואר זה.

במשפט סיכום אכתוב : ראינו אתמול עתיד לחזנות ובענק !!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2015 11:22 לינק ישיר 

גם "זיקני תל-אביב" לא זוכרים מעמד כזה שהי'ה אמש בבית הכנסת הגדול בתל-אביב.
המושבים כולם היו מלאים, גם כסאות התגבורת שהובאו אזלו, האולם הענק הי'ה מלא  ורבים נאלצו לעמוד.
את הערב הנחה החזן נפתלי הרשטיק אשר מנהל את מכון ת"א לחזנות,  בחן ובטוב טעם . דיברו הרב לאו, ראש העיר, ונשיא בית הכנסת - החזן שלמה פיבקו. בשם משפחת להט נשא דברים בנו, אשר לא הסתיר את התפעלותו מהמעמד.
לא אזכיר את שמות כל החזנים הרבים שנתנו קולם בתפילה. ליוותה אותם מקהלת המכון לחזנות שהוכיחה מקצועיות רבה. החזן שי אברמסון, שהי'ה כוכב הערב,  ערך את תפילת האזכרה.
בין הנוכחים אזכיר את עקיבא צימרמן, את ד"ר מרדכי סובול ובנו אופיר, את בתו של החזן אונגר שהי'ה שנים רבות חזן בית הכנסת.
נקוה כי האירוע יתן לבית הכנסת דחיפה ותיקווה כי יחדש ימיו כקדם, בימים שכל המושבים היו תפוסים [תמורת תשלום לא קטן...עבור אחזקת הבית הגדול הזה] ולא ניתן הי'ה לשבת ללא רשות מהשמש...
שבת שלום !

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > חוויה אדירה אמש בקונצרט בת"א
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext