בית פורומים כשרות

הרב דב לנדאו עזב את חוג חת"ס בני ברק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/2/2015 09:00 לינק ישיר 
הרב דב לנדאו עזב את חוג חת"ס בני ברק

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2015 12:18 לינק ישיר 

יאמר לזכות הכשר חתם סופר (שעדיין אינני יודע מה חלקם בסיפור) שלא רק הם מתעסקים עם הספק הזה, גם הרב וולף מאמסטרדם והדיין ירמיה כהן, אפילו בדץ העדה התעסקו איתו פעם. ידוע לי על סיפור שבו הבדץ יצרו איתו כמות קטנה של קמח תפוחי אדמה לפסח, והספק מכר כמות כפולה ומכופלת של קמח תפוחי אדמה ממה שיוצר עם הבדץ על סמך אותה התעודה של הבדץ. למשל השנה יש מרשמלו שבו יש רכיבי תירס (גלוקוזה וכו') ובחבילה שכתובה בצרפתית (הספק של שינפלד תיירות ונופש) כתוב 'ללא חשש קטניות'. חבל שהם לא מוציאים הכחשה גורפת וגם חבל שהרב נחשוני לא מברר כראוי איזה מוצרים נמכרים במלונות שבהשגחתו. זה מוציא שם רע על כל המלונות שמקפידים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2015 01:34 לינק ישיר 

הרה"ר לא מאשרת מוצרים של משה אלון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2015 00:09 לינק ישיר 

כמו כן האחראי שלהם בצרפת שמו משה אלון מאקס לה באן שגם נותן הכשרים בעצמו על גבינות וכו' היה בזמנו סיפור עם איזה חנות במחנה יהודה שהרבנות אסרה על החנויות לקנות את הסחורה של הרב הנל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2015 00:07 לינק ישיר 

למשל במוצרים לפסח נמכרים באירופה מוצרים של חוג חתם סופר שלא באריזתם המקורית, כשמתקשרים אליהם בארץ הם אומרים שלא ידוע להם על כזה דבר. כמו כן ברשימת הספקים שלהם לא מצוין הספק בצרפת שעושה את האריזות בצרפתית (cpk) הוא גם הספק של שינפלד תיירות ועל כן היתה שם מהומה אצל האורחים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2015 19:17 לינק ישיר 

שתף אותנו בהבנות

נשלח מהאנדרואיד שלי

מומחה לכשרות המשקאות החריפים 
מנהל אתר הכשרות:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2015 18:51 לינק ישיר 

מה קורה שם? אפשר לסמוך על הכשרות שלהם? הבנתי שהיו פאשלות נוראיות בחו"ל

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > כשרות > הרב דב לנדאו עזב את חוג חת"ס בני ברק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול