בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

מכון תל אביב לחזנות מציג: 'רסיטל במכון' עם החזן עזי שוורץ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/2/2015 01:53 לינק ישיר 
מכון תל אביב לחזנות מציג: 'רסיטל במכון' עם החזן עזי שוורץ

תוקן על ידי מוoיקה ב- 18/02/2015 01:53:33

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2015 14:37 לינק ישיר 

מחר, אתם יותר ממוזמנים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2015 09:25 לינק ישיר 

ואתה לא כתבת חזנים אלא ''יש משהו יותר כשר'' זוהי תגובתך. בוא תאמר לי מהו כשר יותר ולפי מה נקבעת רמת הכשרות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2015 09:22 לינק ישיר 

ראשית צפירת הרגעה. לא חזרתי לשום מקום ואני מתנדף לי כלעומת שבאתי. שנית, ''יש המערערים על הדוקטורט'' כתבת. לו ראית את חתיכת הנייר העלובה עליה חתומים 3 חזנים והיא היא התעודה המעניקה את התואר, ללא שום סמכות אקדמית כמובן היית מבין שזה לא עניין שיש מערערים. אין ולא היה דוקטורט! במקום להתחפר תחת עוד ועוד שקרים יש להניח את האמת כפי שהיא. כמה נלעג להיתקל בתואר החשוב אילו היה מושג כדין ובעבודה אקדמית ראויה, שפשוט נוכס באבחת קולמוס כמעשה נכלוליות וגניבה כילדון פצפון שמנסה להרים איזה חטיף מתחת לאפו של בעל המכולת. כמה עלוב. זהו פרצופו של מי שמתיימר להיות המבין הגדול ומחייה החזנות במאמרו. עליבות אין קץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2015 21:10 לינק ישיר 

שמאלצי-ראשית,מגיע לפורום "ברכת שהחיינו" לרגל שובך (ביננו,לא הפסדת מאומה-ורק יותר שומם).לעניין המנצח לו הענקת "פרופסורה" -כאן בפורום עדיין יש המערערים אף על הדוקטורט שלו,ביניהם אתה !!ולעניין כשרות תפילותיו,כלל לא התכוונתי לזה אלא "למניין המתפללים" -קרי:החזנים המשתתפים שלעניין "כשרותם" גם משגיח כמוך ספק אם יטיל חשש(שים לב-רשמתי "חזנים"-לעניין הזמרים המשתתפים-איני דן בנדון)

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 18/02/2015 21:16:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2015 18:38 לינק ישיר 

כשר בדמות הפרופסור המנצח שכבר למעלה מ25 שנה מתפלל אצל קונסרבטיביים או בדמות בנו שהתפלל בליווי עוגב ביוה"כ בבית תיפלה רפורמי?
מה כשר בעיניך יותר כבוד הפוסק???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2015 10:02 לינק ישיר 

זה הולך להיות מעניין!!
תודה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2015 03:19 לינק ישיר 

נזם זהב באף חזיר -יום קודם (25/2/2015)יש "בהיכל" משהוא יותר כשר

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 18/02/2015 03:24:17

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > מכון תל אביב לחזנות מציג: 'רסיטל במכון' עם החזן עזי שוורץ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext