ולהודיע שאינכם מעוניינים לשמוע שידוכים למשך תקופה מסוימתואם כן בעקבות מהנשלח מהאנדרואיד שלי _________________
ההפסקה היא בעיקר מהקושי שבדבר כבר נמאס להיפגש ולגלות שזה לא שלך בכל פעם מחדש
למה הרוב פה מדבר על הפסקה כי נמאס או כי קשהיש הפסקה של תקופת לימודים מסאיבית/מבחניםתקופה של לחץ או התקדמות כל שהיא בעבודה שמצריכה השקעה של זמן רצוףנשלח מהאנדרואיד שלי _________________
אם את רגועה כולנו (לא של כחלון ) רגועיםטוב שעוד יש פה מישהו שזוכר אותיתודה אין לי מיליםאני רואה זה נשאר אותו פורום רדום אני נכנס פעם בחצי שנה והאשכולות עדיין לא התחלפותוקן על ידי אליפלת ב- 11/03/2015 22:12:23 תוקן על ידי אליפלת ב- 11/03/2015 22:13:28
תוקן על ידי אליפלת ב- 11/03/2015 22:12:23
תוקן על ידי אליפלת ב- 11/03/2015 22:13:28
אם היה לי לרגע כלשהו בחיים פיקפוק אם הכל בסדר...אחרי התשובה הזאת אני רגועה...
חיכיתי אתמול ברבי עקיבא עד מאוחר ולא באת את אומרת שכן היית שם ?חעחעחענא לא לתלות אותי הכל עם חיוך
וואווו מה קורה?....נעלמת!
היייייי צדיקונת
אליפלת?....שנים!!!!!!!!!!
היו מספר פעמים ששקלתי לקחת הפסקהלמרבה הצער הבחורות תמיד הקדימו אותי והחליטו לקחת פסק זמן ממני