אני נותנת רק שיעורים בתשלום מראש. לשקופים אני באה לקראת ופורסת ל12 תשלומים שווים. שעת התייעצות איתי עולה 1,000ש"ח.
נשלח ב-22/4/2015 12:55
ליטאי מדבריך רואים שבשבילך אישה זאת סוג של עובדת נקיון..לא צריכה להיות מעניינת??? מתעסקת בשטויות-איפור שופינג?.... לפי דבריך הגבר הוא הרבה מעל האישה ורק התחומי עניין שלו הכי מעניינים.....בגישה שלך לא תתחתן..שנה תגישה! לכל אחד יש את הדברים שמעניינים אותו! ואם זוג לא מעניין אחד את השני הוא לא ישרוד!!!
נראה לי חייכנית צריכה לתת לך כמה שיעורים...
נשלח ב-22/4/2015 05:22
זה לא שהבחורה משעממת, פשוט תעשה סוויץ לראש שלך ותבין. גברים מתענינים בדברים אמיתיים כמו להתפרנס, ליצור דברים, לפתח את העולם למקום טוב יותר. (ע"ע מכוניות, חשמל, טלפון, מטוסים וכו') לעומת זה נשים עסוקות בשטויות כמו שופינג איפור ושיער. כשיש זמן פנוי הן מוצאות גם זמן להפגע מאיזה חברה שלא ראו כמה שנים. עכשיו יעלו כאן מהאוב בפורום איזה רואת חשבון / עורכת דין .או מישהי שכביכול עובדת בהייטק ויטענו שנשים אקדמיות ועובדות וכו' אך אין להתפעם ממחזה שווא זה, שכן במציאות ברור שגברים עושים את העבודה. היחס בין משרדי עורכי דין/פירמות של גברים לבין של נשים גבוה בהרבה מהיחס שלהם באוכלסיות הנ"ל. מה שמצביע על העובדה שזה נחמד לעבוד שכיר על משכורת,להתערבב, לשלוח מיילים, יחסי ציבור וכו' אבל באמת להקים וליצור משהו יש מאין ולעבוד קשה, זה כבר עניין שכנראה עדיף להשאיר לגברים. כנ"ל לגבי תכנות. כמות פרוייקטי קוד פתוח שנשים מפתחות נמוך בהרבה מהחלק היחסי. ואפשר להביא עוד הרבה דוגמאות, אבל נסתפק באלה. מה שכן , כשם שאי אפשר לעולם בלי נחשים, כך אי אפשר לעולם בלי נשים. העולה מדברינו, אין לחפש שהבחורה תהיה "מענינת" "עם עומק", אנחנו לא במסע חיפוש חברותא לסדר ג' . מדובר על למצוא אשה להקים איתה בית נאמן בישראל. לכן יש להתמקד בדברים החשובים, האם יודעת לבשל, לעשות קניות, אלא אם כן ההעדפה היא להיות מהזוגות שהגבר מבשל (כי גברים מבשלים יותר טוב.). האם יש לה יראת שמים. האם אחים שלה עובדים או חרדקים רחמנא לצלן. וכיו"ב.
נשלח ב-29/3/2015 19:53
ציקבעריתוש כתבה:
רציף כתב:
חייכנית770 כתבה:
בסד
כמה פגישות עשית איתה? אם זה פגישה ראשונה-תן צ'אנס לעוד פגישה 1/2.אם זה עדיין לא הסגנון שאתה אוהב ומרגיש שהתקשורת תקועה תמשיך הלאה. אין טעם לבזבז זמן יקר על בחורה שלא היית רוצה לחיות איתה את חייך.
אגיד לך את האמת. היא הורידה אותי, לא כי היתה לה סיבה מיוחדת, היא מעדיפה מזרחי, כמוה.
היא שחומה, יפהפיה, היא מושלמת בעיני. אני מרגיש שהיא ממש מסורה וטובה.
כעת אני מתלבט עם השאלה שהיא משעממת משהו ופשוטה, לא הגענו לשום עומק בשיחה.
אם היא שקטה מדיי ואין בה עומק אז לדעתי זה לא יילך כי יש לי חברה כזו שכשאני איתה אני מתחרפנת!!!!!אין על מה לדבר ומה לעשות..............אז שידוך?????
נשלח ב-29/3/2015 15:06
רציף כתב:
חייכנית770 כתבה:
בסד
כמה פגישות עשית איתה? אם זה פגישה ראשונה-תן צ'אנס לעוד פגישה 1/2.אם זה עדיין לא הסגנון שאתה אוהב ומרגיש שהתקשורת תקועה תמשיך הלאה. אין טעם לבזבז זמן יקר על בחורה שלא היית רוצה לחיות איתה את חייך.
אגיד לך את האמת. היא הורידה אותי, לא כי היתה לה סיבה מיוחדת, היא מעדיפה מזרחי, כמוה.
היא עובדת עליך.ואל תחשוב בחיים, שאתה יכול לקבל מהמקום הזה תשובה אמיתית.קטנה ומרירה...למה לא??
נשלח ב-28/3/2015 23:34
רציף כתב:
חייכנית770 כתבה:
בסד
היא עובדת עליך. ואל תחשוב בחיים, שאתה יכול לקבל מהמקום הזה תשובה אמיתית.
קטנה ומרירה...
למה לא??
נשלח ב-26/3/2015 16:25
חייכנית770 כתבה:
בסד
הזכרת לי את הר"מ שלי בשיעור א' ישיבה קטנה שקרא משהו בגמרא והיה שם ראשי תיבות וק"ק שזה "וקצת קשה" אז חכמולוג אחד בשיעור שאל אותו "ואולי זה וקשה קצת?" אז הר"מ לא התבלבל וענה לו: "אם זה היה כך הק' השניה הייתה צריכה להיות לפני הראשונה.."