|
|
| נשלח ב-27/3/2015 10:07 |
|
| |
רופא שינים בעיר:
מחפש רופא שיניים מיומן, טוב ולא יקר.אם ישנן המלצות-מניסיוכם. הערה:אין לי איזו פוביה מרופא -אז לא חייב גז צחוק ועזרים כאלה-די לי במי שיודע לאבחן ושידיו טובות.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2015 17:28 |
|
| |
לא ייאמן -עד כה אף אחד
וודאי יש למישהו מבאי האתר רופא שיניים שהוא ממליץ או לאו ,מניסיונו האישי.נא לשתף ,ותודתי מראש לעונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2015 20:29 |
|
| |
איזה טיפול אתה צריך?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2015 10:28 |
|
| |
טיפול :
אני צריך לעשות טיפול שורש וכתר באחת השיניים. אני צריך לעשות שתל במקום שן שנעקרה . ולהבא אצטרך רופא שיניים שיודע לאבחן מראש בעיות כדי לעשות סתימה בזמן -ולא להגיע לטיפול שורש וגו. כמו כן גם אשתי צריכה טיפול -כתר באחת השיניים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2015 00:20 |
|
| |
שמעתי פעם על רופא דתי מפתח תקווה ועל רופא בשם צוררו מבני ברק. לדעתי, הם לא זולים במחיר... אגב, האם ניסית לברר דרך קופת החולים שלך?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2015 11:20 |
|
| |
דרך קופת החולים -ניסיתי , הצצתי ו..נפגעתי
לצערי, הטיפול הלא הכי מוצלח בשן שבשלו אני צריך שתל החל במרפאת השיניים מסתימה קטנה שהפכה לטיפול שורש ,והפכה לטיפול -תיקון לטיפול השורש .
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2015 17:15 |
|
| |
בכניסה לעיר ברחוב רבי עקיבא
ישנם שניים: דר זיידנברג בתחילת עקיבא ובמידרכה ממולו דר קליין.האם מי מהם מומלץ? או אחר?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2015 05:09 |
|
| |
יש לך את דר אלי נבו ממש טוב הוא נמצא באזור רחוב ירושלים גרשונקורן תברר מחיר כי אמי לא יודע אם הוא נקרא זול אבל טוב הוא בטוח נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|