|
|
| נשלח ב-2/4/2015 01:21 |
|
| |
המכביטס בקליפ פסח מדמיע מצחוק - דיינו!
אוי איך צחקתי.
הקליפ מתחיל עם ילד וילדה שנרדמים באמצע ה"דיינו" בשולחן הסדר המשפחתי שלהם, והיישר אל תוך החלום שלהם נכנסים המכביטס, שמבצעים כל שורה מהשיר בסגנון מוזיקלי שונה. רוצו לצפות, אתם מפסידים.
המכביטס שאלו בדף הפייסבוק שלהם איזה סגנון הכי יפה בעיני הצופים, אז ארשה לעצמי לשאול גם אתכם מה הכי אהבתם :)
המוטיבים הפסחיים שמסתתרים בקליפ - "מסתתרים" כי מצאתי אותם רק במחשבה (ובצפיה) שניה - הם... יודעים מה, תצפו קודם בקליפ ותנסו לאתר אותם. אח"כ תשוו למה שכתבתי פה למטה ונראה אם מצאנו את אותם דברים :)
קישור ישיר (בטוח לא יטמיע לי) - www.youtube.com/watch?v=CZgDNPGZ9Sg
* xcodebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab" height="344" width="425" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" > <*
המוטיבים המסתתרים שאני מצאתי: ארבעה בנים ששותים ארבע כוסות בהסבה ומוטיב של חירות.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2015 00:30 |
|
| |
בד"כ הם לא ככה, אבל הפעם ההגדרה של שיריש מדוייקת. אגב, חשבתי על זה - בעצם העובדה שהיוונים (מצרים... מצרים) הם אלו שאחראים על הסגנון הפרוע, יש משום אמירה מסויימת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2015 16:49 |
|
| |
שיריש- היטבת להסביר את עצמך באופן הברור ביותר!
תוקן על ידי netson ב- 08/04/2015 16:50:05
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2015 16:13 |
|
| |
כאילו במקום לקחת את חג הפסח ולעשות עליו קליפ הם רצו קליפ אז הם לקחו את פסח... הבנתם??? (לא נראלי שהיטבתי להגדיר את צמי נכון...)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2015 16:11 |
|
| |
לא אהבת... אני בדיעה של שריונה זנ יותר קליפ סרטון "מצחיק" מאשר שיר לפסח... כבר שאלתי פה אפושהוא מתישהוא למה הם לוקחים מנגינה לועזית ועליה מילים שלנו.... יש להם כשרונות ברוכים ב"ה אז לחן לקחת מהגויים?? חבל..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2015 14:18 |
|
| |
באמת לא היה הרבה קשר בין המילים לבין הביצוע. לא יודעת למה הם לקחו דווקא את המילים האלה, לדעתי עם מילים מקוריות זה אכן היה יכול להתאים יותר. חוץ מההבי מטאל הקטסטרופלי (עם היוונים/מצרים) אהבתי הכל... אחח! מכביטס. רק תמשיכו את מה שאתם עושים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2015 15:40 |
|
| |
ברוך שמותר!!לא כועסים חלילה. ואני מבינה למה כתבת את זה. האמת שלא צפיתי בו.ראיתי חלק קטן מההתחלה..אבל כשאחיי צפו בו הם צחקו:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2015 15:09 |
|
| |
הילדים שלי צחקו מאד. לדעתי- מצחיק כמה שזה עצוב. לא התחברתי... בכל אופן מדובר בשיר מההגדה, אם המילים היו משיר לועזי זה היה חביב יותר. ונא לא לכעוס על התגובה- בפורום הזה מותר גם לא להסכים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2015 09:19 |
|
| |
קליפ חביב מאוד. אחיי נשפכו משצחוק:-) יפה כל הסגנונות שהם משלבים שם..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2015 01:38 |
|
| |
אידידוש!!!!:):):) ברוכה השבה... איזה כיף, ולא משנה באיזה הקשר... טוב לראות אותך פה! ותודה על ההטמעה :) המון בהצלחה... ולהתראות לא נשכחך לעולמים :)
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|