בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מיאמי וואקלי/מסביב למדורה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/4/2015 08:29 לינק ישיר 
מיאמי וואקלי/מסביב למדורה

עכשיו בימי ספירת העומר,יש לנו הזדמנות לשמוע שירים של מיאמי בווקאלי.
שזה אומר-
האלבום "מסביב למדורה" הכולל בתוכו שירים וואקליים של המקהלה.

וכן ישנם הסרטות מההופעה בישראל שנה שעברה ומסוכות השנה בנ.י,(שבעז"ה נעלה אותם לפורום בהקדם לטובת כולם), ששם היתה מחרוזת שירים ןואקליים של כל המקהלה.

באשכול זה נשמח לשמוע לאיזה שירים התחברתם,מה אהבתם בביצוע הווקאלי,ומה לדעתכם היה צריך לשפר בו.
בהצלחה:-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מיאמוש ב- 16/07/2015 11:56:17

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/5/2019 23:08 לינק ישיר 

רשימת הסולנים בוויקי לא מדויקת בכלל.
היום עדכנתי את השירים שהצלחתי לזהות בודאות, נשארו 4 שירים שאני בספק לגבי חלק מהסולנים. 

אבקש את עזרתכם בזיהוי:
1. מחרוזת סולו:
מי הילד ששר חצי מהפזמון של פתח ליבי אחרי יוסי שיק?

2.יעלה ויבוא:

יושי בנדר?

ארי רוזנר

שמחה קאץ'?

יאיר קניג?

הרמוניה?

שאול אלסון

ג'ורדן אודינסקי?

3. אחת, ואני, זעקתי

אחת:

?

יוסי שיק

(אולי יוסי ממשיך)?

שאול אלסון

יושי בנדר

(שאול)

ואני:

ארי רוזנר

ג'ורדן אודינסקי?

יאיר קניג

(ארי)

(ג'ורדן?)

(יאיר)

זעקתי:

יוסי שיק

שאול אלסון

(יוסי, שאול)

4. ממקומך:

שלום ברישנסקי

?

יוסי שיק

(?, יוסי)

ארי רוזנר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2019 15:46 לינק ישיר 

כשזה נכון - אז זה נכון.

כשאני חושבת על זה, חבל שירחמיאל לא הוציא שיר ווקאלי לקבוצה של לעולם ועד.
גם להם היה הרכב קולות מדהים.
הוא עשה את זה 'בקטנה' בהופעות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2019 22:15 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:
ניתוח איכותי ביותר. מסכימה עם כל מילה!

ממש כיוונתי לדעת גדולות!
וזה ממש לא מובן מאליו, כי כתבתי כל כך הרבה פרטים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2019 20:44 לינק ישיר 

ניתוח איכותי ביותר. מסכימה עם כל מילה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2019 00:32 לינק ישיר 

הקפצה, מטבע הדברים...

פעם ראשונה שאני מתעמק באלבום הזה, ואפשר לומר שאהבתי. אפילו מאוד.
ממש התרגשתי לגלות עוד סולואים שלמים של יוסי שיק, אני כל כך אוהב את הקול המדהים שלו! (איזה מזל שהוא עזב את מיאמי ועבר לשלשלת, זכינו לשמוע עוד אלבום שלם שהוא מככב בו...)

באלבום ווקאלי לא נהוג להכניס שירים חדשים, הסיבה ברורה: בשביל לעורר אצל המאזינים חיבה ללחן - חייבים כלי נגינה. ווקאלי זה טוב לשירים מוכרים בלבד.

וקצת על האלבום:
1. מצחיק לשמוע את שאול אלסון ואת ארי רוזנר באותו אלבום ב2 גירסאות, קול ילדותי מתקופת ''רווח'' וקול מתבגר מתקופת 'משיח'... 
2. בלי כלי נגינה שומעים את הסולנים הרבה יותר ברור וצלול. חיובי לחלוטין.
3. הגעתי למסקנה שארי רוזנר ממש מוכשר, וככל שהוא מתבגר הוא נשמע יותר טוב. לשאול אלסון אני מתחבר פחות, בגלל המניירות המיותרות שלו.
4. יאיר קניג נשמע יותר טוב ב'יבוא'.
5. את יושי אני ממש לא סובל, בגלל הקול הנשפני שלו והמניירות הממש מיותרות. נשמע שהוא מנסה לחקות את שוואקי. אבל עדיין מדובר פה בילד מוכשר... (דוקא בהצגה של פסח אהבתי את הקול שלו... וגם את ארי גולדוואג יותר קל לי לשמוע בתור בוגר...)
6. רשימת הסולנים בוויקי לא ממש מסתדרת עם המציאות, כדאי לעדכן. למשל: יוסי שיק חולק את הסולו ב'פתח ליבי' עם ילד נוסף, עדיין לא פיענחתי מי זה. בהמשך אכין רשימה מדויקת.
7. הצרצרים לא מפריעים לי משום מה.
8. השיר הכי מוצלח - ברכת הבית. רק חבל שירחמיאל לא ניצל את ההזדמנות לתקן את הטעויות בעברית:
ברכּת הבית (כ' דגושה)
יפָּגשו (פ' דגושה וקמוצה)
תָּדוּר (ת' קמוצה, ד' שרוקה).
9. לא מופרך לי שאקשיב לאלבום גם סתם ככה באמצע השנה.

שתהיה לכולם ספירה מהנה וקלה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2017 13:36 לינק ישיר 

מיאמוש,אם את מזהה את כולם, אולי תוכלי לומר לי מי עושה את הקול השני לארי רוזנר ב"זכרני"?
אה וגם את שני הסולנים הראשונים בברכת הבית,זה 99.999% יוסי שיק, אבל מוזר לי מדי שגם את הבית וגם את הפזמון (אחד אחרי השני)שר אותו סולן...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/5/2017 22:43 לינק ישיר 

אני אבדוק אם שלי קיימת:)
בכל אופן, אני מזהה שם את כולם.
אגב, השיר 'אני מאמין' של מיאמי שארי גולדוואג הפיק בוואקלי באלבומו החדש soul 4, פשוט מדהים. והסולן הראשי-הוא הבן שלו.. זה מצחיק, כי אלו היו הסולואים של ארי בעצמו בזמנו:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/5/2017 21:08 לינק ישיר 

אם כבר מסביב למדורה.מישהו יכול להעלות\להביא קישור לרשימת הסולנים שם? העטיפה שלנו לא קיימת מזה שנים רבות... את הרוב המוחלט של הסולנים אני מזהה כמובן,אבל יש כמה שאני בספק לגביהם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/4/2017 18:22 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:
אני מבקשת לזכור שהאלבום "מסביב למדורה" הוקלט לפני יותר מ10 שנים, אז היה מקובל שאלבום ווקאלי מקליטים כמו אלבום רגיל רק בלי מוזיקה. אפשר לשמוע אלבומים ווקאלים שיצאו אז שהמקהלה נעצרת לשניה יש פשוט שקט, ירחמיאל בניסיון לגוון הקליט קולות של מדורה וצרצרים...
אח"כ השתכללו והגיעו למוזיקה הווקאלית של היום, שמאוד דומה למוזיקה רגילה (אבל אני עדיין לא סובלת אותה).
המעלה של האלבום הזה שהיה אז הרכב קולות מדהים, ואת הקולות של אלסן-שיק אפשר לשמוע גם בלי כלי נגינה.

נכון מאוד,צודקת

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/4/2017 18:20 לינק ישיר 

משיחמיד כתב:
אוי שכחתי לכתוב את הדבר השני 
טוב הדבר השני שרציתי לומר הוא שהמחרוזת בארץ(תודה מיאמוש בכיף, וואו זאת היתה אחת ההופעות המדהימות ביותר שהייתי) דווקא יפה מאוד. ואותה אני כן נהנית לשמוע לכן אני בספק אם אני יכולה לשמוע אותה. למה? הכל שם וואקלי 
וואי בדיוק נזכרתי במשהו קורע מצחוק: אתמול באחד השיעורים עבדנו חמש בנות(3 מתוכן הן אלו שאוהבות מיאמי בכיתה)ביחד עם המורה על משהו במחשב,תוך כדי משהישאלה אם למשהי יש פה שירים וואקלים,בדיוק לי היו כמה קלפים של ארי גולדוואג ואת יבא של המכביטס,אמרתי למורה שיש לי ושאלתי אם אפשר להדליק אותם? המורה ענתה שכן,הדלקתי שיר של ארי גולדוואג ותוך 5 שניות המורה ביקשה להחליף ל"שיר יותר יהודי" בגלל שרוב מה שהיה לי היה שירים באנגלית,שגם עליהם היא הייתה אומר להחליף.הדלקתי את יבא,המורה שמעה את השיר,ולא פחות ולא יותר התחילה לשיר אותו,תוך ידיעת כל המילים,ואפילו מנגינות המעבר  אבל אחר כך היא אמרה שהיא בכלל לא מכירה ת מיאמי אך רק כמה וכמה שירים.... חבל (בשבילה כן? חחח בהחלט

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/4/2017 18:18 לינק ישיר 

משיחמיד כתב:
או סוף סוף יש י זמן לכתוב גם את דעתי  (תראו מה הלימודים עשו לי-ישר חשבתי על פסקת טיעון (אתמול היה מיצב בעברית...)) 
טוב,דבר ראשון-לדעתי האלבום"מסביב למדורה",נעשה בצורה טפשית לגמרי. כמו שכתבו פה: אין שם שירים חדשים,לא קולות רקע (חוץ מהצירצורים המעצבנים.) ולא שום דבר אחר!!!בעצם ירחמיאל רצה כנאה להרוויח עוד קצת כסף,לקח כמה שירים,הוריד להם את המנגינה-ושם אןתם בתו "וואקלים" מה שכןאני לא יכולה להכחיש שהשיר "זכרני" יצא מדהים(לפי דעתי)וגם עוד איזה שני שירים. אבל במבחן המציאות אני חופרת בימי הספירה על האלבום-מתחילתו ועד סופו. 
טיפ לכל מי שפחות מתחבר לאלבום הנ''ל:מה שעזר לי היה לדמיין את המקהלה יושבת באמת מסביב למדורה(זו שעל העטיפה)ולראות במחשבתי מה בדיוק הלך שם,לפעמים זה ממש מגניב-תנסו,נראה אם תצליחו ום זה יעזור גם לכם

כן אין כ"כ ברירה.. אני בעיקר אוהבת לשמוע את 'פתח ליבי' אני מאמין וכי אתה הוא, לא אוהבת את קולות הצרצרים וחבל שאין קולות רקע של 'תופים' או עיבודים יותר מעניינים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/4/2017 11:55 לינק ישיר 

אני מבקשת לזכור שהאלבום "מסביב למדורה" הוקלט לפני יותר מ10 שנים, אז היה מקובל שאלבום ווקאלי מקליטים כמו אלבום רגיל רק בלי מוזיקה. אפשר לשמוע אלבומים ווקאלים שיצאו אז שהמקהלה נעצרת לשניה יש פשוט שקט, ירחמיאל בניסיון לגוון הקליט קולות של מדורה וצרצרים...
אח"כ השתכללו והגיעו למוזיקה הווקאלית של היום, שמאוד דומה למוזיקה רגילה (אבל אני עדיין לא סובלת אותה).
המעלה של האלבום הזה שהיה אז הרכב קולות מדהים, ואת הקולות של אלסן-שיק אפשר לשמוע גם בלי כלי נגינה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2017 10:04 לינק ישיר 

אוי שכחתי לכתוב את הדבר השני 
טוב הדבר השני שרציתי לומר הוא שהמחרוזת בארץ(תודה מיאמוש) דווקא יפה מאוד. ואותה אני כן נהנית לשמוע לכן אני בספק אם אני יכולה לשמוע אותה. 
וואי בדיוק נזכרתי במשהו קורע מצחוק: אתמול באחד השיעורים עבדנו חמש בנות(3 מתוכן הן אלו שאוהבות מיאמי בכיתה)ביחד עם המורה על משהו במחשב,תוך כדי משהישאלה אם למשהי יש פה שירים וואקלים,בדיוק לי היו כמה קלפים של ארי גולדוואג ואת יבא של המכביטס,אמרתי למורה שיש לי ושאלתי אם אפשר להדליק אותם? המורה ענתה שכן,הדלקתי שיר של ארי גולדוואג ותוך 5 שניות המורה ביקשה להחליף ל"שיר יותר יהודי" בגלל שרוב מה שהיה לי היה שירים באנגלית,שגם עליהם היא הייתה אומר להחליף.הדלקתי את יבא,המורה שמעה את השיר,ולא פחות ולא יותר התחילה לשיר אותו,תוך ידיעת כל המילים,ואפילו מנגינות המעבר  אבל אחר כך היא אמרה שהיא בכלל לא מכירה ת מיאמי אך רק כמה וכמה שירים.... חבל (בשבילה כן?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/4/2017 09:47 לינק ישיר 

או סוף סוף יש י זמן לכתוב גם את דעתי  (תראו מה הלימודים עשו לי-ישר חשבתי על פסקת טיעון (אתמול היה מיצב בעברית...)) 
טוב,דבר ראשון-לדעתי האלבום"מסביב למדורה",נעשה בצורה טפשית לגמרי. כמו שכתבו פה: אין שם שירים חדשים,לא קולות רקע (חוץ מהצירצורים המעצבנים.) ולא שום דבר אחר!!!בעצם ירחמיאל רצה כנאה להרוויח עוד קצת כסף,לקח כמה שירים,הוריד להם את המנגינה-ושם אןתם בתו "וואקלים" מה שכןאני לא יכולה להכחיש שהשיר "זכרני" יצא מדהים(לפי דעתי)וגם עוד איזה שני שירים. אבל במבחן המציאות אני חופרת בימי הספירה על האלבום-מתחילתו ועד סופו. 
טיפ לכל מי שפחות מתחבר לאלבום הנ''ל:מה שעזר לי היה לדמיין את המקהלה יושבת באמת מסביב למדורה(זו שעל העטיפה)ולראות במחשבתי מה בדיוק הלך שם,לפעמים זה ממש מגניב-תנסו,נראה אם תצליחו ום זה יעזור גם לכם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/4/2017 06:13 לינק ישיר 

אני לא מרגישה שהמוסיקה הוואקלית של מיאמי מקפיצה ומשמחת..ממש לא.
תודה יעל:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מיאמי וואקלי/מסביב למדורה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext