בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

דיווחון מקונצרט יום העצמאות בישורון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/4/2015 23:46 לינק ישיר 
דיווחון מקונצרט יום העצמאות בישורון

קונצרט יום העצמאות המסורתי בישורון עמד בסימן נפתלי הרשטיק ותלמידיו , איך אמר החזן אשר היינוביץ : "גם אני למדתי רבות מנפתלי הרשטיק" . בנוסף לחזן הבית , אשר היינוביץ , השתתפו החזנים צבי וייס ואברמי קירשנבוים , המנהל המוסיקלי והמלווה בפסנתר - ריימונד גולדשטיין עם שלישיית כלי נשיפה . עקב הקושי בהעלאת תמונות , אני לא מביא את סריקת התוכניה , בנוסף לשלושת החזנים קיבלו במה גם מספר תלמידים ובוגרים , לפי סדר ההופעה , שמשי צין , שלום סלומון , נתנאל אילוביצקי ושמואל ברלד , שהוכיחו שמכון תל אביב לחזנות חי ובועט . במיוחד התרשמתי מהתלמיד נתנאל אילוביצקי שביצע את הקטע "ברכת כהנים" של לייב גלאנץ תוך כדי ירידה לדקויות של כוונת המלחין . הקטע מצורף . http://www.chazzanut.org/download/libsonmo/Netanel%20Iluvitsky%20-%20Birchat%20Kohanim_Glantz.mp3

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2015 16:15 לינק ישיר 

תיעוד וידיאו וגלריה מהקונצרט המשובח:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2015 13:27 לינק ישיר 
אכן איליביצקי מעודד ביותר

נקווה שימשיך להשקיע ולהתפתח ואז עוד נשמע עליו רבות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2015 08:51 לינק ישיר 

גם אנוכי התרשמתי עמוקות מאילוביצקי, אך לא פחות מביצועו של החזן שמשי צין ממקהלת המכון לחזנות, שהשכיל לבצע בדייקנות מרובה, כולל הניואנסים והמודולציות האופייניים, את יצירתו של גלנץ "אין כערכך". אכן, תוכנית עשירה ומגוונת היתה מנת חלקם של הבאים. יישר כוח לכל המארגנים

תוקן על ידי מהולל ב- 24/04/2015 08:51:49

תוקן על ידי מהולל ב- 24/04/2015 08:52:28

תוקן על ידי מהולל ב- 24/04/2015 08:53:05

תוקן על ידי מהולל ב- 24/04/2015 08:54:01

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > דיווחון מקונצרט יום העצמאות בישורון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext