בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

שבת עילאית של שירה וחזנות כהודיה לכבוד שישים ושבע שנים לעצמאות ישראל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/4/2015 23:34 לינק ישיר 
שבת עילאית של שירה וחזנות כהודיה לכבוד שישים ושבע שנים לעצמאות ישראל

שבת עילאית של שירה וחזנות כהודיה לכבוד שישים ושבע שנים לעצמאות ישראל , קיים האגף לתרבות תורנית בפתח תקווה בראשות חבר מועצת העיר אבי בלושטיין ומנהל האגף שמואל זלצר. חוויה והתעלות רוחנית בעוצמה גדולה להמונים שגדשו את בית הכנסת הגדול בעיר .ההמונים מהעיר ומחוצה לה באו לשמוע אל הרינה ולהתענג מגדולי חזני העולם יצחק מאיר הלפגוט ויעקב מוצן ,מקהלת "קולות מן השמים" ומקהלת הילדים "מלאכים" .את כולם הוביל והנהיג ,בתפילות ליל שבת, שחרית ומוסף המוסיקאי המוכשר רפי ביטון.לפני הקריאה בתורה נשאו דברים בעינייני דיומא, הרב הראשי מיכה הלוי ראש העיר איציק ברוורמן וחבר המועצה אבי בלושטיין.כאמור החזנים והמקהלות השמיעו קטעים קלאסיים ויחודיים ובביצועים מרהיבים. התארגנות ותכנון משותף של נציגי האגף לתרבות תורנית יעקב לב ארי, ושלום שטימלר על הצד הלוגיסטי, ונציגי הנהלת בית הכנסת הגדול הגזבר משה בלומנטל ורענן לוין על הצד הארגוני ,יחד עם שמש בית הכנסת יהודה נרתמו יחדיו להצלחת האירוע כולו

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2015 01:29 לינק ישיר 

אני מהמתפללים הקבועים של בית הכנסת וראיתי שם את כל ההתארגנות במשך השבועות האחרונים ובפרט בשבוע האחרון ויש שם עוד חבר הנהלה בשם שמואל וינברגר שגם עמל לא פחות משאר חברי ההנהלה ומגיעה לו טיפת הערכה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2015 00:44 לינק ישיר 

מדוע לפתוח הודעה חדשה!?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

ערוץ היוטיוב שלי. מומלץ להיכנס: 
הבלוג שלי. כדאי להיכנס ולקרוא:

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > שבת עילאית של שירה וחזנות כהודיה לכבוד שישים ושבע שנים לעצמאות ישראל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext